LELKIPATIKA

Mikor kell elengedni és rábízni magad az Univerzumra?

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian bízunk abban, hogy útmutatást kapunk az utunk során. Ez a meggyőződés az, ami mindannyiunkat összeköt. Ám sokszor elkezdünk kételkedni a sorsban, a sorsszerűségben. Rövid írásunkból kiderül, mikor bízhatod rá magad teljes nyugalommal az Univerzumra.

Vannak helyzetek, amikor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapunk útmutatást, vagy éppen, olyan lehetőséget kapunk, ami számunkra nem opció.  Néha úgy érezzük, hogy spirituális vezetőnk elhagyott bennünket, nem fogja a kezünket utunk során. Ennek az az oka, hogy bár észrevesszük, látjuk az Univerzum jeleit, de nem értjük azokat. Vagy inkább azt látjuk, hogy a jelek sürgetnek minket, hogy cselekedjünk, de nem tudjuk, hogy mi legyen a következő lépés, nem értjük az Univerzum üzenetét. Ez bosszantó és szívszorító lehet, főként, ha tényleg mindent megteszel annak érdekében, hogy kövesd azt, amit az Univerzum mondani akar neked, és ennek ellenére nem jársz sikerrel.

Semmi sem úgy működik, hogyan kellene, egyáltalán nincs segítség, csak dühös kétségbeesés, és úgy érzed, folyamatos keresésben vagy, de nem találsz semmit.


Fogadd el, hogy nincsenek véletlenek, tehát a történések sohasem véletlenek. Bár úgy tűnik, hogy az Univerzum véletlenszerű, létezik egy módszer a „véletlenre”, melyet érdemes figyelembe venni. Ahelyett, hogy zavarna a tisztánlátás hiánya, add át magad az Univerzum irányításának. Nem is kell aktívan részt venned benne.

Amikor úgy érzed, hogy mindent megtettél, ami tőled telt, de még sincs eredmény, akkor bízd magad a világegyetemre, és várj. Hamarosan meglátod, hogy a dolgok szép lassan a helyükre kerülnek, olyan módon, ahogy azt sohasem gondoltad volna. Kérd a segítséget utad során és megkapod!   

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL