Napi horoszkóp - 2018-01-31

Kos

Kedves Kos! Igazán nem panaszkodhatsz erre a napra. Ügyeid a lehető legjobban intéződnek, hivatásban, pénzben, szerelemben egyaránt sikerekre számíthatsz. Ma semmivel nem tudnak kihozni a sodrodból, de az igazság az, hogy nem is történik olyan esemény, amely erre késztetne. Kedveseddel is tökéletes az összhang, de a független Kosok is könnyen összefuthatnak ma az igazival.

Bika

Kedves Bika! Ez a nap nem igazán kedvező számodra. Komoly nehézségek adódhatnak, melyek rengeteg energiát felemésztenek. Elkeseredésre azonban semmi okod, hiszen eddig sem vallottál kudarcot, most sem fogsz. A lényeg, hogy most is teljes erőbedobással láss neki feladataidhoz, és akkor nincs olyan akadály, amit át ne ugorhatnál. És nem is vagy egyedül a problémák megoldásában.

Ikrek

Kedves Ikrek! A békés pihenésnek lejárt az ideje, rá kell lépned végre a tettek mezejére. Ne aggódj, a csillagok is segítségedre lesznek, és még abban is támogatnak, hogy az üzleti életben régóta szövögetett álmaidat valóra váltsd. Lehetőségek tárháza tárul ma eléd. Érdemes odafigyelni rájuk, mert nem tudhatod, lesz-e ismétlődés. A nap egyébként ismerkedésre is tökéletesen alkalmas.

Rák

Kedves Rák! A pozitív gondolkodás nagyon fontos lenne ma számodra. Sokszor ugyanis akkor is falra fested az ördögöt, amikor nem is lenne szükség aggodalmaskodásra. Ha ma is így teszel, akkor még meg is jelenhet. El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. A kellemetlen előérzeteket tedd el máskorra. Próbáld meg ma elfoglalni magad és más irányba terelni gondolataidat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Fáradt vagy, és munkádat is fásultan végzed. Semmiben nem találsz örömet. Rád férne egy alapos kikapcsolódás. Bár lustálkodni nem szeretsz, pihenni azért lehetne. Aktív pihenéssel is töltheted idődet, például egy kis esti bulizgatással. Most egyébként is időszerű lenne, mert a csillagok segítenek a kapcsolatteremtésben. Ki tudja, később jól jöhet az ismeretség.

Szűz

Kedves Szűz! Kirobbanó tetterővel és energiával bírsz. A mag, amit most ültetsz, nagyon hamar kikel, és rövid idő múltán már a gyümölcsét is learathatod. Környezeted is a segítségedre lesz mindenben, támogatják elképzeléseidet. Ez nagyon sokat számít, ugye tudod? Érdemes lenne most minden munkának elvégezni az oroszlán részét. Ki tudja, mikor leszel legközelebb ilyen energikus.

Mérleg

Kedves Mérleg! Lendületes, tetterős vagy. Ez a lendület környezetedet is magával ragadja. Ezáltal tökéletes csapat körvonalazódik ki, mely csodás eredményekre képes. Igyekezz behajtani kintlévőségeidet is. Ha nem megy szép szóval, légy egy kicsit erélyesebb. Elvégre neked is fizetned kell a közértben a kenyérért, hiszen nem adják ingyen. Ráadásul minden egyre csak drágább lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma nem vagy kibékülve környezeteddel. Állandóan úgy érzed, hogy ki akarnak használni, vagy valamibe belerángatni, ami neked nem jó. Félelemre azonban semmi okod, hiszen kiváló diplomáciai érzéked és az a bizonyos belső sugallat nem hagyja, hogy olyanba rántsanak bele, amiből károd származhatna. Kicsit jobban oda kell figyelned, és résen lenni. Ennyi az egész.

Nyilas

Kedves Nyilas! Az álmodozásnak lejárt az ideje. Most már a tettek mezejére kell lépned, és meg kell valósítanod elképzeléseidet, álmaidat. Ennek azért van itt az ideje, mert majd kicsordulsz a tettvágytól, a tenni akarástól. Anyagi helyzetedben is szerencsés fordulat várható, és komoly, hasznos kapcsolatokra tehetsz szert, amelyeknek később igencsak hasznát veszed majd.

Bak

Kedves Bak! Sokan visszaélnek nagyvonalúságoddal, és ki is használnak ezért. Most azonban, amikor neked is szükséged lenne segítségre, senki nincs a láthatáron. Olyan problémákba, feladatokba ütközöl, amelyek meghaladják képességeidet. És sajnos egyedül kell megbirkóznod velük. Ha ezt most megoldod, igenis büszke leszel magadra, és rájössz, hogy nem vagy ráutalva senkire sem.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Elképzelhető, hogy komoly döntéseket kell hoznod. Ezt azonban nem bánod, mert vannak dolgok az életedben, melyekről azt kívánod, bárcsak tisztázódnának már. Ha jó döntést hozol, vége az álmatlan éjszakáknak, a gonddal teli hétvégéknek. Arra azonban vigyázz, hogy dilemmázás közben nehogy félvállról vegyél egy ajánlatot, mely később visszaüthet, gyengíthet pozíciódon.

Halak

Kedves Halak! Furcsa helyzeteket hozhat ez a nap. Még rejtett képességeidet is latba kell vetned, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. Ne aggódj, a most tett erőfeszítések hamarosan pénzt is hoznak a konyhára. És az is megeshet, hogy tekintélyt és elismerést vívsz ki magadnak környezetedben. Ne feledd: semmi kapkodás, szépen, lassan haladj előre. Akkor biztosan nem ér csalódás.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL