SZÁMMISZTIKA

Akarásnak nyögés a vége

Szerző:
Szabó Anna
A boldog, sikeres életet nem elég akarni, ennél sokkal többre van szükség. Olyasmire, ami a lelked legmélyéről fakad és átjárja egész testedet. Ezen a héten erről fogunk mesélni, és megmutatjuk, hol kell keresned a megoldást.

Az elmúlt két hétben bemutattuk neked, miként hallgass a belső hangra és minként tűzz célokat magad elé. Ezen a héten arról fogunk mesélni neked, miből meríthetsz erőt a céljaid valóra váltásához.

A harmadik sarkalatos erény a belső erő, ennek a száma a 11-es. A belső erő a benned munkáló szenvedéllyel kapcsolatos, ezt fogjuk megvizsgálni ezen a héten.


A szenvedélyből meríts erőt


A sikeres és boldog emberek kivétel nélkül csak olyan foglalkozást, olyan életcélt választanak, amit szenvedélyből tudnak végezni. Soha nem az határozza meg a döntésüket, hogy mennyi pénzt fognak keresni vele, milyen előnyhöz jutnak. A szenvedély vezérli őket egész életükben.


A megoldás a játékban keresendő


Ha van a közeledben gyerek, akkor megfigyelheted rajta, milyen lelkes tud lenni. Ha van egy játék, amit játszani szeretne, akkor önfeledten teszi. Nem érez semmilyen kényszerítő erőt és kizárólag addig játszik, ameddig élvezi, utána otthagyja, mintha soha nem is létezett volna.


Felnőttként gyakran elfelejtesz játszani, és ha kezdetben játszottál is, akkor is tovább játszol, ha már unod, amit csinálsz. Ez az oka, a sok boldogtalan és sikertelen életnek, hogy olyasmit játszol tovább, amit szíved szerint már rég abbahagytál volna.

Az élet folyamatos változás, ami az egyik pillanatban örömmel és elégedettséggel tölt el, az a következő napon már untat és elveszi a kedved az élettől is. Ez a jele annak, hogy eljött a változás ideje.

Újra és újra meg kell találnod azt, ami szenvedéllyel tölt el. Ez lehet egy új munka, de az is lehet, hogy egy másfajta megközelítése a jelenlegi munkádnak, ami újra szenvedéllyel tölt el.

Nézz szembe azzal, amit jelenleg csinálsz


Ha nincs benned szenvedély, akkor jó úton haladsz a boldogtalanság felé. Vizsgáld meg józanul azt a tevékenységet, amit jelenleg űzöl, és ha már nem elégít ki téged, akkor ismerd be magadnak őszintén.


Ez fájdalmas felismerés az életben, hiszen változást kíván tőled, de ha nem félsz tőle, hanem képes vagy a belső hangodra figyelni, akkor újra megtalálhatod magadban az erőt.

A 11-es szám, ha összeadjuk a számjegyeket, 2-t eredményez, ami a belső hang száma. Hallgass a belső hangodra, a szíved szavára és megtalálod azt, amit igazán szeretsz.


Ne törődj mások véleményével


Írd össze magadnak mindazt, amit minden kényszer nélkül önfeledten tudsz csinálni és ne törődj vele, hogy a hagyományos társadalmi értékrendnek megfelelően egy olyan hivatást, egy olyan területet találsz, amire azt mondják, ebből nem tudsz majd megélni.


A szenvedély nem csak a romantikus filmekben létezik


Mi az, ami kielégít, mi az, ami lelkesedéssel tölt el téged? Könnyen lehet, hogy egy kis változás az életedben visszahozza a boldogságot. Lehet, hogy nem a megfelelő helyen és a megfelelő emberek között vagy, néz szembe ezzel őszintén.


Ha megtanulsz szenvedélyből élni, ha vállalod az ezzel járó kockázatot, akkor csodák történnek majd az életedben. Ez nem csak a romantikus filmekben létezik, hanem a saját életed valósága is lehet.


A szenvedélyes élet számodra is könnyedén elérhető


Bemutatom neked az életed összes fontos kérdését a születési dátumod segítségével. Most adok neked ehhez egy INGYENES számmisztikai tanfolyamot, melyet 14 napon keresztül folyamatosan megkapsz az e-mail fiókodba. Ez alatt az izgalmas két hét alatt megmutatom neked az összes lehetőséget, amit a születési dátumod rejt és azt is megtudhatod, hogy miként olvashatod ki Te magad ezeket a lehetőségeket a születési dátumodból.

Szeretném boldogan élni az életem, és jobban megismerni Önmagam, ezért kérem az ajándék tanfolyamot!


Kíváncsi vagy a saját számmisztikai elemzésedre?


Érdekel, mit tudunk még rólad?  Használd a számmisztika kalkulátort - a mezőkbe írd be a születési dátumodat. Meg fogsz döbbenni, milyen hihetetlen dolgokat mesélünk rólad. Ennek az ismeretnek a birtokában már ma teljesebb életet élhetsz!

A kalkulátor használatához kattins ide!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL