2018. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 20. - Tivadar
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pillants bele a jövőbe és varázsolj magadnak profetikus álmokat!

Szeretnéd tudni, rád talál-e idén a nagy szerelem vagy hogy sikerül-e anyagilag egyenesbe jönnöd? Vajon közeleg-e már az esküvő vagy valami más, baljós dolog, amiről időben tudomást szerezve felkészülhetsz rá vagy akár el is kerülheted? Esetleg konkrét kérdésed van, amire választ szeretnél kapni? Ismerd meg jövőd legfőbb momentumait és láss bele azáltal, hogy profetikus álmokat varázsolsz magadnak!

 

Az álomvilág nem csak abban van a segítségünkre, hogy feldolgozzuk a napi eseményeket, mindazt, ami velünk történt. Nem csak a félelmeinkről és a vágyainkról mesélhet. Alvás közben megnyílhat előttünk a csatorna, amin keresztül belepillanthatunk a jövőbe. Ezért van az, hogy olykor álmaink a jövőről szólnak. Éppen emiatt bármilyen furcsa is legyen egy álom, érdemes vele foglalkozni, megfejteni a benne található szimbólumokat, mert nem csak a lelked üzenhet, hanem a jövődbe nyerhetsz betekintést!

Mindebből kifolyólag az mondható el, mindenkivel előfordult már, hogy álmában látta a jövőjét, legfeljebb nem emlékezett rá ébredés után vagy a megtörténés pillanatában. Emiatt ajánlatos álmainkat álomnaplóban vezetni, hogy utóbb ellenőrizhessük őket.

Kellékek

13 aranyszínű gyertya

Napszimbólum (tárgy, dísz, jel a papíron, bármi)

Zsálya vagy levendula füstölő

Olaj

Papír

A varázslat menete

A görög Apolló, a költészet, a jóslás, a zene, a tánc és a művészetek istene, így ebben a varázslatban az ő segítségéért kell folyamodni növő holdkor, vasárnap.

Helyezz az oltárodra Nap szimbólumokat. Mellette rajzolj fel egy Napot egy papírra, aminek 13 sugara legyen. Mindegyik sugárra tégy egy gyertyát, amibe szintén belekarcoltad nap jelképét. Végül tedd középre egy kis tálban az olajat és gyújtsd meg a füstölőt.

Mikor készen állsz, relaxálj egy kicsit, ürítsd ki az elmédet. Ahogy ezt elérted, mond el az igét: „Hatalmas Apolló, Napnak ura és istene és világosítsd meg előttem jövőmet. Adj nekem világos és érthető jósálmot, amivel bepillantást nyerhetek a jövőmbe!”

Most fogd a kezeid közé az olajat és emeld a magasba, majd mond: „Apolló, áld meg ezt az olajat, hogy szent álmokat hozzon szememre!

Várj egy kicsit, majd tedd vissza középre. Vizualizáld, ahogy az isten megáldja az olajat.

Utána vedd kezedbe és egy ujjnyit kenj belőle a homlokodra e szavakkal: „Mikor Apolló olaja a homlokomhoz ér, megnyílik előttem az Álmok Kapuja és olyan tiszta álmaim lesznek, mint amilyen tisztán látom ezt a gyertyatüzet."

Ha esetleg konkrét kérdésed van, azt most még elmondhatod. Tedd fel a kérdést és jelentsd ki, hogy álmodban választ fogsz rá kapni.

Készen is van a szertartás. Elfújhatod a gyertyákat, a füstölőt és térj mielőbb lefeküdni. Azzal tovább erősítheted a mágiát, ha alvóhelyed fölé, közelébe is kihelyezel egy Nap szimbólumot.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Bikák szerelembe eshetnek, a Rákok nyugtalanok lesznek a hétvégén  - Április 20 - Április 22

A Bikák szerelembe eshetnek, a Rákok nyugtalanok lesznek a hétvégén - Április 20 - Április 22

Hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát a hétvégére!

Tovább »
Gyógyítsd kis kedvenceidet a kristályok és a kövek gyógyító energiáival! - Nem csak az emberre hat!

Gyógyítsd kis kedvenceidet a kristályok és a kövek gyógyító energiáival! - Nem csak az emberre hat!

Egyes kristályok, mint például a malachit vagy a cinóber, toxikusak lehetnek a kisállatok számára, ezért figyelj oda, hogy az állat szájába ne kerülhessenek. Ám sok kristály és kő bír gyógyító hatással, amelyek segítségével elősegítheted a kis kedvenced testi, lelki és szellemi gyógyulását.

Tovább »
Így kombináld a különféle színű ruhákat és cipőket tavasszal - Legyen tökéletes a megjelenésed!

Így kombináld a különféle színű ruhákat és cipőket tavasszal - Legyen tökéletes a megjelenésed!

A divattervezők egyre inkább elrugaszkodnak a korábban merev szabályoktól. Manapság rengeteg minta és szín kombinálható egymással. Nem kell többé ugyanolyan lábbelit viselned, mint amilyen az adott ruhadarab színe, de a nyakláncnak sem kell feltétlenül ugyanolyan árnyalatúnak lennie, mint a fülbevalódnak. Mindez azonban nem is olyan egyszerű, érdemes néhány dologra odafigyelni.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép