GYERMEK

6 képesség, melyeket, ha megtanítasz gyermekednek mindig lesz munkája és pénze

Szerző:
Szabó Anna
A múltban egy főiskolai végzettség garantálta a munkát és a biztos megélhetést. Sajnos ma már nem ilyen egyszerű a dolog. Sokkal többre van szükség, mint egy papír. Olyan emberekre, akik rugalmasak és gyorsan fejlődnek; van bátorságuk, ahhoz, hogy megmásszák a legmagasabb csúcsokat, saját vállalkozást alapítsanak. Ez a 6 képesség azonban nélkülözhetetlen, végzettségtől függetlenül.

1. Nyelvtudás

Angol a legjobb, hiszen az egyik világnyelv. Nem csak a nyelv megértéséről van szó, hanem a gyermek legyen képes megírni egy dokumentumot, legyen képes tárgyalni angolul. Harmadik nyelv ismerete még nagyobb előnyt jelent. Az interneten számos tanfolyam elérhető, mely segít az adott nyelv megfelelő elsajátításában.


2. Tanuljon meg eladni

Mindegy hogy mit kell eladni, egy ötletet, egy tárgyat, saját magát, nélkülözhetetlen tudás a mai világban. Mindegy mi az álma, fontos, hogy legyen meggyőző és karizmatikus.


3. Ismerje az internet nyújtotta lehetőségeket

Az internet nem csak kapcsolattartásra, csevegésre jó. Rengeteg információ található rajta, mely hasznos lehet például a tanuláshoz, a későbbi munkakereséshez.


4. Adminisztrációs ismeretek

Beleértve a számviteli ismereteket is. Ez a tudás mindig hasznos lesz. Aki képes több szerepben, helyzetben is helytállni, az sokkal érdekesebb és könnyebb az élete is.


5. Ismerje, hogyan kell irányítani egy csapatot, személyzetet

Vezetés. A vezető nem vezető, hanem egy zsarnok, ha nem képes megteremteni a megfelelő szinergiákat a dolgok jobbá tétele érdekében- Olyan ember, aki bátorítja, inspirálja és mindig egy lépéssel a dolgozói előtt jár, segít nekik az út mentén.


6. Kiemelkedő kapcsolatépítés

Először is, tudjon együttműködni a kollegáival, az ügyfelekkel, üzlettársakkal. Legyen képzett, barátságos, érett, megbízható és kötelességtudó személyiség. Ezt a képességet fokozatosan ki lehet alakítani otthon, a családon belül és egyre jobbá válhat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL