Napi horoszkóp - 2018-01-01

Kos

Kedves Kos! Egy szavad sem lehet: családod körében vagy partnereddel nyugodtan töltheted az új év első napját. Végre kipihenheted az elmúlt év fáradalmait és izgalmait. Ezért hangulatod is szokatlanul enyhe: nem vagdalkozol minden semmiség miatt. Ha voltak kétségeid, most kedvező változást észlelhetsz.

Bika

Kedves Bika! Tompa, nehéz fővel ébredsz. Hosszú, bénult percek telnek el, míg végül a kósza, mindegyre eliramló részletek egységes képpé állnak össze: tudod, hol volt, mit csinált tegnap, egyáltalán, hol van most, s igen, ez megint egy új esztendő… Add át magad a tétlen révülésnek, s ne feledd, a jégszekrényben maradt még pezsgő.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy az egész éved olyan lesz, mint ez az első nap. A fáradtság és a nyugtalanító érzés szinte megbénít, de szerencsére felülkerekedik benned a józan ész. Lassanként visszatér az életkedved. Ha jól belegondolsz, nem is lehet olyan rossz a következő év, feltéve ha hasonlít a mai napra.

Rák

Kedves Rák! Ha az óév búcsúztatása valamelyest megviselt is, ezt hamar kihevered, és délután már jut időd arra, hogy számot vess az új esztendő lehetőségeivel. Aprólékos terveket ugyanis nem érdemes szövögetni, de ez a nap igencsak alkalmas néhány alapvető elhatározásra. Ezeket a nagy elszántságokat komolyan is kell venni, meg nem is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Próbáld meg kellemesen eltölteni ezt a napot, de semmiképp sem alvással. Másnaposságodon ez úgysem segít. Gondolj arra, hogy egész éved olyan lesz, mint az első napja. Kapcsolódj ki, törődj azokkal, akik szeretnek. Máskor úgysincs erre időd. Legalábbis nem annyi, amennyi a családi békéhez elegendő volna.

Szűz

Kedves Szűz! Boldog új évet! Légy legalább olyan kellemes, sikeres és vidám, mint tavaly! Minden jel arra mutat, hogy ez az év az óév tökéletes folytatása. A remek hangulatú szilveszteri buli jócskán áthúzódik mára. Úgyhogy a mai nap a tiéd, pihend ki magad, lustálkodj ameddig csak tudsz, hogy újult erővel kezdhesd a munkát.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma nem lesz alkalmad mérlegelni. Amilyen vidáman, zajosan ért véget az óév, olyan nagy csinn-bumm cirkusszal kezdődik az új. Kifárasztanak a váratlan események, de egyáltalán nem bánod, hiszen oly ritkán érnek kellemes meglepetések az életben. És ez még csak a kezdet! E téren rendhagyó lesz ez az esztendő.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ideje már végleg kiemelkedned a hullámok közül. A csalódásokkal és a kudarcokkal teli év már a múlté. Az új esztendő kezdete kiváló alkalmat ad a gyors és határozott fejlődésre. Mozgósítsd minden lelki tartalékodat, mert csak a saját erődből tudsz a felszínre vergődni. Segítségre ne számíts!

Nyilas

Kedves Nyilas! Barátoknál töltöd a szilvesztert, amely nem telik túl izgalmasan. De azért ne izgasd magad, legalább viszonylag hamar hazamehetsz és ágyba kerülhetsz. Az új év első napját otthon töltöd. Kicsit le vagy engedve. Töprengsz, hogy mit rontottál el az életben. A tétlenség óráit váratlan telefonhívás zavarja meg.

Bak

Kedves Bak! A mai napon észre fogod venni, hogy milyen érzékeny hangulatban vannak szeretteid. Érdemes tehát vigyáznod, nehogy valamivel megbánts őket. Azért, hogy a harmónia megmaradjon, kerüld a kényes témákat. Nem kell teljesen hátat fordítanod nekik, inkább szervezz egy kellemes családi programot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nyűgösen, nyomasztó fejfájással ébredsz. Nem vitás, nem szabadott volna annyi pezsgőt innod. Végre rászánod magad, hogy kinyisd a szemed. Szikrázó, hűvös téli nap. Egy elszánt séta bizonyosan gyógyszer lesz a másnaposságra. Rajta hát! S ne feledd: semmi mosogatás, házimunka, no és persze alkohol!

Halak

Kedves Halak! Lomhább éned szívesen időzne még az ismerős tavalyi vizek mélyén, de a többiek kirobban jókedve téged is elragad… Olyannyira, hogy – még fickándozásra is gusztusod támad. Jól teszed. Gondold csak meg, hogy a múlt esztendőre meghirdetett 366 napos távot is szépen megúsztad, és esélyeid az idén sem rosszabbak.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL