Napi horoszkóp - 2018-02-21

Kos

Kedves Kos! Reggel arra ébredsz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy. Semmi sem izgat különösebben. Mindent úgy fogadsz el, ahogy odakínálják, környezeted nem kis meglepetésére. Talán a kezdődő tavaszi fáradtság teszi, de ma szokatlanul jámbor vagy. Eszedbe sem jut, hogy bárkit is felöklelj.

Bika

Kedves Bika! Úgy ébredsz, mint gyermekkorodban: tested, lelked könnyű, kipihented magad. Jókedvű, vidám vagy, még útközben is a reggel hallott dallamot dudorászod. Munkahelyeden minden akadálytalanul megy a maga útján úgy, ahogy kell. Több fontos tárgyalásod is van, nem okozhatnak nehézséget.

Ikrek

Kedves Ikrek! Amikor meglátod a jól ismert arcokat, heves vágyat érzel magadban, hogy újakat láss helyettük, hisz már annyira megszoktad őket. Pontosan tudod, mire hogyan fognak reagálni, mit éreznek, mit terveznek. Merő megszokás, csak éppen fogalmad sincs róla, hogyan lehetne változtatni ezen.

Rák

Kedves Rák! Aprólékos munkát kellene megoldanod, de nem igazán lelkesít a lehetőség. Nem szereted a hétköznapi feladatokat. Annyira tudsz szenvedni, hogy időnként önbizalmadat is elveszted. Holott nem más ez, mint lustaság. Ha valamihez nincs kedved, könnyen ráfogod, hogy nem vagy képes elvégezni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Reggel, mielőtt rányitnád szemedet a világra, határozd el, hogy ezt a napot kellemesen töltöd. Mindez még nem zárja ki a kemény, céltudatos munkát. Ha mégis elmulasztottad volna, sebaj! Sosem késő olyan döntést hozni, ami megkönnyíti életedet. Este társasági sikerekre számíthatsz.

Szűz

Kedves Szűz! Helyesen döntöttél. Bölcs döntésed hosszú távon befolyásolja életedet. E feszült nap után megérdemelsz egy kellemes délutánt. Legjobban teszed, ha barátaid társaságában oldódsz fel, már csak azért is, mert ők is tartogatnak meglepetéseket neked. Ennyi jó hír megérdemel egy ünneplést.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kedvezően alakulnak pénzügyeid. Ne riadj vissza kisebb befektetésektől, nyerhetsz rajta. Mi több, nyugodtan adj tippeket barátaidnak is. Ha megfogadják tanácsodat, hálásak lesznek érte. Este szeretteid körében örömmel állapítod meg, hogy az események hatására igen jól érzed magad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Lehetőséged adódik arra, hogy megszabadulj a napi rutintól, és – ha csak kis időre is – felhőtlenül élvezd az életet. Vetkőzd le gátlásaidat, szorongásodat, felejtsd el a szorító mindennapi gondokat, és legalább ma ne vegyél tudomást korlátaidról. Életed kusza szálait ne ma bogozd ki.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szereplési vágyadat ma kiélheted a munkahelyeden, ugyanis kiváló alkalom adódik elképzeléseid elfogadtatására, mások meggyőzésére. Pénzügyi helyzetedben is könnyen állhat be kedvező fordulat. A sors összehozhat egy befolyásos ismerősöddel. Itt az ideje, hogy segítséget kérj tőle.

Bak

Kedves Bak! Meglepően gyorsan egyezségre jutsz megrögzött ellenlábasaiddal is. Magabiztosan állsz a lábadon. Régen húzódó ügyeket érdemes most napirendre tűzni, végre megoldás születik. A rugalmasság mindenekelőtt kötelező a részedről. Az agytornát sikerrel egészítenék ki a testi gyakorlatok is.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fáradt és levert vagy, fáj a fejed. Valahogy semmi sem jó. Az egészséges életmódra vonatkozó fogadalmaidat mindenesetre tartsd be, és az sem ártana, ha fontolóra vennéd a dohányzásról való leszokást. Estére jobban érzed magad, és kedvesed is kiváltságos percekkel ajándékoz meg.

Halak

Kedves Halak! Elfelejtett ismerős bukkanhat fel a távoli múltból. Közelsége édesen keserű emlékeket juttat eszedbe. Tudod, hogy vannak dolgok, melyeket jobb nem megbolygatni, most mégis szívesen tennéd. Vajon nem vagy túl önző? Hiszen lehet, hogy a másiknak mély fájdalmat okoznál közeledéseddel.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL