SZÓRAKOZÁS

Jennifer Aniston kontra Angelina Jolie

Szerző:
Szabó Anna
Két igazán elismert színésznő, akiket ma már inkább Brad Pitt nőiként tartanak számon. Jennifer, az igazi kaliforniai aranylány, mindig mosolygós és szexis. Angelina, a szélsőséges, aki dögös vamp és fészekrakó anyuka egyszerre. De ki a csinosabb? A kártyákat felfedtük, viszont a döntést már rátok bízzuk!


Mindkettejük karrierje felfelé ível, és az évek során szinte észrevétlenül váltak stílusikonná. Jen a hétköznapokban farmer és póló mögé rejti, de ő is kitesz magáért a vörös szőnyegen. Angelina azonban mindig szereti a titokzatos csábító szerepét játszani, nem véletlenül kedveli annyira a fekete színt. Ráadásul meg is teheti: akármit vesz fel, tökéletesen áll a testén.

 

Koktélruha

A váll nélküli koktélruha könnyed és sikkes külsőt kölcsönöz mindkét sztárnak. De melyik lány a dögösebb benne?

 

 

Utcai sikk

Szűk nadrág, póló, napszemüveg, leheletnyi smink, így fest egy sztár hétköznap. Ki fejlesztette tökéjre az utcai viseletét?

 

 

Ballon háború

Egy öves téli kabát krémszínben, önmagában elegáns. Vajon ki viseli jobban?



 

Vörös szőnyeg

Óriási a verseny a díjakért. Gyönyörű esésű klasszikus estélyi ruhában mindketten. De vajon ki nyer kiütéssel a vörös szőnyegen?

 

 

Fiúsan

Egyszerű vonalak, maszkulin stílus, mégis rajtuk hihetetlenül nőies. Döntse el valaki, ha tudja, ki a csinosabb!

 

 

Kényelmesen

Két tökéletesen kényelmes viselet egy délutáni teázáshoz. Melyik tetszik jobban, Jen rövidnadrágra, vagy Angie kötött szoknyája.

 

 

Ragyogj

A csillogó ruha elengedhetetlen kelléke a partinak. Na de, melyikre voksolunk mi? Jen rövid, vagy Angie földig érő estélyiére.

 

 

Kötöttben

Mindkét lány tudja, hogy a kötött kardigán egy hűvösebb napon verhetetlen. Már csak az a kérdés, hosszú vagy rövid?



 

Kis fekete

Szabadon a nyak és a láb. Melyik fekete ruha tetszik jobban? Jen modern fekete minije, vagy Angie gótikus bársonyruhája.

 

 

Finom nőiesség

Jen és Angie egyaránt nagy rajongói a nőies, kislányos daraboknak. Te melyik ceruzaszoknyás összeállításra tennéd le a voksodat?


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL