Napi horoszkóp - 2018-01-07

Kos

Kedves Kos! Minden úgy alakulhat, ahogy eltervezted. Partnered hajlandó teljesíteni minden kívánságodat. Várd ki türelemmel, ha oly nehezedre is esik. Adj alkalmat az őszinte beszélgetésre, ettől még közelebb kerülhettek egymáshoz. Töltsétek kettesben a hét utolsó napját, ilyenkor mindenki más felesleges.

Bika

Kedves Bika! A mai napon mindenből megpróbálsz elefántot csinálni. Bármi történik, azt hiszed, csak is ellened irányulhat. Nagyon rossz felfogás. Nem tudod, és nem akarod elterelni gondolataidat a munkádról. Ez nem is baj, hiszen addig is elfoglalod magad. A délután sem eseménytelen, de mégis feledhető.

Ikrek

Kedves Ikrek! Régóta kísér az a jónak nem mondható tulajdonságod, hogy hajlamos vagy a felületességre. A gyorsaság érdekében gyakran elhamarkodottan hozod meg döntéseidet, és amikor ráébredsz, hogy hibáztál, rosszul értelmezett tekintélyféltésből nem ismered be saját tévedésedet. Ezzel ártasz legtöbbet.

Rák

Kedves Rák! Ma kiderülhet, hogy megfelelő ügyet támogatsz-e, és az, hogy nem vágtad-e túl nagy fába a fejszédet. Az előjelek – ha nem is baljósak – nem kecsegtetnek sok jóval. Gondolkodj el azon, lesz-e erőd befejezni, amit elkezdtél. Sok a bizonytalanság, de kellő elszántsággal leküzdhető az akadály.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vigyázz, mert könnyen belovagolhat a tél a hálószobádba is. Vegyél erőt magadon, hiszen olyan elbűvölő tudsz lenni, ha akarsz. Ám mostanában nem kényeztetted el szeretteidet. Ne késlekedj, még néhány kedves szóval mindent jóvátehetsz. Sok rossz pontot gyűjtöttél be az utóbbi időben.

Szűz

Kedves Szűz! Alig kezdődött el ez az év, és máris elszaladt csaknem egy hónap. Nem árt, ha összefoglalod élményeidet, benyomásaidat, és megpróbálod jóvátenni esetleges hibáidat. Magánéletedben sem ártana rendet tenni. A következő lépést tervezd meg előre, ne bízd a véletlenre! Ma az ész a jó tanácsadó.

Mérleg

Kedves Mérleg! Lehet, hogy nem is közvetlenül veled történik valami jelentős esemény, talán csak egyik hozzátartozóddal. Mégis úgy izzad a tenyered, mintha az érettségi bizottság előtt állnál. Próbálj lazítani egy kicsit, és ne foglalkozz a nap folyamán olyasmivel, ami komoly koncentrálást igényelne.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mintha csak megérezted volna, hogy ez az utolsó alkalom arra, hogy beszélgess kedveseddel. Most látod csak, milyen mulasztást követtél el, amikor halogattad azt, hogy végre leüljetek, és mindent alaposan átbeszéljetek. Új megközelítéshez jutnak a dolgok, és a kapcsolat is jó irányba fordul.

Nyilas

Kedves Nyilas! A mai nap rendkívül kedvező bármilyen testedzésre, úszásra, jógára. Utána annyira felfrissülsz, mintha kicseréltek volna. Szükséged is lesz a plusz energiákra, mert kedveseddel nem várt vitákba bonyolódhatsz. Kiderülhet ugyanis, hogy egy fontos kérdésben nagyon különbözik a véleményetek.

Bak

Kedves Bak! Gyakran ér az a vád, hogy fordítva vagy összeszerelve. Amikor más ember az édes semmittevésnek adja át magát, te akkor is a munkán töröd a fejedet. Így lesz ez ezen a csendes vasárnapi napon is, amikor sem magadnak, sem pedig környezetednek, családodnak nem hagysz egy percnyi nyugalmat sem.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Reggel valami miatt feszülten ébredsz. A benned munkáló feszültség csak akkor kezd oldódni, amikor el kezdesz tenni-venni a ház körül. Épp itt az ideje egy kis rendrakásnak. De nem csak a lakásban, hanem magadban is. Olyannyira belefeledkezel teendőidbe, hogy észrevétlenül eltelik a nap.

Halak

Kedves Halak! Ha még ebben a hónapban szeretnél valami nagy dologhoz fogni, ma bízvást megteheted. Ne töprengj, ne aggodalmaskodj feleslegesen – ha valaki, akkor te nagyon jól tudod, hogy nem érdemes a kákán csomót keresni. Bátran vágj bele, különben később csak szemrehányásokat fogsz tenni magadnak!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL