2018. február 26. - Edina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 26. - Edina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mikor kell elengedni és rábízni magad az Univerzumra?

Mindannyian bízunk abban, hogy útmutatást kapunk az utunk során. Ez a meggyőződés az, ami mindannyiunkat összeköt. Ám sokszor elkezdünk kételkedni a sorsban, a sorsszerűségben. Rövid írásunkból kiderül, mikor bízhatod rá magad teljes nyugalommal az Univerzumra.

Vannak helyzetek, amikor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapunk útmutatást, vagy éppen, olyan lehetőséget kapunk, ami számunkra nem opció.  Néha úgy érezzük, hogy spirituális vezetőnk elhagyott bennünket, nem fogja a kezünket utunk során. Ennek az az oka, hogy bár észrevesszük, látjuk az Univerzum jeleit, de nem értjük azokat. Vagy inkább azt látjuk, hogy a jelek sürgetnek minket, hogy cselekedjünk, de nem tudjuk, hogy mi legyen a következő lépés, nem értjük az Univerzum üzenetét. Ez bosszantó és szívszorító lehet, főként, ha tényleg mindent megteszel annak érdekében, hogy kövesd azt, amit az Univerzum mondani akar neked, és ennek ellenére nem jársz sikerrel.

Semmi sem úgy működik, hogyan kellene, egyáltalán nincs segítség, csak dühös kétségbeesés, és úgy érzed, folyamatos keresésben vagy, de nem találsz semmit.


Fogadd el, hogy nincsenek véletlenek, tehát a történések sohasem véletlenek. Bár úgy tűnik, hogy az Univerzum véletlenszerű, létezik egy módszer a „véletlenre”, melyet érdemes figyelembe venni. Ahelyett, hogy zavarna a tisztánlátás hiánya, add át magad az Univerzum irányításának. Nem is kell aktívan részt venned benne.

Amikor úgy érzed, hogy mindent megtettél, ami tőled telt, de még sincs eredmény, akkor bízd magad a világegyetemre, és várj. Hamarosan meglátod, hogy a dolgok szép lassan a helyükre kerülnek, olyan módon, ahogy azt sohasem gondoltad volna. Kérd a segítséget utad során és megkapod!   

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Így töltsd fel szervezeted dopamin szintjét - Soha nem érezd magad depressziósnak, idegesnek

Így töltsd fel szervezeted dopamin szintjét - Soha nem érezd magad depressziósnak, idegesnek

A dopamin az agy „öröm” vegyülete. Neurotranszmitter, mely számos mentális és fizikális folyamatban fontos szerepet tölt be. Természetes módon stimulálva a dopamintermelődést, legyőzheted a depressziót, a szorongást, az apátiát és a félelmet, miközben növelheted az öröm érzetét.

Tovább »
Valami nem stimmel! - Vajon az összes hibát megtalálod a képen?

Valami nem stimmel! - Vajon az összes hibát megtalálod a képen?

Valami nincs rendben ezzel a képpel! Biztos azért, mert számos hiba lett rajta elrejtve. Vajon képes vagy megtalálni az összeset? Igen jó látással kell rendelkezni, mellette kiváló megfigyelőképességgel, mert nem véletlenül mondják, hogy az „ördög a részletekben rejlik”. Ezzel a feladattal nem csak jól fogsz szórakozni, de a türelmedet is megedzheted!

Tovább »
Vajon ki lehet a gyermekrabló? - Rendkívül izgalmas személyiségteszt

Vajon ki lehet a gyermekrabló? - Rendkívül izgalmas személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben egy érdekes kérdést kell megválaszolnod annak érdekében, hogy kiderüljön, melyik személyiségtípusba tartozol. Melyik férfi rabolhatta el szerinted a gyermeket? Jól gondold meg a választ, mert nagyon sok mindent felfed rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép