2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 gyakori kifogás, mely lehetetlenné teszi a sikeres fogyókúrát

Minden elhatározásnak, fogadalomnak a betartása, könnyen megbukhat, ha győzedelmeskednek a kifogások. Most a fogyókúra körüli leggyakoribb kifogásokat, és kezelésüket mutatjuk be.

Nincs erre időm


Sokat használt ürügyként, a nincs időm mozogni, olyan ételeket főzni, enni, felkutatni, amely egészségesebb, és hozzásegít a vágyott alakhoz. Mondtad már, hogy annyira elfoglalt vagy, hogy épp csak bekapsz valamit a munkahelyi büfében? Régi mondás, de igaz, arra van időd, amire akarod. Nézd meg, mennyi minden olyan dolgot csinálsz, ami csak unaloműző, és csak telnek a percek alatta. Pl: Mennyit tévézel, internetezel? Teheted mindezeket tovább is, mert lazítani szükséges, de egy kis szervezéssel megoldható az idő kérdése.

Nekem az evés öröm


Legyen is az! A fogyókúra nem arról szól, hogy sanyargatod magad, hanem, hogy tudatosan étkezel, sokkal inkább kellene életmódváltásnak nevezni. Ezek az ételek lehetnek ízletesek, attól, hogy mások, mint amikhez eddig szoktál. Étkezz minél lassabban, élvezd az ízeket tudatosan, meglátod, már ettől kevesebbet fogsz enni. Ha azonban azt érzed, hogy az evés öröme nagyobb szerepet tölt be az életedben, mint kellene, akkor ideje megnézned az önértékelésedet, és azon is elgondolkodhatsz, hogy mi az a tevékenység, amit tényleg szívesen csinálnál, mert ebben az esetben az evés pótcselekvéssé vált.

Alig eszem, mégsem mozdul a mérleg


Szinte ez a leggyakoribb kifogás, amit hallani lehet, ha valakinek, sikertelen a fogyókúrája. Te is mondtál már ilyet? Nem biztos, hogy szépítettél ilyenkor, lehet, hogy valóban azt hitted, hogy keveset eszel. Érdemes azonban önvizsgálatot tartanod, ha kell, akkor írj étkezési naplót, amibe belekerül minden, amit elfogyasztottál a nap folyamán. Észre fogod venni, hogy be-becsúszik egy kis nasi, egy kis cukros üdítő, egy falatka csoki, ami a nap végére összeadva már nem is olyan kevés.

A génjeim a hibásak


Még ma is sokan hivatkoznak a genetikára, ha testsúlyról, alkatról van szó, pedig már bizonyított tény, hogy akár a DNS is változtatható. Ha igaz lenne, hogy mindenért a gének felelősek, akkor nem lenne a világban olyan ember, aki jelentős túlsúlytól szabadult meg. Rá lehet nézni arra is, hogy valaki azért túlsúlyos e, mert a családtagjai is azok, vagy azért mert azt az étrendet, és azt a mozgásszegény életformát követi, mint amit a felmenői is. Talán tényleg könnyebb annak, aki alapvetően jó géneket örökölt, de ahogy mindenben, itt is igaz, hogy nincs lehetetlen. Ha az a célod, hogy karcsúbb, vékonyabb légy, akkor érdemes azon tartani a fókuszt, amiért csinálod, amire vágysz. Így könnyebb majd legyőzni a kifogásokat is.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 undorító szokás, melyek valójában igenis jó hatással vannak ránk

8 undorító szokás, melyek valójában igenis jó hatással vannak ránk

Mindannyian hallottuk már azt, hogy egy új dolog 21 nap alatt szokássá válik, amihez ragaszkodni fogunk. Ez természetesen igaz a jó és rossz szokásokra egyaránt. Ám valójában némely rossz szokásunk nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt gondolnánk. Íme, egy lista azokról az undorító szokásokról, melyek valójában jót tesznek egészségünknek.

Tovább »
A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

Mint láthatod, a jómódú férj a szolgálólányukat inzultálja és nagy az esélye annak, hogy nem akar egy csóknál megállni. Na, igen ám, de a feleség pont rajta kapja, amint megcsókolja a szoablányt. Ebből bizony nagy balhé lesz! Talán jobb nem is közbe avatkozni… látod a dühös feleséget a képen? Vajon hol rejtőzik és fortyog a mérgében?

Tovább »
Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Nap nélkül egyetlen bolygó sem létezhetne a világegyetemben, hiszen nemcsak az élet elengedhetetlen velejárója, hanem egyben az élet megteremtője is. A Napisten nem más, mint egy égi istenség, aki a Napot, vagy annak egy aspektusát képviseli itt, a Földön. Hatalmát és erejét a Nap biztosítja. A bölcs Napisten most felfedi előtted üzenetét, mely egyben a személyiségedet is rejti.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép