2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezt a 10 hihetetlen kincset a véletlennek köszönhetően fedezték fel

Biztos akad köztetek olyan, aki gyerekkorában arról álmodozott, hogy régész vagy kalóz lesz és rejtett kincseket talál. Sokan szerettünk volna Indiana Jonesok és kalandregények főszereplőivé válni. Nos… vannak, akikkel meg is esett, mert a sors úgy hozta, hogy a legnevetségesebb, legmeghökkentőbb módon, a véletlenek köszönhetően, és a vak szerencse folytán találtak rá óriási összeget érő tárgyaikra, mint amilyen a 10 elképesztő kincs is.

A véletlennek köszönhetően fedezték fel a ezt a 10 hihetetlen kincset

A véletlennek köszönhetően fedezték fel a ezt a 10 hihetetlen kincset

Eredeti Jackson Pollockot 5 dollárért vásárolt meg

Soha nem tudhatod, hogy mit találsz egy turkálóban (némelyikben antik holmik is vannak ruhán kívül)! 1992-ben Teri Horton egy Kaliforniai San Bernardino helyi turkálóba látogatott el, mikor születésnapi ajándékot keresett barátjának. Meglátta a festményt, és soha nem volt igazi művészi szakértő, így 5 dollárért megvette a képet. Kezet ráztak, és elment. A nagy festmény nem illett egyik barátja szobájába sem, és néhány évvel később visszakerült hozzá.

Egy garázsvásár során egy művészeti tanár azt mondta, hogy a nagy festmény, amelytől megpróbál megszabadulni, lehet egy mestermű, amelyet Jackson Pollock készített. Ezért felkért egy szakértőt, hogy ellenőrizze a festményét. A törvényszéki szakértő megtalálta a művész ujjlenyomatát a vásznon, így nem maradt kétség. Egy művészgyűjtő felajánlotta, hogy 2 millió dollárért megveszi a festményét, de Teri nem volt hajlandó eladni, és nem kevesebb, mint 50 millió dollárt fogadott el érte a későbbiek folyamán. De érdekes módon még mindig ő a festmény tulajdonosa.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

Az ima maga a megtestesült érzés, óhaj, teremtés, vágy, köszönet, hála, de főként energia. Energia, amit szavakba, kérésekbe, kérdésekbe csomagolunk isteneinkhez, angyalainkhoz, hogy adjanak életet a vágyainknak, segítsék elő azok megvalósulását. Van itt 10 angyali imádság neked, köztük a szerelemért, egészségért, családtagért, munkahelyért, anyagi biztonságért!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Raguel arkangyal - Sportszerű és jogos döntések. Tedd most, amit tudsz. Állj ki a hitedért.

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép