• 1 csomag (125g) mozzarella sajt
• 3 db érett paradicsom (közepes)
• 2 db friss bazsalikom ág
• 1 ek. olívaolaj
• ½ tk. szárított oregánó
• só és bors (ízlés szerint)
1. A megmosott paradicsomot felszeleteljük, egy tálba helyezve megszórjuk a darabkákra tépett bazsalikom levelekkel. A mozzarelát kis darabokra tépkedjük és hozzáadjuk. Hozzáadjuk az olívaolajat és sóval, borssal fűszerezzük. Alaposan összeforgatjuk.
2. Szárított oregánóval megszórva tálaljuk, ízlés szerint, salátaöntetet is tehetünk rá.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK