EZOTÉRIA

Válassz hópelyhet, és tárd fel a múltban megoldatlan karmádat - Kihat a jelen életedre!

Szerző:
Szabó Anna
Észrevetted-e már valaha, hogy vannak olyan területek az életedben, amelyekkel folyamatosan küzdesz, függetlenül attól, mennyi energiát fektetsz mindebbe? Elképzelhető, hogy ez az egész egyfajta karma és a lelked úgy fejlődik és válik érettebbé, ha a korábbi életed karmáit beteljesíted. Válaszd ki azt a hópelyhet, amely számodra a leginkább szimpatikus és tudd meg, mi a te karmád!

 

Most, hogy már kicsit jobban megértetted, miért is kerülsz szembe olyan nehézségekkel, amelyek visszatérőek az életedben, könnyebben leküzdhetőek. Vannak olyan általános dolgok, amelyekkel minden ember megküzd, ilyen a bizalom, az önbecsülés, a szegénység, az egészség, a hit és a kiegyensúlyozott kapcsolatokra való törekvés, csak néhányat megemlítve.


Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a hópelyhet, amely a legközelebb áll hozzád! Kattints rá, és tudd meg, mi a karmád!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL