2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 dolog, amit a háziállataid próbálnak tudatni veled - Figyelj az üzenetükre!

Az állatokkal érdemes kommunikálni, figyelni rájuk, ugyanis rengeteg bölcsesség rejtőzik bennük. Gyönyörű tiszta lelkek, akik feltétel nélkül szeretnek és szeretetre van szükségük. Ugyanakkor mindegyiknek van néhány közös üzenete. Mit is üzen neked háziállatod? Most megtudhatod.

Az emberek és az állatok olyan lelkek, akik eltérő testben élnek, különböző céljaik vannak, mégis képesek az energiákat fogadni és küldeni. Például találkozunk valakivel és ok nélkül rossz hangulatunk lesz. Vagy inkább átmegyünk az utca túloldalára, mert meglátunk egy fura idegent. Ez a nonverbális energiacsere. Az alábbiakban arról olvashatsz, vajon mi az, amit a háziállatod tudatni szeretne veled:


1. Szeretlek


Az állatok a legintuitívabb érző lények közöttünk. Bíznak ösztöneikben a túlélés érdekében, ezért képesek megmutatni, hogyan bízhatunk mi is a saját ösztöneinkben. Ismerik és elfogadják szerepüket a világban. A bölcsesség, a szeretet, a hűség, a türelem és a megbocsátás tanítói. Kapcsolatban maradnak isteneikkel, és gyakran ők választanak ki minket. Egyedülálló lények, akiknek célja az ember fejlődésének elősegítése. Ismernek minket, megbocsátanak, ha túlságosan fáradtak vagyunk ahhoz, hogy játsszunk velük vagy levigyük őket egy hosszabb sétára. Minket szolgálnak és tanítanak.


2. Érezlek

Az állatok tudják, hogy mit érzünk és válaszolnak, mert bíznak ösztöneikben. Szeretik azt a kezet, ami táplálja őket, érzik, amikor betegek, szomorúak vagy lehangoltak vagyunk. Támogatnak, felugranak mellénk a kanapéra, elhelyezkednek az ölünkben. Az emberek szeretik ilyenkor a magányt, de az odabújó háziállat nem zavarja őket, sőt jól esik nekik. Azt üzenik, hogy szeretnek és támogatnak, ha ilyenkor hozzád bújnak.


3. Biztonság és támogatás

Nem ismerik azokat a veszélyeket, amelyek elválaszthatják őket tőled. Az emberektől függnek, akik biztonságban tartják őket otthonukban. Mindenben tőlünk függnek. Játék lehetősége, élelem, állatorvosi ellátás... stb. Szeretik a rutint és szabályokat. Ezeknek engedelmeskednünk kell. Nem bánják a magas kerítést, vagy a pórázt, tudják, hogy az ő biztonságukat szolgálják.


4. Én is öregszem

Fizikailag nem változnak, olyan gyorsan, mint a gyerekek vagy idősek, de ők is öregszenek. Energiaszintjük, életerejük gyorsabban változik, mint azt hinnénk. Nem mozognak már olyan gyorsan, mert ízületeik fájnak. Az elöregedő háziállatok összemennek, elkezdhet hullni a szőrük, ez természetes. Nem akarják, hogy „helyre" hozzuk őket, de legyünk mellettük. Ugyanaz a lélek, aki mindig is szeretet feltétel nélkül, csak a teste változik.


5. Ne hazudj!

Az állatok a kölcsönös szeretet és tisztelet területén játszanak. Tehát, amikor megpróbálod őket kizárni a házból magyarázat nélkül, az az elsőszámú hazugság. Csalódást okozol neki és hosszútávon elveszted a bizalmát. Mondd el neki, miért teszed, közöld vele, hogy ettől függetlenül biztonságban van és szereted.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép