FÉSZEK

5 egyszerű módszer, hogy kellemes légkört teremts a hálószobában - Legyen ez a saját szentélyed

Szerző:
Szabó Anna
Tisztában vagy azzal, hogy az egészséges táplálkozás fontos, igaz? Ám, gondolnád, hogy az életkörülmények is befolyásolják az egészségedet és a mentális állapotodat? Lehet, hogy egészségesen táplálkozol, de a körülötted lévő negatív energiák is hatnak rád. Egyszerűen megfogalmazva, ami a testeden belül zajlik, bizony körülötted is tükröződik.

 

Egy egyszerű példa, hogyan tapadhat meg a negatív energia a lakásban


Képzeld el, hogy szörnyű volt a partnereddel való kapcsolatod, talán a végén szakításra is sor került. Most egyedül vagy a lakásban, kivéve a fotókat, amelyeken még mindketten szerepeltek. Ám az is lehet, hogy maga a berendezés és a bútorok stílusa is a partnered ízlése még. Ott vacsorázol, ahol korábban sokat veszekedtetek. Annak ellenére, hogy már nem vagytok együtt, a partnered energiái még mindig ott vannak a lakásban. Ez a példa jól szemlélteti, hogy miért lehet szükség olykor változtatásokra.


A feng shui az energiáról szól és arról, hogy hogyan teremthetsz olyan környezetet, ahol valóban jól érzed magad. Általában érdemes a konyhában és a hálószobában kezdeni az átalakításokat, mivel ez a lakás két legfontosabb és leggyakrabban használt helyisége. Íme, 5 egyszerű módszer, hogy békés és harmonikus környezetet teremts a hálószobában:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL