SZÉPSÉG

3 tipp, amely segítségével eltüntetheted a szem alatti sötét karikákat

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan tudod, hogy milyen érzés sötét karikákkal ébredni a szemed alatt, noha remekül aludtál és vízből is elegendő mennyiséget fogyasztasz. Mégis úgy érzed magad másnap reggel, mintha hetek óta nem pihentél volna egy jót? Ismerős helyzet? Most megtudhatod, hogyan szabadulj meg tőlük egyszer s mindenkorra, hatásos és gyors módszerek alkalmazásával.

A szem alatti sötét karikáknak számos oka lehet, ilyenek például az idegrendszerrel kapcsolatos megbetegedések, az alváshiány, a hormonális változások, az egészségtelen életmód, de akár még a genetika is lehet okozója. Ahogy egyre idősebbé válsz, ez a probléma is felerősödhet.


Az évek múlásával ugyanis a bőr gyengébbé és vékonyabbá válik, emellett veszít a rugalmasságából is. Ennek eredményeképpen egyre inkább szembetűnővé válhatnak a szem alatti sötét karikák. Szerencsére azonban létezik hatásos módszer a sötét karikák megszüntetésére. Olvasd el az alábbi 3 kiváló tippet, és szabadulj meg tőlük örökre!


Hogyan szüntesd meg a szem alatti sötét karikákat egyik napról a másikra?


Létezik három kiváló módszer, amelyek segítségével könnyedén megszabadulhatsz a szem alatti karikáktól. Próbáld ki az alábbiakat, és azt a módszert alkalmazd a jövőben továbbra is, amelyik számodra a leginkább hatásosnak bizonyult és a legkomfortosabb. Így az arcbőr minden reggel ápolt és üde lesz.


1. Szérum


A legjobb módja annak, hogy másnap reggelre igazán jó eredményt érj el, ha jó minőségű szérumot használsz. Nem szükséges drága és feltétlenül professzionális szérumot vásárolnod, házilag is elkészíthetsz ilyesmit. Próbálj meg többfélét elkészíteni, hogy megtudd, melyik a leghatásosabb a te bőrtípusodra. Ápolja és regenerálja a bőrt, így az arcod reggel friss és üde lesz.


2. Répa lé


A sárgarépa egy nagyon egészséges és elképesztő hatású növény, mivel a leve képes a bőrödet feszesebbé varázsolni, a ráncok és a foltok elhalványulnak, a szem alatti sötét karikák pedig eltűnnek.


A sárgarépa lé kiváló A-vitaminforrás, amely képes meggátolni és lelassítani a bőr öregedését. Ha szeretnél megszabadulni a szem alatti sötét karikáktól, akkor minden este vidd fel a kérdéses területre a sárgarépa levet.


3. Hűsítő szemmaszk


Fontos, hogy jó minőségű, hűsítő gél szemmaszkot vásárolj, ami hatékonyan csökkenti a szem alatti táskákat és duzzanatokat, így friss és üde arcbőrrel ébredsz másnap reggel! Ugyan kevesek alkalmazzák ezt a módszert a szem alatti karikák csökkentésére, ám ha kipróbálod a hűsítő szemmaszkot, akkor másnap reggel bizony meglepődsz majd az eredményen!

 

szépség szépségápolás szem arcápolás trend stílus
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL