2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Extragyors karmatisztító varázs, hogy hamarabb találjon rád a boldogság és a bőség

Tudjuk, hogy a karmánk aszerint alakul, miként cselekedtünk a múltban és ezek a tettek alakítják a jelenünket, amellyel meg a jövőbeli helyzetünket formálhatjuk. Persze nem lehet minden múltbéli tettet kiradírozni, mintha nem történt volna meg, de el lehet érni, hogy gyorsabban és folyamatosan oldódjanak. Ha beveted az extragyors karmatisztító varázst, annál hamarabb érheted el a boldog életet!

A következő varázslat segít feloldani a rossz karmát. Általa megszabadulhatsz karmikus terheidtől, akár jelen életedben idézted elő, akár egy korábbiban. Így ha úgy érzed, átok ül vagy rajtad vagy rontás, akár még azt is feloldhatod. Megszabadulhatsz a fájdalomtól, a nehézségektől, akadályoktól és minden negativitástól. Ezáltal elérheted azt, hogy életed jobbra forduljon és mivel semmi sem áll az utadba, nincs rajtad negativitás, ami visszaverje a pozitív energiát, hamarabb és gyorsabban talál rád a boldogság és a bőség. De azért a jövőre nézve nem árt, ha odafigyelsz a tetteidre!

Kellékek

Egy fehér gyertya

Olajkeverék levendulából, olívából és napraforgóból (kész olajokkal is dolgozhatsz)

Zsálya és szantál füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején végezd el a varázslatot és előtte rituális tisztító fürdőt kell venned sóval. A fürdőzés közben mond el 8-szor, hogy „Felszabadítom testemet és lelkemet, nincs ami terhelje.” Utána lehetőség szerint fehér ruhát ölts magadra.

Karcold bele a nevedet és a születési dátumodat a gyertyába, majd kend be az olajjal. Füstölj zsályával és szantállal. Rajzold fel homlokodra (de ne a harmadik szemhez) a koronacsakra jelét.

Hunyd le a szemedet és koncentrálj. Képzeld el, ahogy a testedben összegyűlik a fekete negatív erő és kiszáll belőled a koronacsakrádon keresztül. Közben elkezdheted kántálni a mantrát: „Megszabadulok a régi tetteimtől. Átadom magamat az Isteni Kegyelemnek, amely megbocsát és feloldja minden múltbéli tettemet, ezzel tisztítva meg engem a rossz karmától. "

27, 53 vagy 108 alkalommal érdemes elkántálni a siker érdekében. Utána még ajánlatos relaxálnod és vizualizálni azt, hogy miben nyilvánul meg a varázslat eredménye. Hogy mutatkozik meg a boldog élet és a bőség az életedben.

Érdemes teljesen leégetni a gyertyát, hogy még gyorsabban érhesd el a kívánt hatást.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

A Hamsa egy tenyéralakú amulett, amely az egész Közel-Keleten és Észak-Afrikában is igen népszerű. Sokféle típusa van és fali díszként is használják. A jobb kéz tenyere felfelé fordítva évezredek óta a védelem szimbóluma, amelyet előszeretettel használnak amulettként a zsidók, a keresztények és a muzulmánok is. Úgy vélik, hogy megvéd a gonosz szemmel szemben.

Tovább »
Hogyan alakult a Szívek szállodája szereplőinek sorsa mostanáig?

Hogyan alakult a Szívek szállodája szereplőinek sorsa mostanáig?

Imádtuk őket. A szájukat befogni képtelen kávéimádó Gilmore lányokat, akik örökösen poénkodtak és egy percig sem unatkoztak. Ugyanakkor velük szomorkodtunk, mikor balul sültek el a szerelmi ügyeik. Sokan izgultunk Lorelai és a morcos Luke szerelmi viszonyán és hálát adtunk, hogy a régi sorozat végére ismét egymásra találtak. De vajon mi minden történt velük az elmúlt években, mire újra találkozhattunk velük tavaly a négy új részben?

Tovább »
Melyik sötét istennő teszi próbára a szerelmi életedet az idén? - A csillagjegyedből megtudod!

Melyik sötét istennő teszi próbára a szerelmi életedet az idén? - A csillagjegyedből megtudod!

Nehogy azt hidd, hogy az istennők mindenáron kiakarnak veled babrálni, hogy örömüket lelik abban, hogy próbák elé állítanak, hogy sírni, szenvedni vagy küzdeni látnak. Hiszed vagy sem, de érted teszik. Azt akarják, hogy tanulj, fejlődj, tedd jobbá a kapcsolatodat vagy pont, hogy engedd el végre el, mert lejárt az időtök. Az idén vajon melyik sötét istennő kíván leckét adni neked és nehezíti meg ezért a párkapcsolatodat?

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép