2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Megtalálod a helyes utat? - Old meg ezt a 4 trükkös feladványt!

Szereted azokat a feladványokat, ahol el kell jutnod A-ból B-be? Ahol valamit ki kell bogarászni, végig kell vezetni egyik helyről a másikra? Van elég türelmed és kitartásod hozzá? Akkor imádni fogod a következő 4 feladatot, ahol pontosan ez lesz a dolgod! Megtalálni a dolgok elejét és a végét!

 

Csapok és locsolócsövek fejtörője

A négy vízcsaphoz, négy locsolócső tartozik. De csak az egyikből jön víz.  Megtalálod azt a csapot, amelyik a vízből folyik? Elő a ceruzával vagy az ujjaddal és vezesd végig a monitoron!

Okostelefon és töltője fejtörő

Mint láthatod, kicsit sok töltő is jutott az egy okostelefonnak. De csak egy van csatlakoztatva. Vajon melyik a 4 közül? Képes vagy segítség nélkül, pusztán a szemeddel végig követni a töltőket?

Az egér és a sajt esete

Gyerekkorunkban szinte mind imádtuk az ilyen jellegű játékos fejtörőket, ahol hozzá kellett segíteni az egérkét a sajthoz. Mit gondolsz, vajon most is menni fog?

A hosszú szívószálak és az üdítő esete

6 darab igen hosszú szívószál van, de csak egy darab hideg üdítő. A valóságban persze végig próbálnád őket, hogy melyikből jön az üdítő, de itt most erre nincs lehetőségedet. A szemedet kell használni ahhoz, ha megakarod találni a nyerő szívószálat, ami az üdítőhöz vezet!

 

Megoldások

2

C

3

6

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 alapelv, melyet, ha követsz, örökre megszabadulhatsz a depressziótól

11 alapelv, melyet, ha követsz, örökre megszabadulhatsz a depressziótól

A depresszió tőnkre teheti az egész életet, és egyre többen szenvednek tőle. Sokan antidepresszánshoz folyamodnak, hogy elnyomják a tüneteket, ám ezek a gyógyszerek valójában nem a legjobb megoldást nyújtják. A depressziótól nehéz megszabadulni, de nem annyira, mint gondolnád. Felépülhetsz belőle, mindegy, hogy mióta tart. Kövesd ezeket az alapelveket, és meglátod sikerülni fog.

Tovább »
Melyik szín tér el a többitől? - Színes vizuális teszt

Melyik szín tér el a többitől? - Színes vizuális teszt

Büszke vagy arra, hogy milyen jó a színlátásod? Hogy a legapróbb kis árnyalatokat is megtudod különböztetni? Akkor ámen, legyen is így! Ha úgy kívánod, mindjárt le is tesztelheted! De abban az esetben is érdemes, ha nem vagy ennyire biztos a képességeidet illetően, nagyon mókás és tanulságos feladat ez a színes vizuális teszt.

Tovább »
Válassz egy kártyalapot és ismerd meg, mit rejt a tudatalattid és merre tart az életed!

Válassz egy kártyalapot és ismerd meg, mit rejt a tudatalattid és merre tart az életed!

Az a kártyalap, amely leginkább megragad, nem csupán a tudatalattidban rejlő mélyebb dolgokat tárja fel, hanem arról is árulkodik, hogy mi az életcélod, illetve mik az álmaid. Ne feledd, csupán egyetlen kártyalapot választhatsz, amelyik leginkább vonz legbelül! Ezt követően olvasd el a hozzátartozó üzenetet.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép