2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 dolog, amit a háziállataid próbálnak tudatni veled - Figyelj az üzenetükre!

Az állatokkal érdemes kommunikálni, figyelni rájuk, ugyanis rengeteg bölcsesség rejtőzik bennük. Gyönyörű tiszta lelkek, akik feltétel nélkül szeretnek és szeretetre van szükségük. Ugyanakkor mindegyiknek van néhány közös üzenete. Mit is üzen neked háziállatod? Most megtudhatod.

Az emberek és az állatok olyan lelkek, akik eltérő testben élnek, különböző céljaik vannak, mégis képesek az energiákat fogadni és küldeni. Például találkozunk valakivel és ok nélkül rossz hangulatunk lesz. Vagy inkább átmegyünk az utca túloldalára, mert meglátunk egy fura idegent. Ez a nonverbális energiacsere. Az alábbiakban arról olvashatsz, vajon mi az, amit a háziállatod tudatni szeretne veled:


1. Szeretlek


Az állatok a legintuitívabb érző lények közöttünk. Bíznak ösztöneikben a túlélés érdekében, ezért képesek megmutatni, hogyan bízhatunk mi is a saját ösztöneinkben. Ismerik és elfogadják szerepüket a világban. A bölcsesség, a szeretet, a hűség, a türelem és a megbocsátás tanítói. Kapcsolatban maradnak isteneikkel, és gyakran ők választanak ki minket. Egyedülálló lények, akiknek célja az ember fejlődésének elősegítése. Ismernek minket, megbocsátanak, ha túlságosan fáradtak vagyunk ahhoz, hogy játsszunk velük vagy levigyük őket egy hosszabb sétára. Minket szolgálnak és tanítanak.


2. Érezlek

Az állatok tudják, hogy mit érzünk és válaszolnak, mert bíznak ösztöneikben. Szeretik azt a kezet, ami táplálja őket, érzik, amikor betegek, szomorúak vagy lehangoltak vagyunk. Támogatnak, felugranak mellénk a kanapéra, elhelyezkednek az ölünkben. Az emberek szeretik ilyenkor a magányt, de az odabújó háziállat nem zavarja őket, sőt jól esik nekik. Azt üzenik, hogy szeretnek és támogatnak, ha ilyenkor hozzád bújnak.


3. Biztonság és támogatás

Nem ismerik azokat a veszélyeket, amelyek elválaszthatják őket tőled. Az emberektől függnek, akik biztonságban tartják őket otthonukban. Mindenben tőlünk függnek. Játék lehetősége, élelem, állatorvosi ellátás... stb. Szeretik a rutint és szabályokat. Ezeknek engedelmeskednünk kell. Nem bánják a magas kerítést, vagy a pórázt, tudják, hogy az ő biztonságukat szolgálják.


4. Én is öregszem

Fizikailag nem változnak, olyan gyorsan, mint a gyerekek vagy idősek, de ők is öregszenek. Energiaszintjük, életerejük gyorsabban változik, mint azt hinnénk. Nem mozognak már olyan gyorsan, mert ízületeik fájnak. Az elöregedő háziállatok összemennek, elkezdhet hullni a szőrük, ez természetes. Nem akarják, hogy „helyre" hozzuk őket, de legyünk mellettük. Ugyanaz a lélek, aki mindig is szeretet feltétel nélkül, csak a teste változik.


5. Ne hazudj!

Az állatok a kölcsönös szeretet és tisztelet területén játszanak. Tehát, amikor megpróbálod őket kizárni a házból magyarázat nélkül, az az elsőszámú hazugság. Csalódást okozol neki és hosszútávon elveszted a bizalmát. Mondd el neki, miért teszed, közöld vele, hogy ettől függetlenül biztonságban van és szereted.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ezért az 5 dologért érdemes a baloldalon aludni - Te milyen pózban alszol?

Ezért az 5 dologért érdemes a baloldalon aludni - Te milyen pózban alszol?

Mindenkinek más alvási póz kényelmes – lehet aludni hason, háton, illetve a jobb és baloldalon egyaránt. Ám azt tudtad, hogy mindegyik póz kihatással van az egészségre? Például, aki légúti problémákkal küzd, annak egyáltalán nem javasolt a háton alvás, akinek pedig emésztési gondjai vannak, csak ront a helyzetén, ha a jobb oldalán alszik. Szóval, hogyan is kell akkor aludni?

Tovább »
Nem mindenki képes megoldani ezt a két feladvány!

Nem mindenki képes megoldani ezt a két feladvány!

Még a zseniket is átejtheti ez a két igen trükkös, első látásra gyerekeknek való feladvány. Úgyhogy, ne bízd el magad, de azért ne is gondold esélytelennek azt, hogy képes vagy megválaszolni őket! Állj hozzájuk egészséges önbizalommal és szánj egy kis időt arra, hogy ma is megmozgasd az agytekervényeidet és cserébe a siker lehet a jutalmad!

Tovább »
A varázserdők misztikus üzenete neked - Képes személyiségteszt

A varázserdők misztikus üzenete neked - Képes személyiségteszt

Wass Albert szerint, ha jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak. Szeretnéd tudni, hogy rólad mit mesél az erdő? Olvass tovább és kiderül.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép