2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

6 képesség, melyeket, ha megtanítasz gyermekednek mindig lesz munkája és pénze

A múltban egy főiskolai végzettség garantálta a munkát és a biztos megélhetést. Sajnos ma már nem ilyen egyszerű a dolog. Sokkal többre van szükség, mint egy papír. Olyan emberekre, akik rugalmasak és gyorsan fejlődnek; van bátorságuk, ahhoz, hogy megmásszák a legmagasabb csúcsokat, saját vállalkozást alapítsanak. Ez a 6 képesség azonban nélkülözhetetlen, végzettségtől függetlenül.

1. Nyelvtudás

Angol a legjobb, hiszen az egyik világnyelv. Nem csak a nyelv megértéséről van szó, hanem a gyermek legyen képes megírni egy dokumentumot, legyen képes tárgyalni angolul. Harmadik nyelv ismerete még nagyobb előnyt jelent. Az interneten számos tanfolyam elérhető, mely segít az adott nyelv megfelelő elsajátításában.


2. Tanuljon meg eladni

Mindegy hogy mit kell eladni, egy ötletet, egy tárgyat, saját magát, nélkülözhetetlen tudás a mai világban. Mindegy mi az álma, fontos, hogy legyen meggyőző és karizmatikus.


3. Ismerje az internet nyújtotta lehetőségeket

Az internet nem csak kapcsolattartásra, csevegésre jó. Rengeteg információ található rajta, mely hasznos lehet például a tanuláshoz, a későbbi munkakereséshez.


4. Adminisztrációs ismeretek

Beleértve a számviteli ismereteket is. Ez a tudás mindig hasznos lesz. Aki képes több szerepben, helyzetben is helytállni, az sokkal érdekesebb és könnyebb az élete is.


5. Ismerje, hogyan kell irányítani egy csapatot, személyzetet

Vezetés. A vezető nem vezető, hanem egy zsarnok, ha nem képes megteremteni a megfelelő szinergiákat a dolgok jobbá tétele érdekében- Olyan ember, aki bátorítja, inspirálja és mindig egy lépéssel a dolgozói előtt jár, segít nekik az út mentén.


6. Kiemelkedő kapcsolatépítés

Először is, tudjon együttműködni a kollegáival, az ügyfelekkel, üzlettársakkal. Legyen képzett, barátságos, érett, megbízható és kötelességtudó személyiség. Ezt a képességet fokozatosan ki lehet alakítani otthon, a családon belül és egyre jobbá válhat.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mivel gyógyíthatod meg a testedet, lelkedet? - A Nomád Jóskártya segítségével megtudhatod

Mivel gyógyíthatod meg a testedet, lelkedet? - A Nomád Jóskártya segítségével megtudhatod

A Nomád Jóskártya a nomád törzsek ősi hitrendszerét és kultúráját hívja segítségül. Utat mutathat, elárulhatja, mit kell tenned, mivel gyógyíthatod meg a testedet és a lelkedet, mivel töltheted fel még akkor is, ha éppen nem vagy beteg. Folyamodj segítségért az őseinkhez és fogadd meg tanácsaikat ahhoz, hogy felépülhess, vagy épp feltöltődhess!

Tovább »
Tonhal-fasírtok - Ideális recept egy gyors és finom vacsorához

Tonhal-fasírtok - Ideális recept egy gyors és finom vacsorához

Ha gyorsan szeretnél finom vacsorát készíteni, ami után a család mind a tíz ujját megnyalja, akkor mindenképp olvass tovább. Ezek a tonhal-fasirtok nagyon könnyen elkészíthetők, és akár a maradék burgonyapürét is felhasználhatod hozzá. Ha teheted, készíts többet, és fagyaszd le, hogy legközelebb csak kisütni kelljen.

Tovább »
7 szülői viselkedésminta, mely gátolja a gyermeket abban, hogy sikeressé váljon

7 szülői viselkedésminta, mely gátolja a gyermeket abban, hogy sikeressé váljon

Dr. Tim Elmore, sikeres szerző, aki rengeteg pszichológiai témájú könyvet írt már, azt kutatta többet között, hogyan tehetik tönkre a szülők a gyermekek önbizalmát már kora gyermekkorban akaratlanul, valamint hogyan akadályozzák meg azt, hogy a gyermek felnőttként sikeres emberré váljon. Ha te nem szeretnéd elkövetni ezeket a hibákat a gyermekeddel szemben, olvass tovább.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép