Vízöntő

 

Pénzügyek


A Jupiter, a pénzügyek házának ura az év elején retrográd, ezért kedvező hatása nem igen lesz érezhető. A Merkúrral való együttállásban mégis sikerül elérnie, hogy némi plusz pénz álljon a házhoz, ami megoldja majd néhány pénzügyi gondodat.

A Vízöntők pénzügyi helyzete 2018-ban egyénenként változik majd, általánosságban azonban biztos, hogy érdemes lesz pénzügyeiket az eddiginél megfontoltabban megtervezniük.

A második negyedév a szabadúszók számára holt időszaknak ígérkezik, míg a munkavállalók közül néhányan ekkor kapnak esélyt előléptetésre vagy fizetésemelésre.

A második negyedévben tett beruházások hosszú távon is megtérülnek majd.
A csillagok azt tanácsolják kerüld a spekulációt és a hitelfelvételt, és tegyél meg mindent, hogy pénzügyi helyzetedet stabilizáld!

Üzlet


Ez az év a vállalkozók számára kiválóan alakulhat. Nyereségük növekedhet, üzletüket bővíthetik, különösen az év kezdeti időszakában. Néhányan külföldre is terjeszkedhetnek, ami kifejezetten ajánlatos is.

A társas vállalkozások kevésbe lesznek nyereségesek, elsősorban a partnerek rendszeres konfliktusai miatt. Ezek késleltethetik a lényeges döntések meghozatalát, ami negatív hatással lehet az üzletmenetre. Mindenképp jobb lesz tehát ezeket a nézeteltéréseket elsimítani.

A feldolgozóiparban ténykedők talán némi visszalépést mutatnak, ez azonban hosszú távú érdekeiket szolgálja.

A június közepe és szeptember közepe közötti periódus egy terheltebb időszaknak mutatkozik.

Munka és tanulmányok


A tehetség soha nem lehet a valódi kemény munka alternatívája – márpedig idén a hanyag munkavégzés fel sem merülhet. Ha a hanyagsággal már régebben felhagytál, most nem lesz nehéz helyt állnod a kritikusabb időkben. Dolgozz keményen azért, hogy helyzetedet megszilárdítsd és megalapozd a jövődet.

Az év első hat hónapja kedvező lesz a munkahely váltásra. Ez azonban egy nagy lépés, amit alaposan meg kell majd tervezned.

Ha jelenlegi munkádban maradsz, szintén jó év vár rád, bár megtörténhet, hogy extra feladatokat kell vállalnod. Fennáll külföldi utazások lehetősége is, amelyekből új projektek születhetnek.

Tanulmányok terén az év nehéz lesz, a tanulóknak sokszor nehéz lesz a feladataikra koncentrálniuk.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL