2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 dolog, amit a háziállataid próbálnak tudatni veled - Figyelj az üzenetükre!

Az állatokkal érdemes kommunikálni, figyelni rájuk, ugyanis rengeteg bölcsesség rejtőzik bennük. Gyönyörű tiszta lelkek, akik feltétel nélkül szeretnek és szeretetre van szükségük. Ugyanakkor mindegyiknek van néhány közös üzenete. Mit is üzen neked háziállatod? Most megtudhatod.

Az emberek és az állatok olyan lelkek, akik eltérő testben élnek, különböző céljaik vannak, mégis képesek az energiákat fogadni és küldeni. Például találkozunk valakivel és ok nélkül rossz hangulatunk lesz. Vagy inkább átmegyünk az utca túloldalára, mert meglátunk egy fura idegent. Ez a nonverbális energiacsere. Az alábbiakban arról olvashatsz, vajon mi az, amit a háziállatod tudatni szeretne veled:


1. Szeretlek


Az állatok a legintuitívabb érző lények közöttünk. Bíznak ösztöneikben a túlélés érdekében, ezért képesek megmutatni, hogyan bízhatunk mi is a saját ösztöneinkben. Ismerik és elfogadják szerepüket a világban. A bölcsesség, a szeretet, a hűség, a türelem és a megbocsátás tanítói. Kapcsolatban maradnak isteneikkel, és gyakran ők választanak ki minket. Egyedülálló lények, akiknek célja az ember fejlődésének elősegítése. Ismernek minket, megbocsátanak, ha túlságosan fáradtak vagyunk ahhoz, hogy játsszunk velük vagy levigyük őket egy hosszabb sétára. Minket szolgálnak és tanítanak.


2. Érezlek

Az állatok tudják, hogy mit érzünk és válaszolnak, mert bíznak ösztöneikben. Szeretik azt a kezet, ami táplálja őket, érzik, amikor betegek, szomorúak vagy lehangoltak vagyunk. Támogatnak, felugranak mellénk a kanapéra, elhelyezkednek az ölünkben. Az emberek szeretik ilyenkor a magányt, de az odabújó háziállat nem zavarja őket, sőt jól esik nekik. Azt üzenik, hogy szeretnek és támogatnak, ha ilyenkor hozzád bújnak.


3. Biztonság és támogatás

Nem ismerik azokat a veszélyeket, amelyek elválaszthatják őket tőled. Az emberektől függnek, akik biztonságban tartják őket otthonukban. Mindenben tőlünk függnek. Játék lehetősége, élelem, állatorvosi ellátás... stb. Szeretik a rutint és szabályokat. Ezeknek engedelmeskednünk kell. Nem bánják a magas kerítést, vagy a pórázt, tudják, hogy az ő biztonságukat szolgálják.


4. Én is öregszem

Fizikailag nem változnak, olyan gyorsan, mint a gyerekek vagy idősek, de ők is öregszenek. Energiaszintjük, életerejük gyorsabban változik, mint azt hinnénk. Nem mozognak már olyan gyorsan, mert ízületeik fájnak. Az elöregedő háziállatok összemennek, elkezdhet hullni a szőrük, ez természetes. Nem akarják, hogy „helyre" hozzuk őket, de legyünk mellettük. Ugyanaz a lélek, aki mindig is szeretet feltétel nélkül, csak a teste változik.


5. Ne hazudj!

Az állatok a kölcsönös szeretet és tisztelet területén játszanak. Tehát, amikor megpróbálod őket kizárni a házból magyarázat nélkül, az az elsőszámú hazugság. Csalódást okozol neki és hosszútávon elveszted a bizalmát. Mondd el neki, miért teszed, közöld vele, hogy ettől függetlenül biztonságban van és szereted.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Hol lakik a lelked és mit árul el rólad a környezete? - A Lélekotthon horoszkópból megtudod

Azon belül, hogy testünk ad otthont a lelkünknek, vajon milyen környezetben van? Hol érzi magát a legjobban? Mivel kényezteted, mire van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát és boldog legyen? Ezekre ad választ a Lélekotthon horoszkóp, ami játékos módon fedi fel a lelked titkait illetve mindazt, amiről nem árt tudnod a kiegyensúlyozott és boldog élethez!

 

Tovább »
Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

Pasiválasz minden nő örök aggodalmára - "Vajon miért nem válaszol az üzenetemre?"

A mai világban szinte elképzelhetetlen az élet, közösségi média és mobiltelefon nélkül. Az emberek korábban leveleztek, és olykor több napot, vagy éppen több hetet is várni kellett a válaszra. A mai technológia azonban megkönnyítette a kommunikációt, ám valóban így van ez? Olykor még a csodatelefon sem elég ahhoz, hogy a kiszemelt férfi azonnal visszaírjon az üzenetre. Így van, Drága Hölgyeim?

Tovább »
Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mit kellene tenned, hogy életed jobbra forduljon? - Fogadd meg Mózes személyes üzenetét!

Mózes sorsa az volt, hogy elvezesse népét a rabszolgasorsból az Ígéret Földjére. Már 40 éve bolyongtak a sivatagban, mire a Sínai-hegyen segítséget kért az Úrtól, aki átadta neki a Tízparancsolatot, így kitartásuknak, csodáinak köszönhetően célba értek. Napjainkban Felemelkedett Mesterként és szellemi vezetőként tekintenek rá, így felfedheti előtted, mit kellene tenned, hogy életed jobbá váljon!

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép