2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mihály arkangyal pajzsa megóv az anyagi problémáktól és a csalódásoktól

Wadolowska Balogh Orsolya

De nem csak anyagi problémáktól meg a csalódásoktól, hanem az átkoktól, a rosszakaróktól, a betegségektől, mert teljes védelemmel lát el, hiszen elsősorban ez Mihály arkangyal feladatköre, hogy megvédjen bennünket. Ehhez nincs más dolgod, mint a segítségét kérni és végig menni ezen a könnyű, de annál hatásosabb meditációs gyakorlaton!

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem érhet semmi rossz, negatívum az életben, hiszen vannak sorsszerű dolgok, amiknek be kell következniük, ugyanis a fejlődésedet szolgálják. Olykor egy-egy ilyen pofonra van szükség ahhoz, hogy megtegyünk valamit és változtassunk. Sajnos sokan csak a saját hibáikból vagyunk képesek tanulni, a saját kárukon. Ugyanakkor ki vagyunk téve a sötét erőknek és mások rossz kívánságainak is, így amennyire csak lehet, meg fogd védeni Mihály arkangyal, és nem pusztán azzal, hogy elhárítja a bajt, a veszélyt, hanem időben szól, jelez neked, hogy te magad tehess az ellen, hogy belesétálj valamilyen kellemetlenségbe, hiszen sok esetben nem más az ellenségünk, hanem saját magunk.

A következő lépéseket kell tenned, ha szeretnéd Mihály arkangyal segítségét kérni, hogy pajzsával megóvjon téged:

Kapcsold ki a telefont, találj egy olyan időpontot, mikor 15-20 percig magad lehetsz és senki sem fog zavarni. Ám a legjobb, ha este végzed egy sós fürdő után – hogy megszabadulj a már rajtad lévő negatív energiáktól – lefekvés előtt.

Készülj elő a meditációhoz. Használj bátran füstölőt és helyezz el háromszög alakban egy rózsaszín, egy ezüst és egy zöld gyertyát, középre pedig tegyél egy fehéret, amibe belekarcolod a nevedet. Gyújtsd meg a gyertyákat és lehetőség szerint tégy ki egy képet Mihály arkangyalról, de olyat, amin a pajzsa a kezében van, (de bármilyen más is megteszi, amelyiket közelebb érzed magadhoz) majd ülj le kényelmesen.

Relaxálj, űzd ki elmédből a gondolatokat, csendesedj el, lélegezz mélyeket. Mikor sikerült elérned a nyugalmi állapotot, szólítsd meg hangosan Mihály arkangyalt:

Angyali seregek vezetője, alázatosan szólítalak téged Mihály Arkangyal, hogy tárd ki védelmező szárnyaidat és borítsd felém törhetetlen pajzsodat, mely visszaver minden felém irányuló negatív energiát. Óvj meg a szegénységtől és az anyagi csődtől, óvj meg azoktól, akik csak ártanának nekem, óvj meg a sötét erőktől, óvd meg testemet a betegségtől, óvd meg lelkemet a fájdalomtól és a csalódástól, óvd meg a szívemet attól, hogy darabokra szakítsák És ha kell, védj meg engem önmagamtól is, hogy tetteimmel ne árthassak magamnak! Védj meg engem bűntől, bajtól!”

Ismételd el háromszor és minél nagyobb hévvel, mintha egy mantra lenne. Éld bele magad és higgy abban, hogy kérésed megvalósul!

Hunyd le a szemedet és vizualizáld, hogy megjelenik előtted Mihály arkangyal teljes harci díszben. Kitárja szárnyait, feléd hajol a hatalmas pajzsával és energiát sugároz feléd. Lassan egy gömb vesz körbe téged, ami fémből van. Nagyon erős és ragyog a felszíne. Figyeld meg, hogyan koppannak róla vissza a fekete negatív energiák és tűnnek el a távolban. Érezd Mihály arkangyal szeretetét. Nézz fel rá, lásd, hogy mosolyog és azt mondja „Védve vagy!”. Tudd, hogy valóban nem árthat neked senki és semmi. Maradj így addig, amíg jól esik.

Majd mikor ezzel végeztél, mond a következőt: „Védve vagyok. Most már nem árthat nekem senki. Mihály arkangyal védelmét élvezem, senki és semmi sem árthat nekem, mert az ő szeretete kíséri lépteimet.”

Ezzel készen is vagy. Érdemes a következő három napban is megismételni ezt a gyakorlatot, hogy még hatásosabb legyen. A védelmet már így is élvezed, de az is fontos, hogy maximálisan higgy is benne és hogy erősnek érezd magad. Máskülönben annyiszor 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép