Te vagy az, aki mindig kiszúrja a legapróbb részleteket? - Lássuk, tényleg így van-e!

 

Ugye milyen bosszantó tud lenni, mikor késik a járatod és borul a nyaralás? Vagy mikor eleve törlik a járatot? Sőt, még rosszabb mikor valami probléma akad a levegőben és vissza kell fordulnia a gépnek! Az embernek menten halálfélelme lesz…

Pedig úgy néz ki, hogy éppenséggel valami ilyesmi történhetett mert a sok gép közül az egyik visszafordult és ellentétes irányban halad a többihez képes. Megtalálod melyik az?

 

Szereted a telet? Jó, a hideget talán nem, de a mesés hófödte táj csak-csak szentimentális, romantikus, kellemes érzéseket ébreszt benned, nem igaz? Hiszen olyan hangulatos tud lenni, mikor a pároddal összebújva vagy egyedül forró csokit szorongatva bámulod a hó szálingózást. Ha már itt tartunk… megtalálod azt az egy szem hópihét, ami nem illik a képbe? Ajánlom, hogy alaposan nézd meg a kristályszerkezetek „karjait”!

 

Ehhez a feladathoz viszont nem vicc, de komolyan nagyítóra lehet szükséged! A játéktengerben egy babát kellene megtalálni! Mint láthatod elég sokféle és sokszínű játékok vannak, úgyhogy ne érezd szégyennek, ha rá kell nagyítani, az nem számít csalásnak!

 

Megoldás

1.

2.

3.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL