2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A benned élő "kislány" energiája - Vajon miért temetted el magadban?

Gondolnád, hogy egy kislány is lakik benned? Pedig igaz. Természetesen nem valódi értelemben vett kislányról van szó, hanem a benned élő kislányról – aki kedves az emberekkel, hálás és ragaszkodó.

Mi is valójában a „kislányos’ energia és miért van mélyen eltemetve benned?

Nem, itt nem szó szerinti kislányról van szó, hanem olyan nőről, aki valójában legbelül kislány. Olyan tevékenységekben leli örömét, amik a kislányokra jellemzőek, és olyan ez, mint amikor az emberek szabadok akarnak maradni és élvezni akarják az életet. Minden nőben rejlik egyfajta diszfunkcionális férfias energia, és egy kislány energiája.

Mi is az a diszfunkcionális férfias energia?

A diszfunkcionális férfias energia a társadalom elvárása miatt alakul ki, így tudsz túlélni. A körülötted lévő férfiakkal így értesz szót, mivel a patriarchátus csupán azoknak kedvez, akik hatalommal bírnak, és ezt a hatalmat akarod te is magadhoz ragadni. Ám ez csupán akkor lehetséges, ha olyanná válsz, mint a körülötted lévő férfiak. Ennek ellenére a diszfunkcionális férfias energia csupán a felszín, valójában minden nő egy kislány is egyben.

Na de mit is jelent pontosan a „kislányos” energia?

Ez egy ösztönös részed, amely öntudatlanul létezik, és nem tudod, hogyan kell kezelni a körülötted lévő világot. A „kislányos” energia ugyanis nincs tisztában a világ dolgaival. Általában próbálod magad megvédeni a világ kellemetlen dolgaival szemben. A benned élő kislány tehát sérülékeny rész, olyan részed, amelyet nem mutatsz meg senkinek. Nem teheted, mert attól félsz, hogy a világ kihasználhatja mindezt, hogy mások így jussanak előnyökhöz.

A  „kislányos” energia tehát maga a benned élő kislány a legfejletlenebb részed. Nem vagy hozzászokva ugyanis, hogy mindez „nőiesnek” hasson, hiszen a világot a hatalom mozgatja, ezért minden tetted mögött erő húzódik meg. Ám közel sem vagy olyan erős, mint amilyennek tűnsz. Minden nőben ott él a kislány, aki szeretné, ha gondoskodnának róla, szeretnék és védelmeznék, és természetesen mindezt egy olyan férfitól várod, akiben megbízhatsz.

Ha képes vagy felismerni a benned lévő „kislány” energiáját, akkor semmiképpen ne nyomd el. Épp ellenkezőleg, növeld, védelmezed és tedd boldoggá a benned élő kislányt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

A társadalom gyakran túl nagy követelményeket támaszt a nőkkel szemben: legyenek remek anyák, jó barátok, csodás szeretők, és kiváló főnökök… A túlzott elvárások hatalmas terhet rónak rátok, Drága Hölgyeim, ezért érdemes figyelmen kívül hagyni őket. Sokkal fontosabb, hogy életetek párja az igazinak tartson benneteket, ezért mutatok 9 dolgot, ami lehet, hogy megváltoztatja az életeteket.

Tovább »
Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Vess egy pillantást a Fáraó pompás és varázslatos kincseire, mert képesek megjósolni neked azt, hogyan alakul az év hátralevő részében az anyagi helyzeted! Nyerj egy kis bepillantást a jövődbe és tudd meg, mire számíthatsz, jólétre és bőségre vagy pedig össze kell-e húznod a nadrágodat!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Főpapnő - Ez a lap a számunkra szükséges és elérhető tudás lapja. Ez a tudás túlmutat a logikán.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép