2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A benned élő "kislány" energiája - Vajon miért temetted el magadban?

Gondolnád, hogy egy kislány is lakik benned? Pedig igaz. Természetesen nem valódi értelemben vett kislányról van szó, hanem a benned élő kislányról – aki kedves az emberekkel, hálás és ragaszkodó.

Mi is valójában a „kislányos’ energia és miért van mélyen eltemetve benned?

Nem, itt nem szó szerinti kislányról van szó, hanem olyan nőről, aki valójában legbelül kislány. Olyan tevékenységekben leli örömét, amik a kislányokra jellemzőek, és olyan ez, mint amikor az emberek szabadok akarnak maradni és élvezni akarják az életet. Minden nőben rejlik egyfajta diszfunkcionális férfias energia, és egy kislány energiája.

Mi is az a diszfunkcionális férfias energia?

A diszfunkcionális férfias energia a társadalom elvárása miatt alakul ki, így tudsz túlélni. A körülötted lévő férfiakkal így értesz szót, mivel a patriarchátus csupán azoknak kedvez, akik hatalommal bírnak, és ezt a hatalmat akarod te is magadhoz ragadni. Ám ez csupán akkor lehetséges, ha olyanná válsz, mint a körülötted lévő férfiak. Ennek ellenére a diszfunkcionális férfias energia csupán a felszín, valójában minden nő egy kislány is egyben.

Na de mit is jelent pontosan a „kislányos” energia?

Ez egy ösztönös részed, amely öntudatlanul létezik, és nem tudod, hogyan kell kezelni a körülötted lévő világot. A „kislányos” energia ugyanis nincs tisztában a világ dolgaival. Általában próbálod magad megvédeni a világ kellemetlen dolgaival szemben. A benned élő kislány tehát sérülékeny rész, olyan részed, amelyet nem mutatsz meg senkinek. Nem teheted, mert attól félsz, hogy a világ kihasználhatja mindezt, hogy mások így jussanak előnyökhöz.

A  „kislányos” energia tehát maga a benned élő kislány a legfejletlenebb részed. Nem vagy hozzászokva ugyanis, hogy mindez „nőiesnek” hasson, hiszen a világot a hatalom mozgatja, ezért minden tetted mögött erő húzódik meg. Ám közel sem vagy olyan erős, mint amilyennek tűnsz. Minden nőben ott él a kislány, aki szeretné, ha gondoskodnának róla, szeretnék és védelmeznék, és természetesen mindezt egy olyan férfitól várod, akiben megbízhatsz.

Ha képes vagy felismerni a benned lévő „kislány” energiáját, akkor semmiképpen ne nyomd el. Épp ellenkezőleg, növeld, védelmezed és tedd boldoggá a benned élő kislányt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Tovább »
A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

A 9 legforróbb és legmenőbb divatirányzat az idei nyárra! - Imádni fogod!

Érkezik a nyár, hamarosan itt a strandolás és a koktélozás ideje, ezért ideje néhány divatosabb ruhadarabot is beszerezni! Tombol a jó idő, ne feledkezz meg tehát a nyári ruhatárad felfrissítéséről! Az alábbiakban megismerheted a nyári szezon legmenőbb trendjeit!

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Az Uralkodónő megnyilvánulására általában a meghittség és gondoskodás, az érzelemgazdagság jellemző. Ő az anya archetípusa, egyben minden élet forrása.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép