2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Extragyors karmatisztító varázs, hogy hamarabb találjon rád a boldogság és a bőség

Tudjuk, hogy a karmánk aszerint alakul, miként cselekedtünk a múltban és ezek a tettek alakítják a jelenünket, amellyel meg a jövőbeli helyzetünket formálhatjuk. Persze nem lehet minden múltbéli tettet kiradírozni, mintha nem történt volna meg, de el lehet érni, hogy gyorsabban és folyamatosan oldódjanak. Ha beveted az extragyors karmatisztító varázst, annál hamarabb érheted el a boldog életet!

A következő varázslat segít feloldani a rossz karmát. Általa megszabadulhatsz karmikus terheidtől, akár jelen életedben idézted elő, akár egy korábbiban. Így ha úgy érzed, átok ül vagy rajtad vagy rontás, akár még azt is feloldhatod. Megszabadulhatsz a fájdalomtól, a nehézségektől, akadályoktól és minden negativitástól. Ezáltal elérheted azt, hogy életed jobbra forduljon és mivel semmi sem áll az utadba, nincs rajtad negativitás, ami visszaverje a pozitív energiát, hamarabb és gyorsabban talál rád a boldogság és a bőség. De azért a jövőre nézve nem árt, ha odafigyelsz a tetteidre!

Kellékek

Egy fehér gyertya

Olajkeverék levendulából, olívából és napraforgóból (kész olajokkal is dolgozhatsz)

Zsálya és szantál füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején végezd el a varázslatot és előtte rituális tisztító fürdőt kell venned sóval. A fürdőzés közben mond el 8-szor, hogy „Felszabadítom testemet és lelkemet, nincs ami terhelje.” Utána lehetőség szerint fehér ruhát ölts magadra.

Karcold bele a nevedet és a születési dátumodat a gyertyába, majd kend be az olajjal. Füstölj zsályával és szantállal. Rajzold fel homlokodra (de ne a harmadik szemhez) a koronacsakra jelét.

Hunyd le a szemedet és koncentrálj. Képzeld el, ahogy a testedben összegyűlik a fekete negatív erő és kiszáll belőled a koronacsakrádon keresztül. Közben elkezdheted kántálni a mantrát: „Megszabadulok a régi tetteimtől. Átadom magamat az Isteni Kegyelemnek, amely megbocsát és feloldja minden múltbéli tettemet, ezzel tisztítva meg engem a rossz karmától. "

27, 53 vagy 108 alkalommal érdemes elkántálni a siker érdekében. Utána még ajánlatos relaxálnod és vizualizálni azt, hogy miben nyilvánul meg a varázslat eredménye. Hogy mutatkozik meg a boldog élet és a bőség az életedben.

Érdemes teljesen leégetni a gyertyát, hogy még gyorsabban érhesd el a kívánt hatást.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

Érkezik a nyár, hamarosan itt a strandolás és a koktélozás ideje, ezért ideje néhány divatosabb ruhadarabot is beszerezni! Tombol a jó idő, ne feledkezz meg tehát a nyári ruhatárad felfrissítéséről! Az alábbiakban megismerheted a nyári szezon legmenőbb trendjeit!

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Az Uralkodónő megnyilvánulására általában a meghittség és gondoskodás, az érzelemgazdagság jellemző. Ő az anya archetípusa, egyben minden élet forrása.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép