GYERMEK

5 módszer, amellyel megtaníthatod a gyermekedet a vonzás törvényére

Szerző:
Szabó Anna
A vonzás törvénye meglehetősen egyszerű, az energia energiát vonz. Mivel ez egy egyetemes törvény, így a világon minden anyagot érint, beleértve az embert is. A világegyetemben minden energia és rezgés. Minden élőlénynek van egyfajta energia vibrációja, és az élettelen tárgyak sem kivételek ez alól.

Tapasztaltál már olyat, hogy valaki lakásába lépve megmagyarázhatatlan hideget éreztél? Netán barátságos és meleg volt a hangulat? Ez maga a térben lévő energia. Lényegében az energia vibrál és más energiarezgésekkel együtt rezonál, a magasan rezgő energia magas energiájú dolgokkal rezonál, és fordítva. Ez az a rezgés, amely a vonzás törvényében tulajdonképpen a „vonzást" hozza létre, attól függően, hogy az energia vibrációjának jellege magas vagy alacsony. Minden ember és energia lényegében egy vibráció. Az egyéni energia az önszereteten alapul, ez határozza meg a saját rezgésszámodat, hogy magas vagy alacsony. Jellemzően a magas rezgésszámú emberek hajlamosak a testük, az egészségük (fizikai és érzelmi) és a jólétük megfelelő és alapos ápolására, képesek öngondoskodásra és szeretetből fakadó jó cselekedetekre.


Egyéb tényezők is vannak, amelyek elősegítik a személyes vibráció növelését, de akár csökkenthetik is - a gondolataid, a szavaid, a tudatos és tudatalatti viselkedésed, a szokásaid, minden, amit teszel magadért és másokért (kapcsolatok, szórakozás, munka). A fizikai állapotod (minden, amit megeszel, testápoló termékek, tisztítószerek, stb.) Minden egyes ilyen dolognak van egy adott rezgésszáma, ami növelheti a te vibrációdat, de akár bizony alacsonyabbá is teheti.


A legtöbben inkább felnőttkorban hallanak a vonzás törvényéről, és jellemzően leginkább azért, mert az önfejlődéshez, a spirituális növekedéshez és az álmok eléréséhez szükséges ismeretek után kutatnak sokan. Ám mi van akkor, ha megismertetheted a gyermekeddel is ezt a képességet? Bizony, a gyermekek is hasznosíthatják ezeket a dolgokat, akár az iskolában, a szereplések alkalmával, de akkor is, amikor a gyermek pályaválasztás elé kerül.
Amikor ezeket az információkat a gyermekeidnek is átadod, nem csupán felelősségteljesebbé válnak adott szituációkban, hanem saját tudatosságuk is szép lassan elmélyül. Amit gyermekkorban tanul meg az ember, fontos, hiszen meghatározza a tudatot, a későbbi berögződéseket, amik vagy előre, vagy olykor éppen hátrafelé löknek. Ha már gyermekként megismerheti valaki, vagy éppen tinédzserként a vonzás törvényét, akkor lehetősége lesz egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb jövőre, amely tele van lehetőséggel. Az alábbi 5 módszer segítségével te is megtaníthatod a gyermekednek, hogyan alkalmazza a vonzás törvényét:

 

1. A „lila autó" megtapasztalása

 


Ez egy igazán szórakoztató módja annak, hogy bizonysággá válhasson az, hogy a gondolatok igenis képesek valóra válni fizikailag is. Gondolj úgy a vonzás törvényére, mintha egy festményt szeretnél elkészíteni. Minden egy üres vászonnal kezdődik, és a festmény maga pedig a gondolataidból, a szavaidból, a hitrendszeredből és a rezgéseidből épül fel. Próbálj meg a szavaidra koncentrálni és tudatosítani magadban a vágyaidat. Gondolj arra, hogy egy lila autót szeretnél, és képzeld el az élénk színű járműt. Ha plusz energiára van szükséged, fordulj gondolatban az őrangyalodhoz vagy az univerzumhoz. Próbáld ki először egyedül, és valóban elképesztő lesz, amikor valóban megpillantod az első lila autót. Sok gyermek imádja ezt a gyakorlatot, tanítsd meg te is a gyermekeidnek. Természetesen ki lehet próbálni bármilyen más színű autó elképzelésével is.

 

2. Energia és a tenyér

 


Mivel a vonzás törvénye az energiáról szól, célszerű megmutatni a gyermekeknek, hogy bennük is és körülöttük is rengeteg energia van. Ez a technika lehetővé teszi, hogy valóban energiát tudjanak generálni, amely a saját rezgésükből származik. Dörzsöld össze a két tenyeredet többször egymással, az ujjaid szorosan legyenek egymás mellett és tartsd őket egyenesen. Végezd el a gyakorlatot 4-5 alkalommal, majd ha ez megvolt felfelé és lefelé, akkor mondogasd magadban, hogy „energiaáramlás", majd a két tenyered távolodjon el egymástól 1-2 cm-re, miközben egymás felé néz a két tenyér. Érezhetsz bizsergést, lüktetést, meleget vagy akár mind a hármat. Ez vagy te, ez a saját energiád.

 

3. Képzeld el és ábrázold a vágyaidat

 


Amikor láthatóvá teszed a vágyaidat, energiákat kezdesz el mozgósítani magadban, így létrehozod, megteremted azokat. Miután eldöntötted, hogy mit szeretnél, megvannak a szándékaid, akkor a világegyetem is elkezd dolgozni mindezen, a rezgéseid a lehetőségekkel együtt fognak vibrálni. Egy ilyen vizualizációs tábla ábrázolja, hogy mit is akarsz elérni az életben. Lehet ez egy fali poszter képekkel, papírokkal, kinyomtatott képek, de az interneten is böngészhetsz képek után. A gyermekek akár az egész hálószobát átalakíthatják, és fali posztereket helyezhetnek ki az álmaikkal kapcsolatban. Ha például a gyermeked színész szeretne lenni, tegyetek ki közösen ilyen témájú képeket, akár a Broadway színpadáról, akár másról, ami ezzel kapcsolatos. Szórakoztató és a jövőjére is tud koncentrálni a gyermek egyben!

 

4. A vágyott dolgok doboza

 


A szavak hatása bizony mágikus. Azok az írások, amelyek a vágyaidról szólnak, rengeteg energiát hordoznak, és feltöltenek pozitív energiával. Szerezz be egy ilyen dobozkát, de akár készíthettek együtt a gyermekeddel is egyet (nagyszerű közös elfoglaltság). Ezután írd fel a vágyaidat kis cetlikre, mindegyiket külön papírkára. Bármilyen célokat és vágyakat felírhatsz, legyen szó üzleti dolgokról, karrierről, önfejlesztésről, és mindegyikre írd rá, hogy „Istenem, ezt vagy valami még jobbat adj meg nekem.", így kitárod a korlátlan lehetőségek ajtaját. Érdemes a dobozkát újhold időszakában mindig frissítgetni, ilyenkor a kreativitás és a megnyilvánulás energiái erősebbek.

 

5. „Hálaadásra szolgáló" üvegedény vagy palack

 


A hála egy nagyon magas rezgésszámú energiaállapot. A szerelem, az öröm és a béke az, ami kiváltja ezt az érzést. Amikor hálás vagy azért, amid van, akkor a rezgésszámod megemelkedik, és létrejön a teremtés. Vegyél elő egy nagyobb üveget, és címkézd fel, h „hála" vagy valami ilyesmi. Minden nap írj egy kis cetlire valamit, amiért hálás vagy aznap. Nagyszerű pároknak és családoknak is mindez, akik együtt vannak. Amikor a palack megtelik, borítsd ki és nézzétek meg együtt, hogy mennyi mindenért adtatok hálát. Havonta kezdjétek újra az egészet. Ez a gyakorlat megváltoztatja az egész élethez való hozzáállásod. Pozitív energia és harmónia uralkodik a családban, és ez az egyik legfontosabb, amit átadhatsz a gyermekednek.


Ez az öt módszer nem csak a gyermekeknek hasznos, a felnőttek is profitálhatnak belőlük. Minden spirituális gyakorlat, a fentieket is beleértve, növeli a rezgésszámot. A vonzás törvényét egyáltalán nem unalmas elsajátítani, sőt, igazán szórakoztató! Légy kreatív és add át mindezt a gyermekednek is!

 

gyermeknevelés gyermek gyerekszáj vonzás törvénye
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL