2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

6 képesség, melyeket, ha megtanítasz gyermekednek mindig lesz munkája és pénze

A múltban egy főiskolai végzettség garantálta a munkát és a biztos megélhetést. Sajnos ma már nem ilyen egyszerű a dolog. Sokkal többre van szükség, mint egy papír. Olyan emberekre, akik rugalmasak és gyorsan fejlődnek; van bátorságuk, ahhoz, hogy megmásszák a legmagasabb csúcsokat, saját vállalkozást alapítsanak. Ez a 6 képesség azonban nélkülözhetetlen, végzettségtől függetlenül.

1. Nyelvtudás

Angol a legjobb, hiszen az egyik világnyelv. Nem csak a nyelv megértéséről van szó, hanem a gyermek legyen képes megírni egy dokumentumot, legyen képes tárgyalni angolul. Harmadik nyelv ismerete még nagyobb előnyt jelent. Az interneten számos tanfolyam elérhető, mely segít az adott nyelv megfelelő elsajátításában.


2. Tanuljon meg eladni

Mindegy hogy mit kell eladni, egy ötletet, egy tárgyat, saját magát, nélkülözhetetlen tudás a mai világban. Mindegy mi az álma, fontos, hogy legyen meggyőző és karizmatikus.


3. Ismerje az internet nyújtotta lehetőségeket

Az internet nem csak kapcsolattartásra, csevegésre jó. Rengeteg információ található rajta, mely hasznos lehet például a tanuláshoz, a későbbi munkakereséshez.


4. Adminisztrációs ismeretek

Beleértve a számviteli ismereteket is. Ez a tudás mindig hasznos lesz. Aki képes több szerepben, helyzetben is helytállni, az sokkal érdekesebb és könnyebb az élete is.


5. Ismerje, hogyan kell irányítani egy csapatot, személyzetet

Vezetés. A vezető nem vezető, hanem egy zsarnok, ha nem képes megteremteni a megfelelő szinergiákat a dolgok jobbá tétele érdekében- Olyan ember, aki bátorítja, inspirálja és mindig egy lépéssel a dolgozói előtt jár, segít nekik az út mentén.


6. Kiemelkedő kapcsolatépítés

Először is, tudjon együttműködni a kollegáival, az ügyfelekkel, üzlettársakkal. Legyen képzett, barátságos, érett, megbízható és kötelességtudó személyiség. Ezt a képességet fokozatosan ki lehet alakítani otthon, a családon belül és egyre jobbá válhat.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

5 ok, amiért szükség van energiagyógyításra - Főként, ha érzékeny típus vagy!

Volt már olyan, hogy azon elmélkedtél, miért olyan nehéz a szíved? Éppen a kedvenc újságodat olvastad, vagy a legjobb barátoddal ebédeltél, de mégis úgy érezted, mintha a sötétség leple ereszkedne rád. Valószínűleg nagyon érzékeny típus vagy. 

Tovább »
Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép