2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mikor kell elengedni és rábízni magad az Univerzumra?

Mindannyian bízunk abban, hogy útmutatást kapunk az utunk során. Ez a meggyőződés az, ami mindannyiunkat összeköt. Ám sokszor elkezdünk kételkedni a sorsban, a sorsszerűségben. Rövid írásunkból kiderül, mikor bízhatod rá magad teljes nyugalommal az Univerzumra.

Vannak helyzetek, amikor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapunk útmutatást, vagy éppen, olyan lehetőséget kapunk, ami számunkra nem opció.  Néha úgy érezzük, hogy spirituális vezetőnk elhagyott bennünket, nem fogja a kezünket utunk során. Ennek az az oka, hogy bár észrevesszük, látjuk az Univerzum jeleit, de nem értjük azokat. Vagy inkább azt látjuk, hogy a jelek sürgetnek minket, hogy cselekedjünk, de nem tudjuk, hogy mi legyen a következő lépés, nem értjük az Univerzum üzenetét. Ez bosszantó és szívszorító lehet, főként, ha tényleg mindent megteszel annak érdekében, hogy kövesd azt, amit az Univerzum mondani akar neked, és ennek ellenére nem jársz sikerrel.

Semmi sem úgy működik, hogyan kellene, egyáltalán nincs segítség, csak dühös kétségbeesés, és úgy érzed, folyamatos keresésben vagy, de nem találsz semmit.


Fogadd el, hogy nincsenek véletlenek, tehát a történések sohasem véletlenek. Bár úgy tűnik, hogy az Univerzum véletlenszerű, létezik egy módszer a „véletlenre”, melyet érdemes figyelembe venni. Ahelyett, hogy zavarna a tisztánlátás hiánya, add át magad az Univerzum irányításának. Nem is kell aktívan részt venned benne.

Amikor úgy érzed, hogy mindent megtettél, ami tőled telt, de még sincs eredmény, akkor bízd magad a világegyetemre, és várj. Hamarosan meglátod, hogy a dolgok szép lassan a helyükre kerülnek, olyan módon, ahogy azt sohasem gondoltad volna. Kérd a segítséget utad során és megkapod!   

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Péntek

A napi jóslat Számodra - Péntek

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép