2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Negatív gondolat-égető gyertyavarázs, hogy ne vonzhasd be a negatív eseményeket!

Mindannyiunkkal megesik, hogy időről-időre rettentően negatívan gondolkodunk, főleg, ha nem alakulnak túl fényesen a dolgaink. Nehéz nem depressziósnak lenni, ha félünk, ha aggódunk, ha úgy érezzük, nem tartunk sehol, ha kilátástalannak találjuk a helyzetünket. De ez az egyszerű gyertyavarázs, segít megszabadulni a negatív gondolataidtól, hogy semmi se akadályozhassa meg a pozitív gondolkodásban!

Természetesen nem görcsösen kell ragaszkodni a pozitív gondolkodáshoz. De azért érdemes figyelni arra, hogy ne veszítsük el, hogy ne hagyjuk magunkat teljesen megrekedni a sötétségben, ahol csak félünk, őrlődünk, aggódunk, ahol már lepergett előttünk a szomorú jövő. Mert a negatív gondolatok, negatív tetteket, élményeket is vonzanak. Mint ahogy a pozitív gondolatok, a pozitív tetteket és történéseket. Ezért kell erre tudatosan odafigyelnünk és ha már úgy érezzük mélyponton vagyunk, érdemes lehet egy kis mágiát is bevetni a siker érdekében!

 

Kellékek

1 fehér gyertya

1 kék gyertya

1 sárga gyertya

1 rózsaszíngyertya

1 fénykép rólad

1kis cetli

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején az esti órákban végezd a varázslatot. Tedd oltárodra a fényképedet és köré helyezd négyszög alakban a gyertyákat. Karcold bele a fehér gyertyába a „megtisztulás”, a kékbe „a védelem” szót, a rózsaszínbe a lelki béke”, a sárgába a „pozitivitás” szót.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt is.

Írd fel a cetlire, hogy mit érzel, mitől szeretnél megszabadulni, mely negatív gondolatoktól. Éld meg erősen az érzelmeket és gondolj arra, hogy kiírod őket a lapra. Mikor úgy érzed, hogy valamelyest kiürültél, és „áttöltötted” a negatív érzéseket, égesd el a cetlit és közben mond:

„Így égjen ki belőlem minden sötét gondolat. Láng ereje és a tűz tiszta dicsősége, hagyd, hogy ezek az árnyékok örökre eltűntek Az elmém és a lelkem tiszta, nem szorítja már gyötrő gondolat, megszületik bennem a lelki béke, érzem. Fény árasztja el elmémet.”

Ezután melengesd meg kezeidet a gyertyák melegében, érezd, hogy feltöltenek energiával, kiűzik belőled a negativitást. Érezd, hogy megszabadulsz a béklyóktól, egyre szabadabban lélegzel és hogy kezd visszatérni beléd a reményt és a pozitív gondolatok. Maradj így addig, ameddig csak jól esik.

A végén szórd szét a hamvakat a szélben. A gyertyákat pedig égesd le a következő napokban, - addig is érdemes odaülnöd és relaxálni, erősíteni a pozitivitást - majd a fényképeddel és a csonkokkal együtt, tedd el egy biztos helyre legalább egy hónapig.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép