Napi horoszkóp - 2018-02-19

Kos

Kedves Kos! A gépszíj ismét elkapott: elhalmoznak feladatokkal. Magadra vess, ha a dicséretek megrészegítenek és túl nagy fába vágod a fejszédet. Könnyen beletörhet… Érhetnek tehát sikerek, de kudarcok is. Családi életedben szintén fontos fordulóponthoz érkeztél, amire fel kell készülnöd lélekben.

Bika

Kedves Bika! Döntésedet nem bánod meg, sőt nem igen beszélsz, sem erről, sem másról. Az elégedettség érzése tölt el, végre újra önmagad lehetsz. Nehéz dolog ezt megfogalmazni, talán nem is lehet, nem is érdemes. Ám te érzed, miről is van szó. És ha másoknak fecsegni támad kedvük, hát fecsegjenek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Néha egyszerűen nem bírsz a kíváncsiságoddal, és olyan dolgokba ütöd az orrod, amelyek nem tartoznak rád. Ne csodálkozz azon, ha rákoppintanak. Nézz a naptáradba, mert tavaly ilyenkor is majdnem elfelejtettél egy fontos születésnapot. Ne hagyd utolsó pillanatra az ajándékvásárlást.

Rák

Kedves Rák! Az első kora tavaszi napok csalókák. Bedőltél a hirtelen időjárás változásoknak. Menj el orvoshoz, mert a köhögésből könnyen lehet súlyosabb megfázás. Jobban teszed, ha mielőbb megelőzöd. Persze, utálod a gyógyszereket, de most a segítségedre lehetnek. Fogadd meg kedvesed tanácsát is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán szerelmi életében jelentős lehet ez a nap. Persze a csillagok jótékony hatása mellett neked is közre kell működnöd a megvalósulásban. Ha kikapcsolod a telefont, kora este ágyba bújsz, és egyébként is haragszol a világra, nem valószínű, hogy ez lesz életed nagy napja.

Szűz

Kedves Szűz! Kapcsolatod kibírta a megpróbáltatásokat, már nincs félnivalód. A jövőben mindenesetre kerüld a kemény próbatételeket, partnered sem tolerálná ötletedet. Figyelj az átlagosnál is többet kedvesedre, szüksége van arra, hogy érezze: szereted. Az sem volna baj, ha szóban is megerősítenéd.

Mérleg

Kedves Mérleg! Sötét felhők tornyosulnak a szerelem kék egén. Valaki beültette füledbe a bogarat, miszerint partnered az utóbbi időben többször sétálgat egy kolléganőjével a városban. Tény, hogy a hír nem jó, de kérdés, igaz-e. Mielőtt gyanúsítgatni kezdenéd, okosabb, ha megbeszéled vele a dolgot.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem vitás, megint félreismertél valakit. Úgy gondoltad, hogy a könnyed elegancia, jókedv és a vidám arc mögött legfeljebb jó szándék lapul, de semmiképpen sem magvas gondolatok. Most, ebben a váratlan pillanatban kimutatta igazi énjét, és felszínre kerültek jellemének igazi vonásai.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nagy szíved ismét jó cselekedetre ragadtathat. Megpróbálsz segíteni egy bajba jutott kollégádon vagy ismerősödön. Annak hálája, meghatottsága nagy hatást gyakorol rád. Jutalmazd meg magad egy jó ebéddel vagy a régóta áhított, de tilalmi listára tett finom édességgel, desszerttel.

Bak

Kedves Bak! A mai nap a legjobb alkalom, hogy legalizálj egy kapcsolatot. Nem csak te törekszel erre, hanem partnered is. A váratlan szerencsének jelentős szerep jut. Előbbre jutás várható olyan helyzetekben is, ahol a józan ész kevés. Szellemi eredetű „termékeiddel” tudsz a legjobban üzletelni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Vontatottan indul a nap, mintha megállt volna az idő, lassan peregnek a percek. Meglehet, hogy az egyetlen esemény az lesz, hogy egy eddig unalmasnak, szürkének hitt munkatársad véleményedet kéri egy számára sorsdöntő helyzetben. Bölcs és okos leszel, a probléma lényegét átlátod.

Halak

Kedves Halak! Fárasztó nap ez a mai, de mégis kellemes. Jóleső, enyhén bizsergető fáradtság kerít hatalmába. Mintha hosszú kilométereken át úsztál volna megfeszített tempóban. Most bágyadtan hagyod, hogy elringassanak a hullámok, de közben már – szinte öntudatlanul - készülsz a következő távra.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL