ANGYALISKOLA

Angyali titkosírás

Szerző:
Szabó Anna
A szigillumokról és a jelképekről most áttérünk az angyali ábécére, melyet dr. John Dee alkotott meg, hogy kívánságaidat angyalnyelven fogalmazhasd meg. Meglátod, így megint egy lépéssel közelebb kerülhetsz az angyalokhoz.

Ha vágyaidat, kívánságaidat átírod angyali írásra, azzal megvalósulásuknak egy kedvező hatást biztosíthatsz. Egy erőteljes pozitív töltetet adhatsz nekik. Már az a tény, hogy vágyaidat meg tudod fogalmazni, és a mágia mellett döntöttél, segíthet eltávolítani a helyzettel kapcsolatos félelmeidet és a bizonytalanságot. Emellett fizikai értelemben is összekapcsolódsz az angyalokkal, a papír segítségével, melyre az angyali betűk használatával róttad fel kéréseidet.


Nincs szükséged bonyolult eszközökre most sem, ahogyan a többi szigillum esetében sem volt. Alapvetően elegendő egy toll és egy darab papír. Ha akarod, használhatsz színeseket, filceket, zsírkrétát, amihez csak kedved van.


Titkosírás mágia


Kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

1. Nézz utána a mágikus megfeleléseknek (angyali órák, napok stb.)
2. Egyértelműen fogalmazd meg a kívánságodat.
3. Alapozás és középpont megtalálás.
4. Írd le a kívánságodat egy papírra.
5. Az angyali ábécé használatával fordítsd le a szöveget angyalnyelvre.
6. Töltsd fel energiával a kívánságodat.


Ennyi az egész. A papírt helyezd az oltárra. Amikor a kívánt eredményt elérted, hatástalanítsd a papírt, és égesd el. Az angyali ábécét sokféle célra használhatod. Írhatsz vele gyertyára, hímezhetsz vele ruhára, belevésheted a szövegeket, vagy monogramokat ékszerbe stb. A szöveg köré rajzolhatsz egy kört, vagy egy négyzetet, írhatod piktogramok mellé, használatának lehetőségei határtalanok. Készíthetsz kis medált is, akár az arkangyalok nevéből is.


Az angyalábécé

 




Karácsonyi szertartás


Megfogalmazhatod a karácsonyi kívánságaidat is angyalnyelven. Tedd bele egy színes borítékba a következő évre szóló kéréseidet, és helyezd a borítékot a Karácsonyfa alá. Karácsony után kerüljön az angyaloltárra, és egészen egy évig hagyd ott. Egyszer se nézz bele, csak következő Karácsonykor vedd elő, és akkor égesd el.


Praktikus mágikus jelképek


Nem minden jelképnek kell mutatósnak, vagy hosszú idő alatt elkészíthetőnek lennie. Gondolj egy tárgyra és annak angyalára, majd rajzolj egy szimbólumot, mely jelképezi őt. Ha nem vagy elégedett, akkor még dolgozz rajta egy kicsit, amíg meg nem tetszik, amit rajzoltál. A jelképeidet, szigillumaidat kis kártyákra rajzolva elteheted egy dobozba, melyet az oltáron tartasz. Így ha gyorsan van szükséged rájuk, csak előkapod az adott jelképet, és már alkalmazhatod is. Nem kell átlapoznod a jegyzeteidet, vagy a könyveidet ahhoz, hogy megtaláld, amire épp szükséged van. A jelképek hátoldalára megfeleléseket is írhatsz, mint lelki tudatosság, utazás, fogyás.

Utazás: Egy egyenlőszárú kereszt, melynek mind a négy végén nyílvessző van.
Fogyás: Három egyenes vonalból álló csillag.
Lelki tudatosság: Három egymásba érő karika.


Az előző leckék során sok információt kaptál a jelképek, ábrák, szigillumok készítéséről. Ez a tudás azonban csak akkor lesz hasznos számodra, ha gyakorlod őket. Az angyalok szeretnek olyan emberekkel együtt dolgozni, akik határozottak, és hajlandóak segíteni magukon. Minél kreatívabb vagy, annál jobban meg fognak kedvelni, mert ez azt mutatja, hogy pozitív energiákat irányítasz egy meghatározott cél felé.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL