4

 

Mindig másokat helyezel előtérbe, nem pedig magadat. Olyan ember vagy, aki segít másokon. Akinek szüksége van rád, mindig mellette vagy, ám hajlamosak néhányan ezt kihasználni. Szelíd vagy és szabadságszerető. Mélyek az érzéseid, és nagyon tudnak rád hatni mások kellemetlen megjegyzései, noha nem mutatod ki. Békés vagy és nyugodt, van benned egy csöndes méltóságteljesség.

Rengeteget teszel a körülötted lévőkért. Mindig adsz! Ám ahhoz, hogy tovább haladj az utadon, meg kell tanulnod olykor a saját érdekeid is előtérbe helyezi! Tanúsíts önmagaddal szemben több önszeretet és szép lassan felfedezed, hogy mennyire csodálatos dolgok történnek ezáltal!

Buddha üzenete számodra: a boldogság maga a választás lehetősége, nem pedig az eredmény vagy a siker. Semmi sem tehet boldoggá, míg tudatosan nem döntöd el, hogy az leszel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL