2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így választja meg a lélek, hova születik le - Szülő- és családválasztás

Füzesi Viki

Évekkel, azelőtt. hogy megszületett a kislányom, arról álmodtam, hogy van egy lány gyermekem. Eljött hozzám, és megölelt, azt mondta, hogy az anyja vagyok és Evelinnek hívják. Ez az álom mély nyomot hagyott az emlékezetemben és a szívemben. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy lányom fog születni és már a nevét is tudtam: Evelin. Az álom jelentése nem lehetet ennél nyilvánvalóbb. 

Ahhoz, hogy a lelkünk fejlődjön, többször kell ellátogatnia a Földre. Ahogy fejlődtem és egyre többet tanultam az újjászületésről, egyre igazabbnak hittem ezt az állítást. Meggyőződésem, hogy ha egy lélek elhatározta, hogy visszatér, azt is eldöntheti, hogy milyen életet szeretne. Attól függ, hogy milyen téren akar fejlődni, mit szeretne megtapasztalni. Ez magába foglalja, azt is, hogy milyen szülőket választ magának. Ez a folyamat valóban függ a lélek céljától, a megszerezni kívánt tapasztalatoktól és életstílustól.

Például, ha két lélek együtt volt anyaként és lányként, akkor lehet, hogy újra akarják élni ezt a tapasztalatot vagy éppen az ellenkezőjét, így az anya az új életben a lánya lesz. Néha a lélek a világ egy adott részében akar újjászületni, így a szülőválasztás kevésbé lesz konkrét. Amilyen sokszínűek az emberek, olyan sokszínűek a lelkek és vágyaik. Ha a lélek kapcsolódik a kívánt szülőkhöz, akkor kapcsolatba kerül az energiáikkal és vár a tökéletes pillanatra, hogy megszülethessen.

Természetesen a szülőknek is jelentős befolyása van arra, hogy melyik lélek csatlakozik hozzájuk. A napi gondolatok, a vágyak, a célok is meghatározzák ezt, és ez különösen az anya esetében igaz. A terhes nő napi gondolatai, tevékenységei erős mágnesként vonzzák a kínálkozó lehetőségeket (megfelelő lelkeket). A többgyermekes családokban a lelkek megállapodást kötnek a lehetséges testvérekkel. Az anya és a lelkek vágyainak energiái döntik el, hogy melyik fog hamarabb megszületni. Vetélés esetén, a lélek újra megpróbál a világra jönni, ha erre van mód és vágy. Például egy elvetélt nő lányának lelke a legjobb barátja családjában is kiköthet.

Ezekről a dolgokról számos olvasmány áll rendelkezésre… mi választjuk meg a családunkat és azokat az eseményeket, amelyeket át akarunk élni. Nagyon megható érzés, hogy te választhatód meg a családodat és ismered őket, már születésed előtt. Én különösen hálás vagyok a lányomért, amiért engem választott. Az ajándékért, amit nekem adott életével.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 költségkímélő módszer, melyekkel könnyedén feldobhatod a lakást - Így lehet a nyugalom szigete az otthonod

10 költségkímélő módszer, melyekkel könnyedén feldobhatod a lakást - Így lehet a nyugalom szigete az otthonod

A lakás dekorálása olykor bizony bonyolultnak tűnhet. Ám van néhány remek módszer, melyekkel te is könnyedén dizájnossá és elegánssá varázsolhatod az otthonodat, és mindehhez még csak óriási költségekbe sem kell verned magad!

Tovább »
4 megoldásra váró agyserkentő feladat

4 megoldásra váró agyserkentő feladat

Serkentsd az agyad aktivitását azzal, hogy igazán szórakoztató és kreatív feladványokat próbálsz megoldani! Nincs más dolgod, mint egy kicsit ülni felettük, hagyni, hogy az agyad rápörögjön a feladatra és ezzel már hihetetlenül sokat tettél a szellemi egészségedért, hogy még nagyon sokáig élvezhesd a gyors és éles elmédet! Hajrá!

Tovább »
Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melegszívű cseresznyefavirág vagy? Elbűvölő tulipán? Energikus napraforgó? Netán ártatlan liliom? Gyere, derítsük ki együtt a választ, ugyanis az általad választott virág sokat elárul majd rólad! Nem hiszed? Akkor teszteld magad most!

 

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép