Ajándékok a technika bolondjainak


Különleges tűzpiros meglepetés a fa alatt

Ismét itt a december, és nyakunkon a Karácsony. Ha ügyesek voltunk a meglepetések nagy része már becsomagolva várja a nagy napot szekrényünkben. Ha ez mégsem lenne így, a Canon tűzpiros, limitált példányszámban elérhető Digital IXUS 980 IS fényképezőgépe remek ajándék ötlet az ünnepekre.

Ez a készülék nem csupán egyedi, stílusos megjelenésével, hanem intelligenciájával is hódít: manuális üzemmódjának köszönhetően ideális választás akár szokatlan megvilágítású, művészi képek készítéséhez is. Így akár hangulatos gyertyafénynél készült, csodálatos karácsonyi felvételeken őrizhetjük meg az ünnep meghitt pillanatait. Sőt, a 14,7 megapixeles felbontásnak köszönhetően később akár poszter méretben is kinyomtathatjuk a fényképeket. A Canon legújabb, DIGIC 4 processzorának arcfelismerő és mozgásérzékelő funkciója segítségével olyan gyönyörű felvételeket készíthetünk, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen családi albumból sem.

 

Braun Silk-épil új epilátor generációjának különleges, téli kiadása a Xpressive Winter Rescue

Ünnepekkor a megjelenésünk még hangsúlyosabbá válik. Szeretjük csinosnak, szexinek, vonzónak érezni magunkat, és a legjobb formánkat hozni. A Braun szakértői ezért meghallgatták és összegyűjtötték a modern nők igényeit. Azokét, akik nem kötnek kompromisszumot a vonzó megjelenést és a magabiztosságot illetően. Azokét, akik követik a divatot és a legújabb, innovatív szépségápolási megoldásokat keresik.

Ilyen megoldás a Braun Silk-épil Xpressive téli újdonsága, a Winter Rescue, az epilátorok legújabb generációjának tagja, ami nemcsak elegáns, és hihetetlenül gyengéd még a télen igénybe vett bőrhöz is, de a Braun eddigi leghatékonyabb epilátora is egyben. Segítségével epilálás után a bőr akár négy hétig is sima maradhat. Gyöngyház-fehér, szikrázó színével – mely a ragyogó téli időszakot tükrözi – külseje elbűvölő, de emellett számos hasznos tulajdonság is egyesül a készülékben, melyeknek köszönhetően mind a kezdő, mind pedig a rutinos epilátorhasználók számára tökéletes választás, hiszen rövid idő alatt kényelmes használatot és hosszantartó selymes hatást biztosít.

 

Három-az-egyben

A cruZer3 három különböző funkciót egyesít, így egyazon készülék használatával lehetővé válik a borotválkozás, a formázás, és a szakállnyírás. Az állítható trimmelő biztosítja az azonos szakállhosszúság megőrzését, a két irányban elfordítható formázó pedig lehetővé teszi a kívánt szakállforma kialakítását. A formázó szélesebb fele az egyenes vonalak kialakítását teszi lehetővé, az elcsavarás után kikattintható keskeny formázó pedig az arc nehezebben hozzáférhető részeinek elérésére szolgál – például az arccsont alatt, az áll és az ajkak között.

Ránézésre, a Braun cruZer3 Special Black Edition borotva könnyű, erőteljes, ergonomikus vonalvezetéssel, és meglepő fekete felülettel rendelkezik.

Ajánlott fogyasztó ára: 15 890 Ft.




iPod touch

iPod érintőképernyő funkcióval, Internetezzen menet közben a beépített Wifi-vel Szörfözzön az Interneten Safari böngésző segítségével, Személyi Media Player...

Memória: 16 GB, Lejátszási formátumok Audio: AAC, AAC+, AIFF, Apple Lossless, Audible, MP3, MP3 VBR, WAV, Lejátszási formátumok Kép: JPEG, Lejátszási formátumok

Ára: kb. 108.000 Ft

 

Logitech Harmony One

Akár tizenöt készüléket vezérelhetsz ezzel az eggyel. Az első, alapos programozást követően az érintőképernyővel villámgyorsan váltogathatod a mozicsatornákat s a készülékeidet.

Ajánlott fogyasztói ár: 29.800,- Ft

 

Schwarzwolf lépésszámláló

A legkissebb súlyú és méretű lépésszámláló és távolságmérő. Emellett persze nadrágra csíptethető, és a beépített lépéshossz alapján kiszámítaj a megtett távolságot. Ráadásul súlyokat sem kell cipelned közben, hiszen alig 20 grammot nyom!

Ára: 2.300,- Ft

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL