2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 módszer, amellyel fejlesztheted a szülői intuícióidat - Érdemes bízni a megérzéseidben

Ha szülő vagy, akkor valószínűleg már kerültél olyan szituációba a gyermekeddel kapcsolatban, ahol a megérzéseidre volt szükség. Köztudott, hogy sokszor találóak ezek a megérzések a gyermek életével kapcsolatban, az egészségével és azzal is, hogy éppen mit érez. Ám, mint a GPS, ez is akkor működik, ha figyelmet fordítasz rá és követed.

Elviszed a gyermeket orvoshoz, mert beteg és szinte már előre érzed, mi lesz a diagnózis? Azonnal megérzed, ha füllenteni próbál, vagy azt, hogy nem lesz rá jó hatással a barátja, vagy azt, ha valami miatt aggodalmaskodik? Mint minden szülő, te is remek intuíciókkal rendelkezel, amely jelzi, ha valami baj közeledik. Ám, mint a GPS, ez is akkor működik, ha figyelmet fordítasz rá és követed.


Minden embernek vannak megérzései. Az intuíció egy érzékelés, maga az univerzum és a felsőbb éned kommunikál veled, útmutatást ad neked, mit és hogyan cselekedj. Érzékeled a közeledben lévők energiáját, és olyan információkba nyerhetsz betekintést, amely velük kapcsolatos.


Ha van gyermeked, akkor erős energiakapcsolat van köztetek, ez egy nagyon mély és tudatalatti kapcsolat. Az ilyen jellegű összekapcsolódással ráhangolódsz a másik ember, azaz jelen esetben a gyermek érzelmeire, és hatással lehetsz az egészségére és a jólétére. A megérzéseid segítenek abban, hogy megfelelőbben gondoskodhass a gyermekedről és védelmezni tudd. Az intuíció a legerősebb szülői eszköz, amely önfejlesztéssel erősödik, és ezáltal segíthetsz a gyermekednek, biztonságban lehet melletted. Az alábbi 5 módszer segít abban, hogyan fejlesztheted szülőként az intuícióidat, bízz bennük és kövesd az alábbiakat:


1. Kövesd a megérzéseidet


Ha úgy érzed, szülőként, hogy valami nincs rendben a gyermekeddel kapcsolatban (legyen ez valamilyen kellemetlennek tűnő információ vagy alaphangulat), akkor ezeket a megérzéseket ne nyomd el egyből. Kérdezgesd a gyermeket, tárd fel a részleteket egy adott szituációval kapcsolatban, és mondd el neki őszintén, hogy valami nincs rendben, és te csupán a javát akarod. Még ha először ellenkezik is, mindenképpen az az első, hogy gondoskodhass róla, és az ösztöneidre bizony érdemes hallgatni, emellett így erősödnek a megérzéseid.


2. Ne nyomd el a megérzéseidet másokkal kapcsolatban


Találkoztál már a gyermeked barátaival, és nem voltak pozitív érzéseid? Valami kellemetlen megérzés fogott el, amire nem volt logikus magyarázat? Számtalan családon belül megesik ez, ám érdemes odafigyelni a gyomrodban lévő bizsergésre és megérzésekre, és ha kellemetlen megérzéseid vannak, akkor légy óvatos. Ez azt jelenti, hogy tartsd szemmel az adott kapcsolatot, figyeld meg azt, akivel a gyermeked van. Esetlegesen szükség esetén csökkentsd le az adott személy és gyermek együtt töltött idejét, ha nincsenek jó megérzéseid, vagy történnek olyan dolgok, amelyek alátámasztják a megérzéseid, de meg is oszthatod másokkal is az aggodalmaid. Ha ugyanis nem hallgatsz ezekre a megérzésekre, akkor könnyen kerülhet a gyermek veszélybe vagy kellemetlen helyzetbe. Sose hagyd tehát figyelmen kívül a megérzéseid, akkor sem, ha nem tudsz rájuk logikus magyarázatot.


3. Ne keress magyarázatot


Az intuícióra és arra, ami irányítja, nincs magyarázat. Érezd az energiát és hallgass a gyomrodban lévő izgalomra és megérzéseidre, ahol a Napfonat csakra található. Az intuitív megérzések ugyanis energiával töltenek fel, és ez az energia bizony valódi, még ha nincs is rá magyarázat. Ha ez az energia alacsony rezgésszámú és kaotikus vagy mérgező, akkor kellemetlenséget érzel. Émelyegsz, fáj a gyomrod és szinte fájnak ezek a negatív érzések, különösen, ha erre egyébként is érzékeny vagy. Tulajdonképpen ezek a megérzéseid, ami összefügg az energiával, és ha a gyermekedről van szó, akkor szeretnéd biztonságban tudni, tehát erre figyelj. A múltban lehet, hogy nem vetted figyelembe ezeket a megérzéseket, mert nem értetted, mit jelentenek. Mégis, hinned kell magadban.


4. Higgy magadban


Ha nem hiszel saját magadban, akkor a megérzéseid haszontalanok. Önbizalom nélkül egész egyszerűen a megérzéseid sem működnek. A legnagyobb útmutatást segítő eszköz hiányzik, amely nem csak a gyermekek jóléte miatt fontos, hanem önmagad miatt is. Az önbizalom kialakításának legjobb módja egy saját tanácsadó vagy a legjobb barátod. Noha hajlamos lehetsz megkérdőjelezni a legközelebbi barátaid útmutatását, ezért egyszerűen kezdj el hinni saját magadban. Ügyelj arra, hogy a megérzéseidet a döntéshozatal részévé tedd, legyél szülő vagy legyen szó más kapcsolatról, mindenképp vedd figyelembe az intuícióidat.


5. Érezz, kérj és dönts helyesen


Ha érzel valamit a gyermekeddel kapcsolatban, ám további megerősítésre van szükséged ahhoz, hogy cselekedj, kérj valamilyen jelet. Kérheted az angyalokat, de bárkihez imádkozhatsz, ahogy neked a legkényelmesebb. Egyszerűen gondold át, mit is érzel, és kérj egy jelet, ami megerősíti mindezt, és hogy tegyél-e további lépéseket (például a gyermekkel való elbeszélgetés bizonyos dolgokról vagy más egyéb dolog). Néha ugyanis lehetnek igen kellemetlen megérzéseid is, és meg kell fontolni, hogy valóban érdemes lenne cselekedni a gyermek biztonsága érdekében. Egy édesanya például egyik éjjel arra gondolt, hogy mindenképpen fel kell hívnia a kamaszlányát, aki éppen a barátjánál aludt, ezért kért egy azonnali jelet, amit meg is kapott egy tévéreklám formájában. Követte a megérzéseit, és képes volt megakadályozni, hogy valami rossz történhessen. Érezz, kérj egy jelent és dönts, el sem tudod képzelni, mekkora segítség lehet ez a gyermeknek.


A szülői megérzés bizony nagyon valóságos és hasznos lehet. Ha hallgatsz az intuícióidra, bizony az élet minden területén élvezheted az előnyeit és a családi kapcsolatokat is megerősíti. Kezdj hinni az ösztöneidben, nagyon is intuitív vagy!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogy néz ki szerinted az Édenkert? - Választásod elárulja, mi a legnagyobb áldás a számodra

Hogy néz ki szerinted az Édenkert? - Választásod elárulja, mi a legnagyobb áldás a számodra

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, melyben az a feladat, hogy a szebbnél szebb képek közül kiválaszd azt, amilyen szerinted az Édenkert. Állításuk szerint a választásaink mindig a tudatunk legmélyéről jönnek, így kristálytiszta képet kapunk a rejtett személyiségünkről is. Teszteld magad, és derítsd ki, mi a legnagyobb áldás számodra az életben!

Tovább »
9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

9 természetes módszer, mellyel megszabadulhatsz az arcodon lévő nem kívánatos szőrszálaktól

A statisztikák szerint a hirsutizmus – intenzív szőrnövekedés szokatlan helyeken is, pl. arcon – a nők 5-10%-át érinti. Mindazonáltal nem számít, mennyire vagyunk egészségesek, néha előkerül az a csipesz, hogy az arcunk tökéletesen nézzen ki. Azonban vannak kevésbé fájdalmas módszerek is. Most felsorolunk néhányat, melyhez a hozzávalókat megtalálod az otthonodban is.

Tovább »
Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép