2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 dolog, amit a háziállataid próbálnak tudatni veled - Figyelj az üzenetükre!

Az állatokkal érdemes kommunikálni, figyelni rájuk, ugyanis rengeteg bölcsesség rejtőzik bennük. Gyönyörű tiszta lelkek, akik feltétel nélkül szeretnek és szeretetre van szükségük. Ugyanakkor mindegyiknek van néhány közös üzenete. Mit is üzen neked háziállatod? Most megtudhatod.

Az emberek és az állatok olyan lelkek, akik eltérő testben élnek, különböző céljaik vannak, mégis képesek az energiákat fogadni és küldeni. Például találkozunk valakivel és ok nélkül rossz hangulatunk lesz. Vagy inkább átmegyünk az utca túloldalára, mert meglátunk egy fura idegent. Ez a nonverbális energiacsere. Az alábbiakban arról olvashatsz, vajon mi az, amit a háziállatod tudatni szeretne veled:


1. Szeretlek


Az állatok a legintuitívabb érző lények közöttünk. Bíznak ösztöneikben a túlélés érdekében, ezért képesek megmutatni, hogyan bízhatunk mi is a saját ösztöneinkben. Ismerik és elfogadják szerepüket a világban. A bölcsesség, a szeretet, a hűség, a türelem és a megbocsátás tanítói. Kapcsolatban maradnak isteneikkel, és gyakran ők választanak ki minket. Egyedülálló lények, akiknek célja az ember fejlődésének elősegítése. Ismernek minket, megbocsátanak, ha túlságosan fáradtak vagyunk ahhoz, hogy játsszunk velük vagy levigyük őket egy hosszabb sétára. Minket szolgálnak és tanítanak.


2. Érezlek

Az állatok tudják, hogy mit érzünk és válaszolnak, mert bíznak ösztöneikben. Szeretik azt a kezet, ami táplálja őket, érzik, amikor betegek, szomorúak vagy lehangoltak vagyunk. Támogatnak, felugranak mellénk a kanapéra, elhelyezkednek az ölünkben. Az emberek szeretik ilyenkor a magányt, de az odabújó háziállat nem zavarja őket, sőt jól esik nekik. Azt üzenik, hogy szeretnek és támogatnak, ha ilyenkor hozzád bújnak.


3. Biztonság és támogatás

Nem ismerik azokat a veszélyeket, amelyek elválaszthatják őket tőled. Az emberektől függnek, akik biztonságban tartják őket otthonukban. Mindenben tőlünk függnek. Játék lehetősége, élelem, állatorvosi ellátás... stb. Szeretik a rutint és szabályokat. Ezeknek engedelmeskednünk kell. Nem bánják a magas kerítést, vagy a pórázt, tudják, hogy az ő biztonságukat szolgálják.


4. Én is öregszem

Fizikailag nem változnak, olyan gyorsan, mint a gyerekek vagy idősek, de ők is öregszenek. Energiaszintjük, életerejük gyorsabban változik, mint azt hinnénk. Nem mozognak már olyan gyorsan, mert ízületeik fájnak. Az elöregedő háziállatok összemennek, elkezdhet hullni a szőrük, ez természetes. Nem akarják, hogy „helyre" hozzuk őket, de legyünk mellettük. Ugyanaz a lélek, aki mindig is szeretet feltétel nélkül, csak a teste változik.


5. Ne hazudj!

Az állatok a kölcsönös szeretet és tisztelet területén játszanak. Tehát, amikor megpróbálod őket kizárni a házból magyarázat nélkül, az az elsőszámú hazugság. Csalódást okozol neki és hosszútávon elveszted a bizalmát. Mondd el neki, miért teszed, közöld vele, hogy ettől függetlenül biztonságban van és szereted.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Tovább »
Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép