SZÉPSÉG

Nappaliból esti smink - pillanatok alatt

Szerző:
Szabó Anna
Ha rögtön munka után indulsz bulizni, nem kell az egész sminkedet eltűntetni és újra festened magad. Elég néhány apró trükk és már kész is!


Fülledt, füstös szemek

A klasszikus füstös szemek elővarázslása nem is olyan nehéz, mint gondolnád. Kövesd a lépéseket, a három kiegészítő árnyalat használatával.

1. Yves Saint Laurent szemhéjfesték paletta (12.900,- Ft)
2. Bobbi Brown paletta, szemhéjfesték, szájfény és pirosító egyben (11.900,- Ft)
3. Clinique szemhéjfesték paletta (11.870,- Ft)
4. Shiseido rúzs
5. Esteé Lauder rúzs

 

Így készítsd el:

Először a legsötétebb szemhéjfestéket vidd fel a szemhéjad alsó részére, végig a szempillákon is. Paskold össze az alap (már reggel felvitt) színnel, a szemgödör mentén, hogy összeolvadjon a kettő és egy egyszerű árnyékolás jöjjön létre. A legvilágosabb színárnyalattal emeld ki a szemöldökcsontodat. Végezetül húzd ki a szemed, és frissítsd fel pilláid színét fekete spirállal. A szádra hússzínű rúzs dukál! 

Top tip:

A barna szemhéjfestékektől úgy tűnik, mintha fáradt lennél. Frissítsd fel az árnyékolást tengerkékkel!

 

Csábító vörös ajkak

A leghatásosabb átalakulás egy vad éjszakához – persze, ha elég merész vagy és tudod viselni – a buja vörös rúzsozás.

1. Esteé Lauder
2. Lancome
3. Clarins
4. Chanel
5. Clinique

 

Így készítsd el:

A szemedre vigyél fel aranyszínt, majd finoman húzd ki barna vagy fekete szemceruzával. Igazán mutatós a skarlátvörös, amihez mindig használj szájkontúrt, és miután egy papírzsebkendőn felitatod a felesleget – az alsó és a felső ajkad közé teszed, majd egy pillanat alatt összeszorítod őket. Vigyél fel rá finom púder réteget, hogy matt és tartós legyen!

 

Élénkebb színek

Közkeletű tévhit, hogy a füstös szemeket csak és kizárólag feketével és a barna sötétebb árnyalataival lehet létrehozni. Ha idegenkedsz ezektől, vagy egyszerűen úgy érzed nem állnak jól, és szeretsz kísérletezni, akkor van egy jó hírünk! A színes szemhéjfestékek, mint a lila, a smaragdzöld, a zafírkék gazdagabbak, fantáziadúsabbak, ráadásul kifinomultabbak is, mint a fenti társaik. Ezekkel ugyanúgy varázsolhatsz füstös szemeket!

 

1. Esteé Lauder
2. Yves Saint Laurent
3. Clinique
4. Shiseido
5. Chanel


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL