• 1 csomag (125g) mozzarella sajt
• 3 db érett paradicsom (közepes)
• 2 db friss bazsalikom ág
• 1 ek. olívaolaj
• ½ tk. szárított oregánó
• só és bors (ízlés szerint)
1. A megmosott paradicsomot felszeleteljük, egy tálba helyezve megszórjuk a darabkákra tépett bazsalikom levelekkel. A mozzarelát kis darabokra tépkedjük és hozzáadjuk. Hozzáadjuk az olívaolajat és sóval, borssal fűszerezzük. Alaposan összeforgatjuk.
2. Szárított oregánóval megszórva tálaljuk, ízlés szerint, salátaöntetet is tehetünk rá.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK