A Kupa királynője

 

Február számodra egyébként is a teremtés hónapja, és mivel a királynő a termékenységet és a fejlődést szimbolizálja, minden téren gyarapodás várható. A Kupa királynője a Tarot egyik legkedveltebb archetípusa, Az együttérzést, a szeretetet és a féltést is jelképezi, amit a szeretteid és mások iránt érzel.


Általában a Kupa királynője a női energiákkal azonosítható, ami azt jelzi, hogy ezek az energiák benned is felerősödnek, és mindez segít abban, hogy leküzdj bármit, amiben segítségre volt szükséged. A Kupa királynője arra is figyelmeztet, hogy önmagaddal szemben is elnéző és elfogadó legyél. Nem számít, ki vagy és mit csinálsz, rengeteg értékes és nagyszerű tulajdonságod van.


Munka: a munkában általában szó szerint nőt szimbolizál a Királynő, aki nagy segítségedre lesz. Gyakorta világos hajú nő képében jelenik meg. A királynő emlékeztet arra, hogy szenvedéllyel és lelkesedéssel állj a feladataidhoz, és ez akkor is megvalósítható, ha egy gyárban dolgozol, és nem feltétlenül vagy sok emberrel kapcsolatban. A kártya mindenképpen kiegyensúlyozottabbá teszi a munkáddal kapcsolatos dolgokat, és beindul a karriered. Légy pozitív.


Szerelem: amikor a Kupa királynője a szerelemben jelenik meg, akkor gyakran következik be pozitív változás a kapcsolatodban. Ha egyedülálló vagy, akkor nagyon úgy tűnik, hogy belép az életedbe egy olyan személy, akivel romantikus kapcsolat alakul ki. Emellett ha ez a kártya megjelenik, akkor azt is jelzi, hogy teljesen átadod magad a szerelem érzésének. Próbáld meg az egyensúlyt fenntartani, és még ha elsöprő is ez a szerelem, az életed más területeire is fordítsd elegendő figyelmet.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL