2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

14 napos kihívás - Így lesz 2 hét alatt tökéletes feneked és combod

Mindenki a tökéletes alakról beszél, de kevesek mondják el a titkot, hogyan is lehet feszes a feneked és a combod. Most azonban mutatunk néhány tökéletes tippet. Ne felejtsd el bevonni az alábbi kihívásba a barátaidat, hiszen mindegyikőtök számára sokkal motiválóbb a dolog, ha együtt vágtok bele, nem igaz?

Nem csupán könnyebben vásárolhatsz magadnak nadrágot az alábbi edzésformák segítségével, de a csípőd és a combjaid is sokkal formásabbak lesznek. Ugye, milyen csodálatosan hangzik? Ám a legjobbat még nem is tudod! Mindezt csupán két hét alatt elérheted! Mire vársz még? Vond be a legjobb barátaidat, és kezdődjön a kihívás!


1. „Burpee" gyakorlat


Állj kis terpeszbe, és nyújtsd ki a két kezed előre, majd guggolj le és tedd a két kezed a padlóra, magad mellé. Ugorj hátra kinyújtott lábakkal.


A mellkasod megérintheti a padlót, a túl nagy nyomás elkerülése végett a térdeiddel is megtámaszthatod magad. Ugorj vissza a kezdő pozícióba, ha a térded is behajlik közben, az sem gond.


Legyenek a lábaid ismét a kezeid mellett, miközben ismét guggoló pozícióban vagy.
Majd hirtelen ugorj fel a levegőbe, amennyire csak bírsz.


2. Guggolás


Állj lehetőleg nagy terpeszbe, kb. vállszélességben szétterpesztett lábakkal, és a kezeid helyezd a tarkódra.


Ezután guggolj le és hajlítsd be a térdeid, amennyire csak tudod, a csípőd told hátrafelé, a térdeid pedig hajlítsd be.


Maradj így egy kis ideig, majd térj vissza a kiindulási helyzetbe.


3. Csípőemelés


Feküdj háttal a padlóra.
Vegyél fel olyan pozíciót, ahol a két kezed kitárod oldalt, a tenyered pedig felfelé néz.
Helyezd az erődet a sarkaidra, és told ki a csípődet.


Végső pozícióként teljesen emeld fel a feneked, míg a combjaid nem kerülnek egyenes vonalba a hátaddal és a csípőddel.


Maradj ebben a helyzetben egy pár percig, majd térj vissza a kiindulási helyzetbe és engedd le a csípőd a padlóra. Tarts egy kis szünetet, majd ismételd meg a gyakorlatot.


4. „Repülő kutya"


Helyezkedj el négykézláb térden állva, és a csípő illetve a csuklóid legyenek vállszélességben. A gerinced legyen egyenes, a lapockáid kicsit húzd hátra.


Nyújtsd ki a bal lábad, és ezzel egy időben a jobb kezed is nyújtsd ki, és legyen mind a kezed, mind a lábad a padlóval párhuzamosan kinyújtott helyzetben. A vállaid ne engedd le, és emeld fel a fejed.


Ezután óvatosan engedd le a karod és a lábad a kiindulási helyzetbe, majd végezd el a gyakorlatot a másik kezeddel és lábaddal is.


5. „Szamár rúgás"


Helyezkedj el négykézláb a padlón. A kezeid nyújtsd ki vállszélességben, a térdeid pedig legyenek a csípőddel egyvonalban.


Hajlítsd be a jobb térded 90 fokban, és emeld fel, ameddig a csípőddel nem zár be 90 fokot.


Majd engedd le a térded, és ismételd meg néhányszor a gyakorlatot. Miután ezzel végeztél, a másik lábaddal is végezd el ugyanezt.


6. „Tűzcsap"


Helyezkedj el négykézláb a padlón, és a tenyered fordítsd lefelé, a karok legyenek vállszélességben kinyújtva. A térdeid legyenek a csípő szélességében behajlítva. A hátad pedig tartsd egyenesen.


Maradj így, és húzd fel a jobb térded, olyannyira közel a mellkasodhoz, amennyire csak tudod. Ezután emeld fel a jobb combod oldalra, és tartsd a csípővel egyvonalban.


A lábaidat lassan húzd hátra, egészen a törzsedig. Végül térj vissza a kiinduló helyzetbe.


7. Ugrókötél


Fogd a kötelet a kezedbe, és engedd le a csípődig.

Ezután forgasd át a kötelet a fejed fölött, és ahogyan a kötél a lábaid felé közelít, próbáld meg átugorni azt. Eközben forgasd a csuklódat, így könnyebb lesz maga a kötél forgatása, és emeld fel a fejed. Ismételd meg a gyakorlatot többször.


8. „Superman"


Feküdj hasra, és a karjaidat nyújtsd ki előre, a lábaidat pedig szintén teljesen nyújtsd ki hátra.


Emeld meg a mellkasod és az egyik karod, valamint az ellentétes lábad, miközben a hátad ívesen megfeszül. Csupán a combok, a csípő és a has az, ami érintkezik a padlóval.


Maradj ebben a helyzetben, miközben a hasad megfeszül, a karod és az azzal ellentétes lábad pedig felfelé tartod. Ezután térj vissza a kiindulási helyzetbe, és ismételd meg a gyakorlatot.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép