2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így választja meg a lélek, hova születik le - Szülő- és családválasztás

Füzesi Viki

Évekkel, azelőtt. hogy megszületett a kislányom, arról álmodtam, hogy van egy lány gyermekem. Eljött hozzám, és megölelt, azt mondta, hogy az anyja vagyok és Evelinnek hívják. Ez az álom mély nyomot hagyott az emlékezetemben és a szívemben. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy lányom fog születni és már a nevét is tudtam: Evelin. Az álom jelentése nem lehetet ennél nyilvánvalóbb. 

Ahhoz, hogy a lelkünk fejlődjön, többször kell ellátogatnia a Földre. Ahogy fejlődtem és egyre többet tanultam az újjászületésről, egyre igazabbnak hittem ezt az állítást. Meggyőződésem, hogy ha egy lélek elhatározta, hogy visszatér, azt is eldöntheti, hogy milyen életet szeretne. Attól függ, hogy milyen téren akar fejlődni, mit szeretne megtapasztalni. Ez magába foglalja, azt is, hogy milyen szülőket választ magának. Ez a folyamat valóban függ a lélek céljától, a megszerezni kívánt tapasztalatoktól és életstílustól.

Például, ha két lélek együtt volt anyaként és lányként, akkor lehet, hogy újra akarják élni ezt a tapasztalatot vagy éppen az ellenkezőjét, így az anya az új életben a lánya lesz. Néha a lélek a világ egy adott részében akar újjászületni, így a szülőválasztás kevésbé lesz konkrét. Amilyen sokszínűek az emberek, olyan sokszínűek a lelkek és vágyaik. Ha a lélek kapcsolódik a kívánt szülőkhöz, akkor kapcsolatba kerül az energiáikkal és vár a tökéletes pillanatra, hogy megszülethessen.

Természetesen a szülőknek is jelentős befolyása van arra, hogy melyik lélek csatlakozik hozzájuk. A napi gondolatok, a vágyak, a célok is meghatározzák ezt, és ez különösen az anya esetében igaz. A terhes nő napi gondolatai, tevékenységei erős mágnesként vonzzák a kínálkozó lehetőségeket (megfelelő lelkeket). A többgyermekes családokban a lelkek megállapodást kötnek a lehetséges testvérekkel. Az anya és a lelkek vágyainak energiái döntik el, hogy melyik fog hamarabb megszületni. Vetélés esetén, a lélek újra megpróbál a világra jönni, ha erre van mód és vágy. Például egy elvetélt nő lányának lelke a legjobb barátja családjában is kiköthet.

Ezekről a dolgokról számos olvasmány áll rendelkezésre… mi választjuk meg a családunkat és azokat az eseményeket, amelyeket át akarunk élni. Nagyon megható érzés, hogy te választhatód meg a családodat és ismered őket, már születésed előtt. Én különösen hálás vagyok a lányomért, amiért engem választott. Az ajándékért, amit nekem adott életével.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép