2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 16. - Gál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Extragyors karmatisztító varázs, hogy hamarabb találjon rád a boldogság és a bőség

Tudjuk, hogy a karmánk aszerint alakul, miként cselekedtünk a múltban és ezek a tettek alakítják a jelenünket, amellyel meg a jövőbeli helyzetünket formálhatjuk. Persze nem lehet minden múltbéli tettet kiradírozni, mintha nem történt volna meg, de el lehet érni, hogy gyorsabban és folyamatosan oldódjanak. Ha beveted az extragyors karmatisztító varázst, annál hamarabb érheted el a boldog életet!

A következő varázslat segít feloldani a rossz karmát. Általa megszabadulhatsz karmikus terheidtől, akár jelen életedben idézted elő, akár egy korábbiban. Így ha úgy érzed, átok ül vagy rajtad vagy rontás, akár még azt is feloldhatod. Megszabadulhatsz a fájdalomtól, a nehézségektől, akadályoktól és minden negativitástól. Ezáltal elérheted azt, hogy életed jobbra forduljon és mivel semmi sem áll az utadba, nincs rajtad negativitás, ami visszaverje a pozitív energiát, hamarabb és gyorsabban talál rád a boldogság és a bőség. De azért a jövőre nézve nem árt, ha odafigyelsz a tetteidre!

Kellékek

Egy fehér gyertya

Olajkeverék levendulából, olívából és napraforgóból (kész olajokkal is dolgozhatsz)

Zsálya és szantál füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején végezd el a varázslatot és előtte rituális tisztító fürdőt kell venned sóval. A fürdőzés közben mond el 8-szor, hogy „Felszabadítom testemet és lelkemet, nincs ami terhelje.” Utána lehetőség szerint fehér ruhát ölts magadra.

Karcold bele a nevedet és a születési dátumodat a gyertyába, majd kend be az olajjal. Füstölj zsályával és szantállal. Rajzold fel homlokodra (de ne a harmadik szemhez) a koronacsakra jelét.

Hunyd le a szemedet és koncentrálj. Képzeld el, ahogy a testedben összegyűlik a fekete negatív erő és kiszáll belőled a koronacsakrádon keresztül. Közben elkezdheted kántálni a mantrát: „Megszabadulok a régi tetteimtől. Átadom magamat az Isteni Kegyelemnek, amely megbocsát és feloldja minden múltbéli tettemet, ezzel tisztítva meg engem a rossz karmától. "

27, 53 vagy 108 alkalommal érdemes elkántálni a siker érdekében. Utána még ajánlatos relaxálnod és vizualizálni azt, hogy miben nyilvánul meg a varázslat eredménye. Hogy mutatkozik meg a boldog élet és a bőség az életedben.

Érdemes teljesen leégetni a gyertyát, hogy még gyorsabban érhesd el a kívánt hatást.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

4 jele annak, hogy túl sok rostot fogyasztasz - Igen, ez is lehetséges!

4 jele annak, hogy túl sok rostot fogyasztasz - Igen, ez is lehetséges!

Biztosan tisztában vagy vele, a rostos ételek fogyasztása nagyon egészséges. Jótékony hatású a szív- és érrendszerre, a megfelelő anyagcsere működésre, a gyomor egészségére és a vér glükóz szintjének stabilizálására.  Bár általában nem fogyasztunk eleget, ennek ellenkezője is megtörténhet, amikor is túl sokat fogyasztunk egyszerre, ráadásul rövid idő leforgása alatt, ami szintén problémákat okozhat. 

Tovább »
Az emberek 95%-a nem látja meg a kiskatonát a képen - Te vajon igen?

Az emberek 95%-a nem látja meg a kiskatonát a képen - Te vajon igen?

Öt kisfiú játszik katonásdit és bújócskát egyszerre. A hunyó már megtalálta négy barátját, de az ötödiket sehogy sem sikerül. Nem ártana neki egy kis felnőtt segítség olyantól, akinek éles a szeme, jók a vizuális képességei és az arcfelismerő tehetsége is! Ha úgy érzed, illik rád a leírás vagy csak szívesen kipróbálnád, mire vagy képes, akkor csatlakozz a kiskatonákhoz és segíts nekik megtalálni az ötödik kisfiút!

Tovább »
Az eszed, a szíved vagy az ösztönöd vezérel az életben? - Ebből a képes tesztből megtudod

Az eszed, a szíved vagy az ösztönöd vezérel az életben? - Ebből a képes tesztből megtudod

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző természeti képekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Elveik szerint az emberek 3 csoportba sorolhatók: ész, szív és ösztön vezérelte. Teszteld magad, és máris megtudod, hogy az élet kihívásaira érzelmi vagy racionális módon reagálsz. 

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép