FÉSZEK

8 növény, melyek számára kiváló a fürdőszobai környezet és csodásan mutatnak

Szerző:
Szabó Anna
Biztosan te is próbáltál már a lakásban különféle növényeket tartani, ám nem mindig sikerült. Sok esetben a lakásban uralkodó klíma egyszerűen nem megfelelő a növények számára. Nem is gondolnál arra, hogy ezzel ellentétben a fürdőszoba viszont igencsak kiváló klímát biztosíthat a növényeknek. Szeretnéd a fürdőszobát egy csodálatos mini oázissá varázsolni? Próbáld ki az alábbiakat.

A legtöbb növény imádja a magas páratartalmat, és a lakásban ilyen szempontból a fürdőszoba a legmegfelelőbb hely. Sok fürdőszoba rendelkezik tetőablakkal, így nincs túl sötét sem, azaz elegendő fény jut a növények számára. Az alábbi növények mindegyike szereti a fürdőszobai klímát, bármelyik kiváló választás. Hozz létre egy mini zöldellő oázist – legyen ez a saját kis trópusi hangulatú esőerdőd.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL