Sylvie Girard-Lagorce: 100 LEGENDÁS PARFÜM

 

Játssz velünk és nyerd meg az exkluzív kiadvány egyikét! >> 

 

Azon a napon, amikor a tüzet csiholó ősember rájött, hogy bizonyos fák égő gyantája megízesíti ételeit, és kellemesen csiklandozza az orrát, kezdetét vette a parfümök története. Úgy hitték, az ég felé gomolygó, illatos imák csillapítják az istenek haragját, és magasztalják hatalmukat. A parfüm szent volt, csak később vált ékességgé és a világi csábítás eszközévé. Hamarosan a testi tökély, a szépítkezés, a csábítás legbiztosabb fegyverének tekintették. A parfüm a vallástól az orvoslásig, az egészségtől a szépségig az emberi élet és a túlvilági hit része lett, az álmok, a vágyak és az emlékezet szolgálatába állt.

A halhatatlan illatok – valódi művészek lángelméjének köszönhetően – mára az haute couture és a luxusipar káprázatos ékességeivé váltak.

Mai világunkban minden egyes parfümnek megvan a saját image-e. Nem véletlen, hanem tudatos és sokat sejtető a névválasztás, a szín, a formadizájn, és nem utolsósorban maga az image-kampány, melyet sok esetben egy divatdiktátor, vagy híres színésznők, színészek neve fémjelez.

A 100 LEGENDÁS PARFÜM című album igazi könyvritkaság – érdekes történetekkel fűszerezve mutatja be az legnevesebb parfümmárkákat, mindezt reprezentatív fotókkal illusztrálva.

Ára: 5.980,- Ft

 

Még több olvasnivaló a Női Portál Advent összeállításában!
Tovább az Adventhez!
>>>
 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL