2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Védd meg otthonodat és a benne élőket az elementálok segítségével

Az elementálok a természet szellemei. Léteznek tűz, víz, föld és levegő elementálok. Mindegyiknek meg van a maga tulajdonsága, amiket egyesíthetünk egy varázslatban, mint amilyen ez a védelmi varázs, amivel megóvhatod otthonodat a káros, negatív energiáktól és gonosz erőktől. Feltöltik otthonodat védelemmel, pozitív energiákkal és a benne élőket is!

Fordulj bátran segítségért a természet szellemeihez védelemért. A víz megtisztítja, a levegő kisöpri, a föld elföldeli a rossz energiákat, a tűz pedig feltölti és védelemmel látja el.

 

Kellékek

1 piros gyertya (tűz)

1 kék gyertya (víz)

1 sárga gyertya (levegő)

1 zöld gyertya (föld)

Egy kis kardamom (víz)

Egy kis fahéj (tűz)

Egy kis zsálya (föld)

Egy kis levendula (levegő)

Egy fémtálka faszénnel

A varázslat menete

A varázslatot a legjobb, ha teliholdkor végzed el.

Helyezz el egy pentagramma szimbólumot az oltárodra. Tedd rá gyertyákat és a fűszereket az ábra szerint.

Gyújts meg a sárga gyertyát. Fogj egy kis levendulát és szórd a parázsló faszénre. Ügyelj arra, hogy a kezedet ne égesse meg az esetleg átforrósodó fémtál. Legyezd keleti irányba a füstöt és mond: „Kelet Angyalai, Levegő szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Ezután gyújts meg a piros gyertyát, szórj egy kis fahéjat a parázsra és mond: „Dél Angyalai, Tűz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Most gyújtsd meg a kék gyertyát, szórj egy kis kardamomot a parázsra és mond: „Nyugat Angyalai, Víz szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Végül gyújts meg az zöld gyertyát, szórj egy zsályát a parázsra és mond: „Észak Angyalai, Föld szellemei, segítsetek és őrizzetek. Áldjatok meg engem és otthonomat!

Állj meg az oltárral szembe és mond: „A víz hűvös és tiszta, megtisztítja e falakat. A levegő szele elrepíti a bajt, míg a földbe távozik minden mi rossz ezen a helyen. A tűz fényes és forró, elűzi az összes félelmet, csak a Jó léphet ide! Védelem alatt állok!”

Koncentrálj. Képzeld el, ahogy az elementálok elvégzik tisztítást, megvédik az otthonodat, feltöltik friss és jó energiákkal.

Ezután fordulj Keleti irányba és köszönd meg a segítséget: „Köszönöm a keleti szent angyaloknak és a levegő elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a déli irányba: „Köszönöm a déli szent angyaloknak és tűz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj a nyugatra: „Köszönöm a nyugati szent angyaloknak és a víz elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Fordulj az északi irányba: „Köszönöm az északi szent angyaloknak és a föld elementáloknak, hogy segítenek nekem. Áldottak legyetek!"

Ezzel kész is vagy. 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

Az ima maga a megtestesült érzés, óhaj, teremtés, vágy, köszönet, hála, de főként energia. Energia, amit szavakba, kérésekbe, kérdésekbe csomagolunk isteneinkhez, angyalainkhoz, hogy adjanak életet a vágyainknak, segítsék elő azok megvalósulását. Van itt 10 angyali imádság neked, köztük a szerelemért, egészségért, családtagért, munkahelyért, anyagi biztonságért!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Raguel arkangyal - Sportszerű és jogos döntések. Tedd most, amit tudsz. Állj ki a hitedért.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép