• 2 db főzőtök (közepes méretű)
• fél bögre ricotta
• 1/3 bögre mozzarella sajt
• 6 szem koktélparadicsom
• 2 evőkanál olívabogyó
• 1 evőkanál friss fűszer (petrezselyem, bazsalikom)
• 1 evőkanál olíva olaj
• só és bors (ízlés szerint)
• 1 evőkanál fenyőmag
1. Vágd félbe (hosszan) a tököt, és kanalazd ki belőle a magokat. Tedd egy tűzálló edénybe, szórd meg sóval és borssal.
2. Rakd bele a ricottát, a félbevágott olívabogyókat és koktélparadicsomot. Szórd rá a fenyőmagot, a fűszereket és a reszelt mozzarellát.
3. 180oC fokon süsd 20-25 percig.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK