SZÓRAKOZÁS

Hogy mit...? Csacskaságok női celebek szájából

Szerző:
Szabó Anna
Ugye neked is vannak rossz pillanataid, amikor „ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna”? Szerencsére az átlag halandó ilyen megnyilvánulásait csak páran hallhatják.

 

Azonban szegény hírességek minden szaván csüngenek az újságírók. Mi most összegyűjtöttük néhány kedvencünket az idei év terméséből! Csak neked, csak most!

 

 

 

 

- Jessica Simpson

"A huszonhárom éves az öreg. Ez már majdnem 25, jobban kedvelem a középkorú 20-asokat.”

Igaz, hogy a negyvenesek az új harmincasok. De Jessica bárkit vénnek titulálsz, ha már elmúlt például 27?

  

 

 

 

- Drew Barrymore

„Imádom megölelni az embereket! Azt kívánom, bárcsak polip lettem volna, hogy egyszerre tíz embert is keblemre vehessek!”

Rendben, tehát soha nem akart korábban polip lenni, de becsületessége miatt most kívánja a polipsággal járó multifunkciós képességeket. Nem semmi: szereti megosztani a szeretetét másokkal, vagy hogy is van ez…

 

 



 

 

- Gwen Stefani

„Ne borotválkozz, ne zuhanyozz, ne érdekeljen semmi! Legyél igazán büdös és hordd ugyanazokat a ruhákat mindennap. Azt gondolom, nem a külső teszi igazán szexivé az embert.”

Komolyan? Gwen a mennyországban lett volna néhány évtizeddel ezelőtt… tudjátok, amikor még senki nem pedzegette a tisztálkodás, a fogmosás, vagyis a higiénia témakörét. Gwent a férje bizonyára könnyen boldoggá teszi!

 

 

 

 

- Hilary Swank

„Van valami, amit meg kell tapasztalnod az életben. Gondolok például az első csókomra, hét éves voltam és igazán gusztustalan volt.”

Komolyan gondterheltek lennék, ha egy hétéves a nyelves puszit mindennek tartaná csak nem gusztustalannak. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ebben a korban a csókolózás majdnem olyan, mint az epres rágógumi kifújása.

 

 

 

 

- Victoria Beckham

„Én annyira olyan vagyok, mint egy bizarr meleg! Mint egy olyan homoszexuális ember, aki megpróbál kiszabadulni.”

Jaj, ez hogy is működik? Te nő vagy? Hogyan lehetnél homoszexuális ember? Valakinek el kellene magyaráznia Poshnak a lényeget…

 

 

 

 

 

- Kristen Dunst

„A vegetáriánusokra gondolok – sokuknak – ez az elkötelezettség az élet iránt a kapcsolatok hiányáról szól. Néhányan imádják a tényt, hogy irányíthatnak valamit az életükben.”

Nagyon mély és jelentőségteljes gondolat, de történetesen több sikeres és boldog házasságban élő vega párt ismerünk. Csak az állatok iránt elkötelezettek, ezért nem akarják megsebezni őket!

 

 

 

- Kate Beckinsale

„Sok vitamint vásárolok, amiket ki is próbálok. Közben pedig nem iszom. De dohányzom, mert kibírhatatlan lennék nélküle, el kellene tolnod a karzatról, annyira unalmasakat mondanék.”

Végre egy becsületes kísérlet a jó és a rossz kiegyensúlyozására!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL