2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bebizonyította, hogy tényleg egy kisgyerek szelleme kísérti - Hátborzongató fotók!

A New Yorkban élő Adam Ellist kísértik, de senki sem akart neki hinni, így kénytelen volt kezébe venni a dolgot és bizonyítékot készíteni arról, hogy egy kisgyerek szelleme kísérti. Hónapokkal ezelőtt, még augusztusban kezdte a Twitteren megosztani félelmetes fényképeit és beszámolóit. 

Még a Mirror is olyan érdekesnek találta sztoriját, hogy cikkezett róla. Kezdetben Ellis csak lerajzolta, majd fotóiról is az tűnik, hogy egy horpadt fejű gyerek szelleme kísérti, aki ráadásul elmondása szerint meg is próbálta őt megölni.

Eleinte csak álmaiban jelent meg a szellem, - Ellis állítása szerint gyakran van alvásparalízisem - aki bámulta őt és csoszogó léptekkel közeledett felé, és mikor az ágya mellé ért, Ellis ordítva ébredt fel. Álmában is látta, hogy a lény közeledik felé, de nem bírt megmozdulni.

Egyik álmát pedig így írta le: "Pár nappal később volt egy másik álmom is. Egy könyvtárban voltam, odajött hozzám egy kislány és azt kérdezte: Te láttad kedves Davidet, igaz?"

Persze senki sem hitt Ellisnek, de legalábbis túl kevesen, így akkor határozta el magát, hogy  bizonyítani fogja állításait. Ki is tett egy videót egy látszólag üres szobáról, ahol magától mozogni kezd a szék. Illetve a macskáiról posztolt egy képet, ugyanis Ellis szerint egyik nap éjfélkor minden magyarázat nélkül a macskái a bejárati ajtóhoz gyűltek és meredten figyelték azt, pedig nem volt ott semmi.

Már ezek is önmagában véve éppen elég parásak, de a hab a tortán az a november 7-ei tweet, amely szerint Ellis álmában David a hálószobájában lévő fotelből figyelte és a férfi megint nem tudott mozogni. Egy idő után David felállt, megindult az ágy felé, motyogott valamit, miközben a szemei befelé voltuk fordulva.

Ellis azt találta ki, ha álmában megöli a kisfiú, legalább tudni fogja bizonyítani a létezését, ezért a telefonjával képeket készített a sötétben. Másnap megnézte a képeket, a többségük korom fekete volt, de talált három olyat, amin ha egy programmal világosítunk, egészen kivehetővé válik David alakja.

Aztán érdekes módon, az ominózus november 7 óta Ellis nem adott magáról életjeleket. Legalábbis nem posztolt, de a Twitteren fent járt. Különben a sztorija elképesztően nagy érdeklődésre tett szert, ugyanis minden tweetjét legalább kétezren lájkolták. Vajon történt vele valami? Vagy pontosan arról van szó, amiről sokan suttognak, hogy kamu az egész és csak egy kis figyelemre vágyott és azért állt elő ezzel a sztorival meg a hamis képeivel? Vagy egyszerűen azóta nem zaklatta David? Mi lehet a nagy csend oka? Reméljük hamarosan kiderül, kár lenne itt véget érnie egy ilyen izgalmas szellemsztorinak.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan varázsolhatnád pozitívabbá az életedet? - Lao-ce bölcsességei a csillagjegyeknek

Hogyan varázsolhatnád pozitívabbá az életedet? - Lao-ce bölcsességei a csillagjegyeknek

Lao-ce  i.e. 6 században élt kínai filozófus. Nevének jelentése, „öreg gyermeket”, ami azért olyan különleges, mert a „gyermek” szó a taoizmusban a tapasztalt mesterek gyermeki egyszerűségét jelenti. Lao-ce nem csak a kínai hagyományok alapjait fektette le, hanem őt tartjuk a Taoizmus Atyjának is. Általa megtudhatjuk, hogy mit kellene tenniük a zodiákus tagjainak, hogy életük még több pozitivitással töltődjön meg!

Tovább »
3 ok, amiért a férfiak imádják a teltkarcsú nőket - Ők maguk meséltek róla!

3 ok, amiért a férfiak imádják a teltkarcsú nőket - Ők maguk meséltek róla!

Sok nő hiszi azt, hogy a túlsúly az akadálya annak, hogy rátaláljon a boldogság, és egész életében kőkemény diétával sanyargatja magát. Pedig mi szívesen választunk társál egy telt nőt, ugyanis ezek a nők képesek erős és megbízható hátteret nyújtani egy kapcsolatban. De nem csak ez csavarja el a fejünket a telt nőkkel kapcsolatban. Íme, a 3 fő ok, amiért szívesen horgonyozunk mellettük.

Tovább »
Milyen szerelemben lesz részed a nyáron? - A mágikus Kék Macska megmondja!

Milyen szerelemben lesz részed a nyáron? - A mágikus Kék Macska megmondja!

Bizonyára te is azt hitted, hogy főleg a piros szín vonzza a szerelmet. Ám a macskáknál ez nem így van! Cicák esetén bizony a szürke, illetve a kék szín vonzza a szerelmet - épp ezért tudja a mágikus Kék Macska megmondani, hogy milyen szerelemben lesz részed idén a nyáron! Forró és tüzes együttlétek várnak rád? Vagy csupán könnyű kis flört? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép