KÖZÉRZET

Arctérkép - Ismerd meg, hogyan képes felfedni az arcod, hogy a tested mely része beteg

Szerző:
Szabó Anna
Az ókori Kínában még nem voltak modern gépek a betegségek kimutatására, de a gyógyítók megtanultak olvasni az arcról, ezzel meghatározva, hogy mely szerv beteg. Például hitték, hogy bármilyen bőrprobléma (vörösség, szárazság, pattanás) a hozzá kapcsolódó szerv betegsége miatt alakul ki. Az arcon megjelenő pattanások elhelyezkedése ugyanis sok mindent elárul egészségi állapotunkról. 

Az arc-feltérképezés egy olyan technika, amely az arcon a pattanások helyzetére támaszkodik, ezáltal pontosan felismerhető, hogy a szervezetben milyen egészségügyi probléma lapul. Ez egy biztonságos és nem invazív módszer, amely azonosítja a betegségeket, és segít a megfelelő kezelés kialakításában. A technika azon a feltevésen alapul, hogy a testben minden szerv kapcsolatban van egymással, és az arc alapos áttekintése segíthet a diagnosztizálásban.

Arctérkép, a pattanások elhelyezkedése alapján - étrend és életmód

Orca

-       dohányzás;

-       az arc gyakori megérintése;

-       baktériumok felhalmozódása;

T-zóna

-       feszültség, stressz;

-       túlzott alkoholfogyasztás;

-       rossz vérkeringés;

Áll, állkapocs, nyak

-       túlzott keményítő bevitel;

-       Candida fertőzés;

-       hormonális problémák;

-       sok cukor fogyasztása;

Arctérkép szervenként

A pontosabb helymeghatározással, azonosíthatjuk az érintett szerveket.

Máj – szemöldökök között

A túlzott húsfogyasztás lassítja az emésztést. A gyomor leterhelődik, ami bőrproblémákhoz, például pattanásokhoz vezethet. Étkezz egészségesebben, tölts több időt a friss levegőn.

Húgyhólyag és vékonybél – homlok

Valószínűleg túl sok zsíros és feldolgozott élelmiszert fogyasztasz, valamint kevés rostot viszel be a szervezetedbe. A sok alkohol fogyasztása és a stressz is rossz emésztést eredményez, így a méreganyagok felhalmozódását okozhatja. Fontos, hogy minden nap igyál meg legalább 10 pohár vizet. Iktasd ki étrendedből a feldolgozott élelmiszereket és az alkoholt.

Vese – szemkörnyék és szemöldök

Az alultápláltság és a dehidratáltság tünete. Túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, rossz vérkeringés és a gyenge szív is lehet az oka. Kerüld a koffeint, az alkoholt és igyál elegendő folyadékot.

Vese és tüdő – orca

Általában a rossz szájhigiénia az oka, az itt megjelenő pattanásoknak. Moss rendszeresen fogat, használj fogselymet a probléma megszüntetése érdekében. Kerüld a cukros ételeket és italokat.

Tüdő – az orca felső része

A légszennyezés okozza. Hagyd abba a dohányzást és kerüld a forgalmas, városi sétákat.

Szív – orr

Az orr közvetlenül kapcsolódik a szívhez. Csökkentsd a só bevitelt, alakíts ki egészségesebb étrendet és kezdj el mozogni.

Gyomor – száj környéke és áll

Az alkoholfogyasztás és a zsíros, cukros ételek túlzott bevitelének jele. Kerüld ezeket az ételeket és fogyassz sok joghurtot.

Hormonok – nyak és állkapocs

Általában a hormonegyensúly felborulására utalnak az itt megjelenő pattanások. Szabályozd a só és koffein bevitelt és próbálj meg egészségesebben étkezni.

 

 

közérzet egészség arcbőr arc
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL