EZOTÉRIA

Mi rejlik a belső sötétségedben, amit próbálsz elrejteni? - A Deviáns Hold Tarot felfedi előtted!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkiben van több-kevesebb sötétség, ami persze nem egyenlő azzal, hogy gonosz, rossz vagy beteg emberek lennénk. A belső sötétségben rejlenek félelmeink, nehézségeink, titkos vágyaink, elfojtott személyiségünk, elnyomott érzéseink és gondolataink. Sok dolog van, amikről nem szívesen veszünk tudomást és egy mély, sötét zugba száműzzük őket. Benned vajon mi rejlik? Most megtudod!

 

A Patrick Valenza által készített kissé torz, groteszk arcokkal megáldott, talán ijesztőnek is mondható holdak az emberek lelkének legfőbb ismerői. Mert a hold jelképe a léleknek. Így ezek a meglehetősen defektesnek látszó holdak nagyon is jól tudják, mi rejlik a belső sötétségünkben. Agresszió? Félelmek? Erőteljes szexuális vágy?

Ha elég bátornak érzed magad, hogy szembenézz a saját belső sötétségeddel és megtudd, mi rejlik benne, mit száműztél oda, akkor hallgass a megérzéseidre és húzz egy lapot!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL