2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Negatív gondolat-égető gyertyavarázs, hogy ne vonzhasd be a negatív eseményeket!

Mindannyiunkkal megesik, hogy időről-időre rettentően negatívan gondolkodunk, főleg, ha nem alakulnak túl fényesen a dolgaink. Nehéz nem depressziósnak lenni, ha félünk, ha aggódunk, ha úgy érezzük, nem tartunk sehol, ha kilátástalannak találjuk a helyzetünket. De ez az egyszerű gyertyavarázs, segít megszabadulni a negatív gondolataidtól, hogy semmi se akadályozhassa meg a pozitív gondolkodásban!

Természetesen nem görcsösen kell ragaszkodni a pozitív gondolkodáshoz. De azért érdemes figyelni arra, hogy ne veszítsük el, hogy ne hagyjuk magunkat teljesen megrekedni a sötétségben, ahol csak félünk, őrlődünk, aggódunk, ahol már lepergett előttünk a szomorú jövő. Mert a negatív gondolatok, negatív tetteket, élményeket is vonzanak. Mint ahogy a pozitív gondolatok, a pozitív tetteket és történéseket. Ezért kell erre tudatosan odafigyelnünk és ha már úgy érezzük mélyponton vagyunk, érdemes lehet egy kis mágiát is bevetni a siker érdekében!

 

Kellékek

1 fehér gyertya

1 kék gyertya

1 sárga gyertya

1 rózsaszíngyertya

1 fénykép rólad

1kis cetli

Fémtálka

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején az esti órákban végezd a varázslatot. Tedd oltárodra a fényképedet és köré helyezd négyszög alakban a gyertyákat. Karcold bele a fehér gyertyába a „megtisztulás”, a kékbe „a védelem” szót, a rózsaszínbe a lelki béke”, a sárgába a „pozitivitás” szót.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt is.

Írd fel a cetlire, hogy mit érzel, mitől szeretnél megszabadulni, mely negatív gondolatoktól. Éld meg erősen az érzelmeket és gondolj arra, hogy kiírod őket a lapra. Mikor úgy érzed, hogy valamelyest kiürültél, és „áttöltötted” a negatív érzéseket, égesd el a cetlit és közben mond:

„Így égjen ki belőlem minden sötét gondolat. Láng ereje és a tűz tiszta dicsősége, hagyd, hogy ezek az árnyékok örökre eltűntek Az elmém és a lelkem tiszta, nem szorítja már gyötrő gondolat, megszületik bennem a lelki béke, érzem. Fény árasztja el elmémet.”

Ezután melengesd meg kezeidet a gyertyák melegében, érezd, hogy feltöltenek energiával, kiűzik belőled a negativitást. Érezd, hogy megszabadulsz a béklyóktól, egyre szabadabban lélegzel és hogy kezd visszatérni beléd a reményt és a pozitív gondolatok. Maradj így addig, ameddig csak jól esik.

A végén szórd szét a hamvakat a szélben. A gyertyákat pedig égesd le a következő napokban, - addig is érdemes odaülnöd és relaxálni, erősíteni a pozitivitást - majd a fényképeddel és a csonkokkal együtt, tedd el egy biztos helyre legalább egy hónapig.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép