2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így választja meg a lélek, hova születik le - Szülő- és családválasztás

Füzesi Viki

Évekkel, azelőtt. hogy megszületett a kislányom, arról álmodtam, hogy van egy lány gyermekem. Eljött hozzám, és megölelt, azt mondta, hogy az anyja vagyok és Evelinnek hívják. Ez az álom mély nyomot hagyott az emlékezetemben és a szívemben. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy lányom fog születni és már a nevét is tudtam: Evelin. Az álom jelentése nem lehetet ennél nyilvánvalóbb. 

Ahhoz, hogy a lelkünk fejlődjön, többször kell ellátogatnia a Földre. Ahogy fejlődtem és egyre többet tanultam az újjászületésről, egyre igazabbnak hittem ezt az állítást. Meggyőződésem, hogy ha egy lélek elhatározta, hogy visszatér, azt is eldöntheti, hogy milyen életet szeretne. Attól függ, hogy milyen téren akar fejlődni, mit szeretne megtapasztalni. Ez magába foglalja, azt is, hogy milyen szülőket választ magának. Ez a folyamat valóban függ a lélek céljától, a megszerezni kívánt tapasztalatoktól és életstílustól.

Például, ha két lélek együtt volt anyaként és lányként, akkor lehet, hogy újra akarják élni ezt a tapasztalatot vagy éppen az ellenkezőjét, így az anya az új életben a lánya lesz. Néha a lélek a világ egy adott részében akar újjászületni, így a szülőválasztás kevésbé lesz konkrét. Amilyen sokszínűek az emberek, olyan sokszínűek a lelkek és vágyaik. Ha a lélek kapcsolódik a kívánt szülőkhöz, akkor kapcsolatba kerül az energiáikkal és vár a tökéletes pillanatra, hogy megszülethessen.

Természetesen a szülőknek is jelentős befolyása van arra, hogy melyik lélek csatlakozik hozzájuk. A napi gondolatok, a vágyak, a célok is meghatározzák ezt, és ez különösen az anya esetében igaz. A terhes nő napi gondolatai, tevékenységei erős mágnesként vonzzák a kínálkozó lehetőségeket (megfelelő lelkeket). A többgyermekes családokban a lelkek megállapodást kötnek a lehetséges testvérekkel. Az anya és a lelkek vágyainak energiái döntik el, hogy melyik fog hamarabb megszületni. Vetélés esetén, a lélek újra megpróbál a világra jönni, ha erre van mód és vágy. Például egy elvetélt nő lányának lelke a legjobb barátja családjában is kiköthet.

Ezekről a dolgokról számos olvasmány áll rendelkezésre… mi választjuk meg a családunkat és azokat az eseményeket, amelyeket át akarunk élni. Nagyon megható érzés, hogy te választhatód meg a családodat és ismered őket, már születésed előtt. Én különösen hálás vagyok a lányomért, amiért engem választott. Az ajándékért, amit nekem adott életével.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép