2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védd meg otthonodat és a benne élőket az elementálok segítségével

Az elementálok a természet szellemei. Léteznek tűz, víz, föld és levegő elementálok. Mindegyiknek meg van a maga tulajdonsága, amiket egyesíthetünk egy varázslatban, mint amilyen ez a védelmi varázs, amivel megóvhatod otthonodat a káros, negatív energiáktól és gonosz erőktől. Feltöltik otthonodat védelemmel, pozitív energiákkal és a benne élőket is!

Fordulj bátran segítségért a természet szellemeihez védelemért. A víz megtisztítja, a levegő kisöpri, a föld elföldeli a rossz energiákat, a tűz pedig feltölti és védelemmel látja el.

 

Kellékek

1 piros gyertya (tűz)

1 kék gyertya (víz)

1 sárga gyertya (levegő)

1 zöld gyertya (föld)

Egy kis kardamom (víz)

Egy kis fahéj (tűz)

Egy kis zsálya (föld)

Egy kis levendula (levegő)

Egy fémtálka faszénnel

A varázslat menete

A varázslatot a legjobb, ha teliholdkor végzed el.

Helyezz el egy pentagramma szimbólumot az oltárodra. Tedd rá gyertyákat és a fűszereket az ábra szerint.

Gyújts meg a sárga gyertyát. Fogj egy kis levendulát és szórd a parázsló faszénre. Ügyelj arra, hogy a kezedet ne égesse meg az esetleg átforrósodó fémtál. Legyezd keleti irányba a füstöt és mond: „Kelet Angyalai, Levegő szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Ezután gyújts meg a piros gyertyát, szórj egy kis fahéjat a parázsra és mond: „Dél Angyalai, Tűz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Most gyújtsd meg a kék gyertyát, szórj egy kis kardamomot a parázsra és mond: „Nyugat Angyalai, Víz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Végül gyújts meg az zöld gyertyát, szórj egy zsályát a parázsra és mond: „Észak Angyalai, Föld szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Állj meg az oltárral szembe és mond: „A víz hűvös és tiszta, megtisztítja e falakat. A levegő szele elrepíti a bajt, míg a földbe távozik minden mi rossz ezen a helyen. A tűz fényes és forró, elűzi az összes félelmet, csak a Jó léphet ide! Védelem alatt állok!”

Koncentrálj. Képzeld el, ahogy az elementálok elvégzik tisztítást, megvédik az otthonodat, feltöltik friss és jó energiákkal.

Ezután fordulj Keleti irányba és köszönd meg a segítséget: „Köszönöm a keleti szent angyaloknak és a levegő elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a déli irányba: „Köszönöm a déli szent angyaloknak és tűz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a nyugatra: „Köszönöm a nyugati szent angyaloknak és a víz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj az északi irányba: „Köszönöm az északi szent angyaloknak és a föld elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Ezzel kész is vagy. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

4 jele annak, hogy túl sok rostot fogyasztasz - Igen, ez is lehetséges!

4 jele annak, hogy túl sok rostot fogyasztasz - Igen, ez is lehetséges!

Biztosan tisztában vagy vele, a rostos ételek fogyasztása nagyon egészséges. Jótékony hatású a szív- és érrendszerre, a megfelelő anyagcsere működésre, a gyomor egészségére és a vér glükóz szintjének stabilizálására.  Bár általában nem fogyasztunk eleget, ennek ellenkezője is megtörténhet, amikor is túl sokat fogyasztunk egyszerre, ráadásul rövid idő leforgása alatt, ami szintén problémákat okozhat. 

Tovább »
Az emberek 95%-a nem látja meg a kiskatonát a képen - Te vajon igen?

Az emberek 95%-a nem látja meg a kiskatonát a képen - Te vajon igen?

Öt kisfiú játszik katonásdit és bújócskát egyszerre. A hunyó már megtalálta négy barátját, de az ötödiket sehogy sem sikerül. Nem ártana neki egy kis felnőtt segítség olyantól, akinek éles a szeme, jók a vizuális képességei és az arcfelismerő tehetsége is! Ha úgy érzed, illik rád a leírás vagy csak szívesen kipróbálnád, mire vagy képes, akkor csatlakozz a kiskatonákhoz és segíts nekik megtalálni az ötödik kisfiút!

Tovább »
Az eszed, a szíved vagy az ösztönöd vezérel az életben? - Ebből a képes tesztből megtudod

Az eszed, a szíved vagy az ösztönöd vezérel az életben? - Ebből a képes tesztből megtudod

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző természeti képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Elveik szerint az emberek 3 csoportba sorolhatók: ész, szív és ösztön vezérelte. Teszteld magad, és máris megtudod, hogy az élet kihívásaira érzelmi vagy racionális módon reagálsz. 

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép