2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védd meg otthonodat és a benne élőket az elementálok segítségével

Az elementálok a természet szellemei. Léteznek tűz, víz, föld és levegő elementálok. Mindegyiknek meg van a maga tulajdonsága, amiket egyesíthetünk egy varázslatban, mint amilyen ez a védelmi varázs, amivel megóvhatod otthonodat a káros, negatív energiáktól és gonosz erőktől. Feltöltik otthonodat védelemmel, pozitív energiákkal és a benne élőket is!

Fordulj bátran segítségért a természet szellemeihez védelemért. A víz megtisztítja, a levegő kisöpri, a föld elföldeli a rossz energiákat, a tűz pedig feltölti és védelemmel látja el.

 

Kellékek

1 piros gyertya (tűz)

1 kék gyertya (víz)

1 sárga gyertya (levegő)

1 zöld gyertya (föld)

Egy kis kardamom (víz)

Egy kis fahéj (tűz)

Egy kis zsálya (föld)

Egy kis levendula (levegő)

Egy fémtálka faszénnel

A varázslat menete

A varázslatot a legjobb, ha teliholdkor végzed el.

Helyezz el egy pentagramma szimbólumot az oltárodra. Tedd rá gyertyákat és a fűszereket az ábra szerint.

Gyújts meg a sárga gyertyát. Fogj egy kis levendulát és szórd a parázsló faszénre. Ügyelj arra, hogy a kezedet ne égesse meg az esetleg átforrósodó fémtál. Legyezd keleti irányba a füstöt és mond: „Kelet Angyalai, Levegő szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Ezután gyújts meg a piros gyertyát, szórj egy kis fahéjat a parázsra és mond: „Dél Angyalai, Tűz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Most gyújtsd meg a kék gyertyát, szórj egy kis kardamomot a parázsra és mond: „Nyugat Angyalai, Víz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Végül gyújts meg az zöld gyertyát, szórj egy zsályát a parázsra és mond: „Észak Angyalai, Föld szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Állj meg az oltárral szembe és mond: „A víz hűvös és tiszta, megtisztítja e falakat. A levegő szele elrepíti a bajt, míg a földbe távozik minden mi rossz ezen a helyen. A tűz fényes és forró, elűzi az összes félelmet, csak a Jó léphet ide! Védelem alatt állok!”

Koncentrálj. Képzeld el, ahogy az elementálok elvégzik tisztítást, megvédik az otthonodat, feltöltik friss és jó energiákkal.

Ezután fordulj Keleti irányba és köszönd meg a segítséget: „Köszönöm a keleti szent angyaloknak és a levegő elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a déli irányba: „Köszönöm a déli szent angyaloknak és tűz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a nyugatra: „Köszönöm a nyugati szent angyaloknak és a víz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj az északi irányba: „Köszönöm az északi szent angyaloknak és a föld elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Ezzel kész is vagy. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

Érkezik a nyár, hamarosan itt a strandolás és a koktélozás ideje, ezért ideje néhány divatosabb ruhadarabot is beszerezni! Tombol a jó idő, ne feledkezz meg tehát a nyári ruhatárad felfrissítéséről! Az alábbiakban megismerheted a nyári szezon legmenőbb trendjeit!

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Az Uralkodónő megnyilvánulására általában a meghittség és gondoskodás, az érzelemgazdagság jellemző. Ő az anya archetípusa, egyben minden élet forrása.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép