2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mihály arkangyal pajzsa megóv az anyagi problémáktól és a csalódásoktól

Wadolowska Balogh Orsolya

De nem csak anyagi problémáktól meg a csalódásoktól, hanem az átkoktól, a rosszakaróktól, a betegségektől, mert teljes védelemmel lát el, hiszen elsősorban ez Mihály arkangyal feladatköre, hogy megvédjen bennünket. Ehhez nincs más dolgod, mint a segítségét kérni és végig menni ezen a könnyű, de annál hatásosabb meditációs gyakorlaton!

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem érhet semmi rossz, negatívum az életben, hiszen vannak sorsszerű dolgok, amiknek be kell következniük, ugyanis a fejlődésedet szolgálják. Olykor egy-egy ilyen pofonra van szükség ahhoz, hogy megtegyünk valamit és változtassunk. Sajnos sokan csak a saját hibáikból vagyunk képesek tanulni, a saját kárukon. Ugyanakkor ki vagyunk téve a sötét erőknek és mások rossz kívánságainak is, így amennyire csak lehet, meg fogd védeni Mihály arkangyal, és nem pusztán azzal, hogy elhárítja a bajt, a veszélyt, hanem időben szól, jelez neked, hogy te magad tehess az ellen, hogy belesétálj valamilyen kellemetlenségbe, hiszen sok esetben nem más az ellenségünk, hanem saját magunk.

A következő lépéseket kell tenned, ha szeretnéd Mihály arkangyal segítségét kérni, hogy pajzsával megóvjon téged:

Kapcsold ki a telefont, találj egy olyan időpontot, mikor 15-20 percig magad lehetsz és senki sem fog zavarni. Ám a legjobb, ha este végzed egy sós fürdő után – hogy megszabadulj a már rajtad lévő negatív energiáktól – lefekvés előtt.

Készülj elő a meditációhoz. Használj bátran füstölőt és helyezz el háromszög alakban egy rózsaszín, egy ezüst és egy zöld gyertyát, középre pedig tegyél egy fehéret, amibe belekarcolod a nevedet. Gyújtsd meg a gyertyákat és lehetőség szerint tégy ki egy képet Mihály arkangyalról, de olyat, amin a pajzsa a kezében van, (de bármilyen más is megteszi, amelyiket közelebb érzed magadhoz) majd ülj le kényelmesen.

Relaxálj, űzd ki elmédből a gondolatokat, csendesedj el, lélegezz mélyeket. Mikor sikerült elérned a nyugalmi állapotot, szólítsd meg hangosan Mihály arkangyalt:

Angyali seregek vezetője, alázatosan szólítalak téged Mihály Arkangyal, hogy tárd ki védelmező szárnyaidat és borítsd felém törhetetlen pajzsodat, mely visszaver minden felém irányuló negatív energiát. Óvj meg a szegénységtől és az anyagi csődtől, óvj meg azoktól, akik csak ártanának nekem, óvj meg a sötét erőktől, óvd meg testemet a betegségtől, óvd meg lelkemet a fájdalomtól és a csalódástól, óvd meg a szívemet attól, hogy darabokra szakítsák És ha kell, védj meg engem önmagamtól is, hogy tetteimmel ne árthassak magamnak! Védj meg engem bűntől, bajtól!”

Ismételd el háromszor és minél nagyobb hévvel, mintha egy mantra lenne. Éld bele magad és higgy abban, hogy kérésed megvalósul!

Hunyd le a szemedet és vizualizáld, hogy megjelenik előtted Mihály arkangyal teljes harci díszben. Kitárja szárnyait, feléd hajol a hatalmas pajzsával és energiát sugároz feléd. Lassan egy gömb vesz körbe téged, ami fémből van. Nagyon erős és ragyog a felszíne. Figyeld meg, hogyan koppannak róla vissza a fekete negatív energiák és tűnnek el a távolban. Érezd Mihály arkangyal szeretetét. Nézz fel rá, lásd, hogy mosolyog és azt mondja „Védve vagy!”. Tudd, hogy valóban nem árthat neked senki és semmi. Maradj így addig, amíg jól esik.

Majd mikor ezzel végeztél, mond a következőt: „Védve vagyok. Most már nem árthat nekem senki. Mihály arkangyal védelmét élvezem, senki és semmi sem árthat nekem, mert az ő szeretete kíséri lépteimet.”

Ezzel készen is vagy. Érdemes a következő három napban is megismételni ezt a gyakorlatot, hogy még hatásosabb legyen. A védelmet már így is élvezed, de az is fontos, hogy maximálisan higgy is benne és hogy erősnek érezd magad. Máskülönben annyiszor 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 tipp, hogyan kezeld a stresszben lévő gyermeket - Tudd meg, milyen a hatékony stratégia a stressz

8 tipp, hogyan kezeld a stresszben lévő gyermeket - Tudd meg, milyen a hatékony stratégia a stressz

A stressz bizony már a gyermekeket sem kíméli. Általában akkor lép fel, amikor a gyermek új helyzet elé kerül, legyen az pozitív vagy negatív - persze, az utóbbihoz inkább kapcsolódik. Az első, amit egy szülőnek tudni kell, hogy a minimális stressz normális, és akár még előnyös is lehet az életben, mivel a gyermek erősebb és alkalmazkodó képesebb személyiséggé válik általa.

Tovább »
Citrusfélékből és mandulából készült kekszek - Tökéletes egy idilli őszi délutánhoz!

Citrusfélékből és mandulából készült kekszek - Tökéletes egy idilli őszi délutánhoz!

Amikor elképzelsz egy csodás hangulatú, idilli és nyugodt délutánt, remek választás mellé egy csésze tea, vagy forró csoki, és ez a mennyei kekszcsoda. Már csak a kedvenc könyved hiányzik, és az ablak mellett ülve olvasgathatsz. Ez a mennyei finomság egyszerűen elkészíthető, és mindössze néhány alapanyagot igényel, emellett isteni íze van!

Tovább »
Mi a belső erőd szelleme? - A Öko Szív jóskártya elárulja!

Mi a belső erőd szelleme? - A Öko Szív jóskártya elárulja!

Mindenkinek van belső ereje. De miből fakad, mi mozgatja? Erre ad választ ez a jóskártya, amit Ingrid Koivukangas alkotott, aki intuitív módon dolgozik a természeti erőforrásokkal, az álmokkal és a különböző szellemekkel. A művésznő célja a kártyával, hogy újra összekapcsolja az embereket a Földdel és a Természettel, amihez a legrövidebb út a lelken át vezet. Az úton pedig megtudod, mi a belső erőd szelleme!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép