2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 22. - Vince, Artúr
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bebizonyította, hogy tényleg egy kisgyerek szelleme kísérti - Hátborzongató fotók!

A New Yorkban élő Adam Ellist kísértik, de senki sem akart neki hinni, így kénytelen volt kezébe venni a dolgot és bizonyítékot készíteni arról, hogy egy kisgyerek szelleme kísérti. Hónapokkal ezelőtt, még augusztusban kezdte a Twitteren megosztani félelmetes fényképeit és beszámolóit. 

Még a Mirror is olyan érdekesnek találta sztoriját, hogy cikkezett róla. Kezdetben Ellis csak lerajzolta, majd fotóiról is az tűnik, hogy egy horpadt fejű gyerek szelleme kísérti, aki ráadásul elmondása szerint meg is próbálta őt megölni.

Eleinte csak álmaiban jelent meg a szellem, - Ellis állítása szerint gyakran van alvásparalízisem - aki bámulta őt és csoszogó léptekkel közeledett felé, és mikor az ágya mellé ért, Ellis ordítva ébredt fel. Álmában is látta, hogy a lény közeledik felé, de nem bírt megmozdulni.

Egyik álmát pedig így írta le: "Pár nappal később volt egy másik álmom is. Egy könyvtárban voltam, odajött hozzám egy kislány és azt kérdezte: Te láttad kedves Davidet, igaz?"

Persze senki sem hitt Ellisnek, de legalábbis túl kevesen, így akkor határozta el magát, hogy  bizonyítani fogja állításait. Ki is tett egy videót egy látszólag üres szobáról, ahol magától mozogni kezd a szék. Illetve a macskáiról posztolt egy képet, ugyanis Ellis szerint egyik nap éjfélkor minden magyarázat nélkül a macskái a bejárati ajtóhoz gyűltek és meredten figyelték azt, pedig nem volt ott semmi.

Már ezek is önmagában véve éppen elég parásak, de a hab a tortán az a november 7-ei tweet, amely szerint Ellis álmában David a hálószobájában lévő fotelből figyelte és a férfi megint nem tudott mozogni. Egy idő után David felállt, megindult az ágy felé, motyogott valamit, miközben a szemei befelé voltuk fordulva.

Ellis azt találta ki, ha álmában megöli a kisfiú, legalább tudni fogja bizonyítani a létezését, ezért a telefonjával képeket készített a sötétben. Másnap megnézte a képeket, a többségük korom fekete volt, de talált három olyat, amin ha egy programmal világosítunk, egészen kivehetővé válik David alakja.

Aztán érdekes módon, az ominózus november 7 óta Ellis nem adott magáról életjeleket. Legalábbis nem posztolt, de a Twitteren fent járt. Különben a sztorija elképesztően nagy érdeklődésre tett szert, ugyanis minden tweetjét legalább kétezren lájkolták. Vajon történt vele valami? Vagy pontosan arról van szó, amiről sokan suttognak, hogy kamu az egész és csak egy kis figyelemre vágyott és azért állt elő ezzel a sztorival meg a hamis képeivel? Vagy egyszerűen azóta nem zaklatta David? Mi lehet a nagy csend oka? Reméljük hamarosan kiderül, kár lenne itt véget érnie egy ilyen izgalmas szellemsztorinak.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép