MÁGIA

Biztosítsd magadnak az idei évre a szerencsédet a mágikus szerencsedoboz elkészítésével!

Szerző:
Szabó Anna
Mit kívánnál magadnak idei évre? Miről álmodozol? Ezzel az egyszerű, de borzasztóan hatásos a szerencsedoboz mágiával megkaphatod, hiszen egész évre biztosíthatod magadnak a szerencsét, hogy teljesüljenek a vágyaid és rád találjon a bőség, a jólét, a hírnév és lehetőségek!

Valójában nem csak roppant hatásos, de egy szép dobozzal még otthonod, szobád ékessége is lehet, miközben egész évben ontja majd magából a szerencsét neked! Pillants rá mindennap, akár rázd is meg kicsit, mikor különösen szükséged van a hatalmára és érezd, hogy a szerencse az év minden napjára melléd szegődik! Könnyű elkészíteni és megérti összeszedni hozzá a szükséges elemeket, hiszen az elvégzett varázslat szinte biztosan meg fog térülni!

Kellékek

A választott doboz (bármilyen lehet)

7 szimbólum, ami a szerencsével kapcsolatos (lóhere, patkó, tündér, érme, ha, személyes kabala, stb.)

7 ásvány szerencsét hozó ásvány: tigrisszem, pirit, malachit, napkő, aventurin, stb.

7 szerencsét hozó gyógynövény: vanília, babér, rozmaring, fahéj, stb.

Egy darab papír

5 fehér gyertya

Egy darab kréta vagy kötél

A varázslat menete

Csütörtökön, növő holdkor érdemes végezni ezt a varázslatot. Rajzolj vagy tedd magad elé a kötelet. Helyzed középre a dobozt. Az öt gyertyát tedd a kör vonalára ötágú csillagot formázva.

Mielőtt meggyújtod a gyertyákat, mindegyik előtt mond azt: "Lángra lobbantom az isteni fényt, hozz nekem jó szerencsét, jólétet és hírnevet."

Ezután fel kell töltened mindegyik szerencsét hozó tárgyat pozitív energiával. Koncentrálj arra, hogy hozzanak neked szerencsét.  Majd mond azt mindegyiknek: „Bárhol is vagyok, te szerencsét hozol.”

Végig koncentrálj arra, hogy mindegyik szerencsét fog hozni neked. Lásd magad előtt vágyaidat megtestesülni.

Miután minden ott van a dobozban, vedd a kezedbe a dobozt, emeld a magasba és mond: „Hét jel, hét kő, hét növény, a hét minden napján, egész évben, hozzatok nekem szerencsét. Sok szerencsét, jólétet és hírnevet. Mindegy hol vagyok, a szerencse akkor is érjen utol. Mindennap, mikor felébredek, szerencseeső hullik a fejemre.”

Ezután tedd le a dobozt a kör közepére, zárd be és hagyd a gyertyákat leégni.

Utána helyezd el a dobozt egy olyan helyen, ahol mindennap láthatod és emlékeztethet arra, hogy rajtad van a szerencse. Arra viszont ügyelj, soha senki ne nyissa ki, csak te!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL