2018. február 26. - Edina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 26. - Edina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A benned élő "kislány" energiája - Vajon miért temetted el magadban?

Gondolnád, hogy egy kislány is lakik benned? Pedig igaz. Természetesen nem valódi értelemben vett kislányról van szó, hanem a benned élő kislányról – aki kedves az emberekkel, hálás és ragaszkodó.

Mi is valójában a „kislányos’ energia és miért van mélyen eltemetve benned?

Nem, itt nem szó szerinti kislányról van szó, hanem olyan nőről, aki valójában legbelül kislány. Olyan tevékenységekben leli örömét, amik a kislányokra jellemzőek, és olyan ez, mint amikor az emberek szabadok akarnak maradni és élvezni akarják az életet. Minden nőben rejlik egyfajta diszfunkcionális férfias energia, és egy kislány energiája.

Mi is az a diszfunkcionális férfias energia?

A diszfunkcionális férfias energia a társadalom elvárása miatt alakul ki, így tudsz túlélni. A körülötted lévő férfiakkal így értesz szót, mivel a patriarchátus csupán azoknak kedvez, akik hatalommal bírnak, és ezt a hatalmat akarod te is magadhoz ragadni. Ám ez csupán akkor lehetséges, ha olyanná válsz, mint a körülötted lévő férfiak. Ennek ellenére a diszfunkcionális férfias energia csupán a felszín, valójában minden nő egy kislány is egyben.

Na de mit is jelent pontosan a „kislányos” energia?

Ez egy ösztönös részed, amely öntudatlanul létezik, és nem tudod, hogyan kell kezelni a körülötted lévő világot. A „kislányos” energia ugyanis nincs tisztában a világ dolgaival. Általában próbálod magad megvédeni a világ kellemetlen dolgaival szemben. A benned élő kislány tehát sérülékeny rész, olyan részed, amelyet nem mutatsz meg senkinek. Nem teheted, mert attól félsz, hogy a világ kihasználhatja mindezt, hogy mások így jussanak előnyökhöz.

A  „kislányos” energia tehát maga a benned élő kislány a legfejletlenebb részed. Nem vagy hozzászokva ugyanis, hogy mindez „nőiesnek” hasson, hiszen a világot a hatalom mozgatja, ezért minden tetted mögött erő húzódik meg. Ám közel sem vagy olyan erős, mint amilyennek tűnsz. Minden nőben ott él a kislány, aki szeretné, ha gondoskodnának róla, szeretnék és védelmeznék, és természetesen mindezt egy olyan férfitól várod, akiben megbízhatsz.

Ha képes vagy felismerni a benned lévő „kislány” energiáját, akkor semmiképpen ne nyomd el. Épp ellenkezőleg, növeld, védelmezed és tedd boldoggá a benned élő kislányt.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Így töltsd fel szervezeted dopamin szintjét - Soha nem érezd magad depressziósnak, idegesnek

Így töltsd fel szervezeted dopamin szintjét - Soha nem érezd magad depressziósnak, idegesnek

A dopamin az agy „öröm” vegyülete. Neurotranszmitter, mely számos mentális és fizikális folyamatban fontos szerepet tölt be. Természetes módon stimulálva a dopamintermelődést, legyőzheted a depressziót, a szorongást, az apátiát és a félelmet, miközben növelheted az öröm érzetét.

Tovább »
Valami nem stimmel! - Vajon az összes hibát megtalálod a képen?

Valami nem stimmel! - Vajon az összes hibát megtalálod a képen?

Valami nincs rendben ezzel a képpel! Biztos azért, mert számos hiba lett rajta elrejtve. Vajon képes vagy megtalálni az összeset? Igen jó látással kell rendelkezni, mellette kiváló megfigyelőképességgel, mert nem véletlenül mondják, hogy az „ördög a részletekben rejlik”. Ezzel a feladattal nem csak jól fogsz szórakozni, de a türelmedet is megedzheted!

Tovább »
Vajon ki lehet a gyermekrabló? - Rendkívül izgalmas személyiségteszt

Vajon ki lehet a gyermekrabló? - Rendkívül izgalmas személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben egy érdekes kérdést kell megválaszolnod annak érdekében, hogy kiderüljön, melyik személyiségtípusba tartozol. Melyik férfi rabolhatta el szerinted a gyermeket? Jól gondold meg a választ, mert nagyon sok mindent felfed rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép