2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 15. - Mária
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A benned élő "kislány" energiája - Vajon miért temetted el magadban?

Gondolnád, hogy egy kislány is lakik benned? Pedig igaz. Természetesen nem valódi értelemben vett kislányról van szó, hanem a benned élő kislányról – aki kedves az emberekkel, hálás és ragaszkodó.

Mi is valójában a „kislányos’ energia és miért van mélyen eltemetve benned?

Nem, itt nem szó szerinti kislányról van szó, hanem olyan nőről, aki valójában legbelül kislány. Olyan tevékenységekben leli örömét, amik a kislányokra jellemzőek, és olyan ez, mint amikor az emberek szabadok akarnak maradni és élvezni akarják az életet. Minden nőben rejlik egyfajta diszfunkcionális férfias energia, és egy kislány energiája.

Mi is az a diszfunkcionális férfias energia?

A diszfunkcionális férfias energia a társadalom elvárása miatt alakul ki, így tudsz túlélni. A körülötted lévő férfiakkal így értesz szót, mivel a patriarchátus csupán azoknak kedvez, akik hatalommal bírnak, és ezt a hatalmat akarod te is magadhoz ragadni. Ám ez csupán akkor lehetséges, ha olyanná válsz, mint a körülötted lévő férfiak. Ennek ellenére a diszfunkcionális férfias energia csupán a felszín, valójában minden nő egy kislány is egyben.

Na de mit is jelent pontosan a „kislányos” energia?

Ez egy ösztönös részed, amely öntudatlanul létezik, és nem tudod, hogyan kell kezelni a körülötted lévő világot. A „kislányos” energia ugyanis nincs tisztában a világ dolgaival. Általában próbálod magad megvédeni a világ kellemetlen dolgaival szemben. A benned élő kislány tehát sérülékeny rész, olyan részed, amelyet nem mutatsz meg senkinek. Nem teheted, mert attól félsz, hogy a világ kihasználhatja mindezt, hogy mások így jussanak előnyökhöz.

A  „kislányos” energia tehát maga a benned élő kislány a legfejletlenebb részed. Nem vagy hozzászokva ugyanis, hogy mindez „nőiesnek” hasson, hiszen a világot a hatalom mozgatja, ezért minden tetted mögött erő húzódik meg. Ám közel sem vagy olyan erős, mint amilyennek tűnsz. Minden nőben ott él a kislány, aki szeretné, ha gondoskodnának róla, szeretnék és védelmeznék, és természetesen mindezt egy olyan férfitól várod, akiben megbízhatsz.

Ha képes vagy felismerni a benned lévő „kislány” energiáját, akkor semmiképpen ne nyomd el. Épp ellenkezőleg, növeld, védelmezed és tedd boldoggá a benned élő kislányt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

10 angyali imádság, amelyek mindig jól jönnek!

Az ima maga a megtestesült érzés, óhaj, teremtés, vágy, köszönet, hála, de főként energia. Energia, amit szavakba, kérésekbe, kérdésekbe csomagolunk isteneinkhez, angyalainkhoz, hogy adjanak életet a vágyainknak, segítsék elő azok megvalósulását. Van itt 10 angyali imádság neked, köztük a szerelemért, egészségért, családtagért, munkahelyért, anyagi biztonságért!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Raguel arkangyal - Sportszerű és jogos döntések. Tedd most, amit tudsz. Állj ki a hitedért.

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép