2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mikor kell elengedni és rábízni magad az Univerzumra?

Mindannyian bízunk abban, hogy útmutatást kapunk az utunk során. Ez a meggyőződés az, ami mindannyiunkat összeköt. Ám sokszor elkezdünk kételkedni a sorsban, a sorsszerűségben. Rövid írásunkból kiderül, mikor bízhatod rá magad teljes nyugalommal az Univerzumra.

Vannak helyzetek, amikor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapunk útmutatást, vagy éppen, olyan lehetőséget kapunk, ami számunkra nem opció.  Néha úgy érezzük, hogy spirituális vezetőnk elhagyott bennünket, nem fogja a kezünket utunk során. Ennek az az oka, hogy bár észrevesszük, látjuk az Univerzum jeleit, de nem értjük azokat. Vagy inkább azt látjuk, hogy a jelek sürgetnek minket, hogy cselekedjünk, de nem tudjuk, hogy mi legyen a következő lépés, nem értjük az Univerzum üzenetét. Ez bosszantó és szívszorító lehet, főként, ha tényleg mindent megteszel annak érdekében, hogy kövesd azt, amit az Univerzum mondani akar neked, és ennek ellenére nem jársz sikerrel.

Semmi sem úgy működik, hogyan kellene, egyáltalán nincs segítség, csak dühös kétségbeesés, és úgy érzed, folyamatos keresésben vagy, de nem találsz semmit.


Fogadd el, hogy nincsenek véletlenek, tehát a történések sohasem véletlenek. Bár úgy tűnik, hogy az Univerzum véletlenszerű, létezik egy módszer a „véletlenre”, melyet érdemes figyelembe venni. Ahelyett, hogy zavarna a tisztánlátás hiánya, add át magad az Univerzum irányításának. Nem is kell aktívan részt venned benne.

Amikor úgy érzed, hogy mindent megtettél, ami tőled telt, de még sincs eredmény, akkor bízd magad a világegyetemre, és várj. Hamarosan meglátod, hogy a dolgok szép lassan a helyükre kerülnek, olyan módon, ahogy azt sohasem gondoltad volna. Kérd a segítséget utad során és megkapod!   

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

Az Aloe Vera egészségügyi előnyei évezredek óta ismertek az emberiség számára, első említése egészen i.e. 2200-ig nyúlik vissza. Még Arisztotelész is azt tanácsolta Nagy Sándornak, hódítsa meg Socotra-t, hogy hozzáférjen a hatalmas Aloe Vera ültetvényekhez. Tudtad, hogy ez a szerény megjelenésű növény antioxidánsok gazdag forrása?

Tovább »
Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Egyszerűen lenyűgöző és imádni való az állatvilág! A legapróbbtól a legnagyobbig képes mindegyik rejtőzködni. Olyan külsővel és rendkívüli képességekkel ruházta fel őket az Anyatermészet, amelynek segítségével a rejtőzködés nagymesterei lehetnek. Vajon annyira sikeresek benne, hogy még téged is becsapnak? Érdemes lemérned, hogy mennyi időbe telik, mire megtalálod őket a képeken!

Tovább »
Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb nap szimbólumokkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Válaszd ki azt a képet, amely a legközelebb áll a szívedhez, és olvasd el, mit fed fel a személyiségedről a választásod. Készen állsz az igazságra?

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép