ANGYALISKOLA

Mihály arkangyal pajzsa megóv az anyagi problémáktól és a csalódásoktól

Szerző:
Szabó Anna
De nem csak anyagi problémáktól meg a csalódásoktól, hanem az átkoktól, a rosszakaróktól, a betegségektől, mert teljes védelemmel lát el, hiszen elsősorban ez Mihály arkangyal feladatköre, hogy megvédjen bennünket. Ehhez nincs más dolgod, mint a segítségét kérni és végig menni ezen a könnyű, de annál hatásosabb meditációs gyakorlaton!

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem érhet semmi rossz, negatívum az életben, hiszen vannak sorsszerű dolgok, amiknek be kell következniük, ugyanis a fejlődésedet szolgálják. Olykor egy-egy ilyen pofonra van szükség ahhoz, hogy megtegyünk valamit és változtassunk. Sajnos sokan csak a saját hibáikból vagyunk képesek tanulni, a saját kárukon. Ugyanakkor ki vagyunk téve a sötét erőknek és mások rossz kívánságainak is, így amennyire csak lehet, meg fogd védeni Mihály arkangyal, és nem pusztán azzal, hogy elhárítja a bajt, a veszélyt, hanem időben szól, jelez neked, hogy te magad tehess az ellen, hogy belesétálj valamilyen kellemetlenségbe, hiszen sok esetben nem más az ellenségünk, hanem saját magunk.

A következő lépéseket kell tenned, ha szeretnéd Mihály arkangyal segítségét kérni, hogy pajzsával megóvjon téged:

Kapcsold ki a telefont, találj egy olyan időpontot, mikor 15-20 percig magad lehetsz és senki sem fog zavarni. Ám a legjobb, ha este végzed egy sós fürdő után – hogy megszabadulj a már rajtad lévő negatív energiáktól – lefekvés előtt.

Készülj elő a meditációhoz. Használj bátran füstölőt és helyezz el háromszög alakban egy rózsaszín, egy ezüst és egy zöld gyertyát, középre pedig tegyél egy fehéret, amibe belekarcolod a nevedet. Gyújtsd meg a gyertyákat és lehetőség szerint tégy ki egy képet Mihály arkangyalról, de olyat, amin a pajzsa a kezében van, (de bármilyen más is megteszi, amelyiket közelebb érzed magadhoz) majd ülj le kényelmesen.

Relaxálj, űzd ki elmédből a gondolatokat, csendesedj el, lélegezz mélyeket. Mikor sikerült elérned a nyugalmi állapotot, szólítsd meg hangosan Mihály arkangyalt:

Angyali seregek vezetője, alázatosan szólítalak téged Mihály Arkangyal, hogy tárd ki védelmező szárnyaidat és borítsd felém törhetetlen pajzsodat, mely visszaver minden felém irányuló negatív energiát. Óvj meg a szegénységtől és az anyagi csődtől, óvj meg azoktól, akik csak ártanának nekem, óvj meg a sötét erőktől, óvd meg testemet a betegségtől, óvd meg lelkemet a fájdalomtól és a csalódástól, óvd meg a szívemet attól, hogy darabokra szakítsák És ha kell, védj meg engem önmagamtól is, hogy tetteimmel ne árthassak magamnak! Védj meg engem bűntől, bajtól!”

Ismételd el háromszor és minél nagyobb hévvel, mintha egy mantra lenne. Éld bele magad és higgy abban, hogy kérésed megvalósul!

Hunyd le a szemedet és vizualizáld, hogy megjelenik előtted Mihály arkangyal teljes harci díszben. Kitárja szárnyait, feléd hajol a hatalmas pajzsával és energiát sugároz feléd. Lassan egy gömb vesz körbe téged, ami fémből van. Nagyon erős és ragyog a felszíne. Figyeld meg, hogyan koppannak róla vissza a fekete negatív energiák és tűnnek el a távolban. Érezd Mihály arkangyal szeretetét. Nézz fel rá, lásd, hogy mosolyog és azt mondja „Védve vagy!”. Tudd, hogy valóban nem árthat neked senki és semmi. Maradj így addig, amíg jól esik.

Majd mikor ezzel végeztél, mond a következőt: „Védve vagyok. Most már nem árthat nekem senki. Mihály arkangyal védelmét élvezem, senki és semmi sem árthat nekem, mert az ő szeretete kíséri lépteimet.”

Ezzel készen is vagy. Érdemes a következő három napban is megismételni ezt a gyakorlatot, hogy még hatásosabb legyen. A védelmet már így is élvezed, de az is fontos, hogy maximálisan higgy is benne és hogy erősnek érezd magad. Máskülönben annyiszor 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL