SZÁMMISZTIKA

A bőség nem szerencse kérdése!

Szerző:
Szabó Anna
Ha azt gondolod, hogy bőségben és gazdagon élni csupán szerencse kérdése, akkor nagyon tévedsz. Azok az emberek, akik képesek megteremteni életük során a bőséget, mindannyian birtokában vannak egy képességnek, amit bárki megtanulhat. Erről szól advent második hetének üzenete.

A második sarkalatos erény az igazságosság, ennek a száma a 8-as. A 8-as szám a tudatos szembenézés önmagaddal, a saját lehetőségeiddel, és ez a szám egyben a pénz és a bőség száma is.


Mennyire ismered önmagad?


Advent második hetében az igazságosság erényét kell megvizsgálnod magadban, vagyis azt a tényt, hogy mennyire ismered saját magad. Vajon olyan életet élsz, ami méltó hozzád, vagy csupán halvány árnyéka vagy annak, aki mindig is lenni szerettél volna.


A sikeres és gazdag emberek jól ismerik önmagukat


Azok az emberek, akik sikeres életet élnek, bőségben és gazdagságban, nagyon tudatosak önmagukra. Teljes mértékben, tisztában vannak a lehetőségeikkel, és a képességeikkel és úgy alakítják az életüket, a célkitűzéseiknek köszönhetően, hogy mindig képesek legyenek élni a lehetőségeikkel, és ha ehhez hiányzik egy képesség az életükből, akkor célként tűzik ki, hogy megtanulják.


Írd le magadnak, hogy milyen életre vágysz!


Szánj néhány órát önmagadra, amikor senki nem zavar. Vegyél elő egy tiszta, üres papírt és egy tollat vagy ceruzát. Írj össze mindent az életedben, amire vágysz, hogy megtörténjen. Írd le, hogy mivel foglalkoznál, akkor, ha nem lenne gond a pénz és a megélhetés, amit akkor is szívesen tennél, ha már milliók állnának rendelkezésedre a bankszámládon. Ereszd el a fantáziádat, ehhez a múlt héten már begyakorolt intuíciód sokat fog segíteni.


Írd le, hogy mi akadályoz abban, hogy elérd, amire vágysz!


A következő lépésben, írd le, egy másik tiszta papírra, hogy mi az, ami elválaszt téged attól, hogy azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél. Mik a legnagyobb akadályok? Ha ez a félelem, akkor azt is írd le a papírra. Mindent, ami meggátol téged abban, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél.


Készíts tervet az akadályok elhárítására!


A harmadik lépésben pedig, azokból a dolgokból készíts egy részletes feladatlistát, amik meggátolnak a teljes élet elérésében. Mit kell tenned ahhoz, hogy többé ne legyenek akadályok előtted. Egyszerűen készíts tervet az akadályok elhárítására!


Dönts úgy, hogy mindent megteszel, amit csak szükséges!


Határozd el, hogy karácsonyi pihenés után a következő évben nekiállsz elvégezni azokat a feladatokat, amik segítenek elhárítani neked ezeket az akadályokat.

Ha megvagy ezzel, akkor már kész tervvel rendelkezel a következő évre ahhoz, hogy új életet kezdj


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL