Napi horoszkóp - 2018-02-02

Kos

Kedves Kos! Boldog, mámoros vagy, szinte már nem is a földön jársz, hanem az egekben. A külsőd megváltozott – előnyödre -, és ez másoknak is feltűnik. Valóban ellenállhatatlan vagy, erről ma is meggyőződhetsz. Nem sokat tévedsz, ha úgy érzed, a világ a lábad előtt hever. Szemedet azért tartsd nyitva.

Bika

Kedves Bika! Talán az időjárás teszi, csapnivaló a kedved, megvigasztalni sem lehet. Szeretteid, munkatársaid mindent megtesznek, hogy jobb kedvre hangoljanak. Nehezen viseled odaadó kedvességüket. Vigyázz, azért ne mard el őket magadtól! Ilyenkor csak a mozgás segít, utána pedig egy kiadós alvás.

Ikrek

Kedves Ikrek! Általában az jellemez, hogy a saját fejed után mész, most mégis kikérted valakinek a tanácsát, és aszerint cselekedtél. Rosszul választottál, de csak saját magadat hibáztathatod lépésedért. A keserű tanulság még inkább megerősít abban a hitedben, hogy csak saját magadra szabad hallgatnod.

Rák

Kedves Rák! Lehet, hogy a higgadt nyugalom ilyen gyorsan kamatozik? Munkahelyeden váratlan fordulat történhet, de ez korántsem kellemetlen neked. Ha van valamilyen egészségügyi problémád, az ma egyszeriben megoldódhat. Óvakodj a céltalan nyugtalanságtól. Légy ma elnéző a hiú, és ideges emberekkel is!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Olykor csalódottnak, becsapottnak érzed magad. Minduntalan felzaklat mások gátlástalansága. Pedig a hiba benned van. Bizalmadba fogadsz olyan embereket is, akik hízelegnek. De a legtöbb bajt őszinteségeddel hozod saját fejedre. Ellenségeid ugyanis nem hiszek el, hogy igazat mondasz.

Szűz

Kedves Szűz! Egyedül maradtál elképzeléseiddel, nincs, akitől tanácsot kérhetnél. Rendezd gondolataidat, meglátod, egyedül is boldogulsz. Pihentetőül végezz egy kis házimunkát. Mostanában elhanyagoltad környezetedet. Ha nemcsak fejedben, hanem lakásodban is rend lesz, nyugodtan hajthatod álomra fejed.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nem lehet rád ismerni: mindent szétdobálsz, munkádat sem a megszokott alapossággal végzed. Kár volna lejáratnod magad egy ilyen zaklatott nap miatt, tehát okosabban teszed, ha rosszullétre hivatkozva mielőbb haza mész. A közlekedésben légy óvatos, mert itt sem kizárt, hogy meglepetés ér.

Skorpió

Kedves Skorpió! A minőség megszállottja vagy, és ez sokaknak újdonság. Manapság, amikor mindenki a gyors sikert hajszolja, cseppet sem megszokott ez, és nehezen emészthető. Párkapcsolataidban is az igényesség jellemez. Túl sokat követelsz tőle, magasra állítod a mércét. Ebből még bonyodalom származik.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szándékodat tett kövesse, próbálj bizonyos hibákat lefaragni. Ha így teszel, visszajelzés érkezik partneredtől. Megerősítésre, elismerésre számíthatsz. Kapcsolatotoknak jót tesz megváltozott hozzáállásod. Munkádban új lehetőségek adódnak. Olyanba kellene fogni, amit még sohasem tettél.

Bak

Kedves Bak! Jó érzékkel választasz szépészeti szereket, és mindenfajta testápolással összefüggő megpróbáltatást eredményesen élsz át. Az ápoltság természetesen nemcsak a hölgyek iránti követelmény, az uraknak éppoly fontos, hogy vonzóak legyenek. Arról se feledkezz ma el, hogy a szerelem kivirágozhat.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Unott vagy, és kedvetlen. Környezeted értelmetlen csatározásai, kisszerű küzdelmei még csak nem is dühítenek, inkább csak fárasztanak. Ma minden elmondható rólad, csak az nem, hogy a munkában leled örömödet. Abban azonban biztos lehetsz, hogy a szerelemben fenséges élmények fognak érni.

Halak

Kedves Halak! A legbölcsebb, amit tehetsz, ha azon nyomban orvoshoz fordulsz. Ha tovább vársz, lehet, hogy egyedül már nem leszel képes kilábalni a betegségből. Lehet, hogy a torkoddal van a baj? Vagy az influenza ütötte fel a fejét nálad is? Este egy kiadós gyógyfürdő bizonyára segítségedre lenne.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL