2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bebizonyította, hogy tényleg egy kisgyerek szelleme kísérti - Hátborzongató fotók!

A New Yorkban élő Adam Ellist kísértik, de senki sem akart neki hinni, így kénytelen volt kezébe venni a dolgot és bizonyítékot készíteni arról, hogy egy kisgyerek szelleme kísérti. Hónapokkal ezelőtt, még augusztusban kezdte a Twitteren megosztani félelmetes fényképeit és beszámolóit. 

Még a Mirror is olyan érdekesnek találta sztoriját, hogy cikkezett róla. Kezdetben Ellis csak lerajzolta, majd fotóiról is az tűnik, hogy egy horpadt fejű gyerek szelleme kísérti, aki ráadásul elmondása szerint meg is próbálta őt megölni.

Eleinte csak álmaiban jelent meg a szellem, - Ellis állítása szerint gyakran van alvásparalízisem - aki bámulta őt és csoszogó léptekkel közeledett felé, és mikor az ágya mellé ért, Ellis ordítva ébredt fel. Álmában is látta, hogy a lény közeledik felé, de nem bírt megmozdulni.

Egyik álmát pedig így írta le: "Pár nappal később volt egy másik álmom is. Egy könyvtárban voltam, odajött hozzám egy kislány és azt kérdezte: Te láttad kedves Davidet, igaz?"

Persze senki sem hitt Ellisnek, de legalábbis túl kevesen, így akkor határozta el magát, hogy  bizonyítani fogja állításait. Ki is tett egy videót egy látszólag üres szobáról, ahol magától mozogni kezd a szék. Illetve a macskáiról posztolt egy képet, ugyanis Ellis szerint egyik nap éjfélkor minden magyarázat nélkül a macskái a bejárati ajtóhoz gyűltek és meredten figyelték azt, pedig nem volt ott semmi.

Már ezek is önmagában véve éppen elég parásak, de a hab a tortán az a november 7-ei tweet, amely szerint Ellis álmában David a hálószobájában lévő fotelből figyelte és a férfi megint nem tudott mozogni. Egy idő után David felállt, megindult az ágy felé, motyogott valamit, miközben a szemei befelé voltuk fordulva.

Ellis azt találta ki, ha álmában megöli a kisfiú, legalább tudni fogja bizonyítani a létezését, ezért a telefonjával képeket készített a sötétben. Másnap megnézte a képeket, a többségük korom fekete volt, de talált három olyat, amin ha egy programmal világosítunk, egészen kivehetővé válik David alakja.

Aztán érdekes módon, az ominózus november 7 óta Ellis nem adott magáról életjeleket. Legalábbis nem posztolt, de a Twitteren fent járt. Különben a sztorija elképesztően nagy érdeklődésre tett szert, ugyanis minden tweetjét legalább kétezren lájkolták. Vajon történt vele valami? Vagy pontosan arról van szó, amiről sokan suttognak, hogy kamu az egész és csak egy kis figyelemre vágyott és azért állt elő ezzel a sztorival meg a hamis képeivel? Vagy egyszerűen azóta nem zaklatta David? Mi lehet a nagy csend oka? Reméljük hamarosan kiderül, kár lenne itt véget érnie egy ilyen izgalmas szellemsztorinak.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép