SZÉPSÉG

Indul a party! Ne dobd el a hajad

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy érzed, nem sok esélyed van profi hajkölteményre Karácsonyig, ne csüggedj. Varázsolj magad te az ünnepekre gyönyörű frizurát. Ha bizonytalan vagy a divatot illetően, összeállításunkban biztosan találsz kedvedre valót! Ötletek sztároktól és a kifutók világából.


Kísérletezz lófarkokkal, kontyokkal, fonatokkal, loknikkal… mindegy csak ne szabj gátat a fantáziádnak! Pár darab csat, hajformázók és a csavarók csodákra képesek, ha némi kreatívítást is adott melléjük az ég. De ha nem akkor se csüggedj, ötleteink biztosan segítenek!

1. Eva Longoria az ódivatú hollywoodi ragyogás mellett döntött.

 

2. A klasszikus kontyot kissé dekadensé teheti a pár szalag, hiába rakott és toronymagas.

 




3. Mariah elragadóan fényes kis kontyát csillogó pillangó alakú hajcsattá tette pikánssá és igazán egyedivé.

 


4. Ha a szupersima hajat részesíted előnyben, akkor ez neked való. Csak egy jó csat kell hozzá, ami a fejed búbja alatt megtartja a hátratűzött és alatta feltupírozott részt.

 



5. Milla a valamikor ukrajnai modell, jelenleg pedig világhírű színésznő kábító és mégis laza félig kibontott hajával. Megjelenésére a koronát a hajlánc tette fel. Próbáld ki te is!

 


6. Milla titka hátulról. Az egész fejet betakaró lánc egy fonathoz erősítve. Feltűnő ám mégis ízléses darab.

 



7. Bevállalósok előnyben! Tarka pillangóval eltűzni a hajat nem kis bátorság. De, ha szereted a feltűnést és szemed egyébként vonzza a tekintetet, kísérletezz!

 



8. Egy kis visszatekintés az őszi/téli divatot bemutató kifutókra. Sápadt alapok, drámai hajköltemények és sminkek.

 


9. Vidám fürtökhöz vidám hajcsat dukál. A kép tanulsága szerint tudja ezt Jennifer Lopez is. Csillogó hajcsatja csak kiemeli a kislányosan bájos loknijait.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL