2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nem találhatsz rá az igazira, ha nem engeded el a negatív gondolatokat és a már nem működő kapcsolat

Igen, ez valóban nem könnyű, ám nem vagy egyedül. Nem te vagy az egyetlen, aki folyamatos küzdelmeken megy keresztül. Visszanézel, és azt látod, hogy tán sok mindent másképp tehettél volna. Sokféle forgatókönyvet végigpörgetsz a fejedben, és rájössz, hogy sok mindent nem mondtál volna, ha újra lenne lehetőséged minderre. Kétségbeesetten keresed a válaszokat, mi és hol romlott el.

Szeretnéd tudni, hogy az erőfeszítéseid miért nem jártak sikerrel. Nem érted, hogy a párod ezt sajnos már magától értetődőnek vette. Nem érted, miért nem fejlődött ez a kapcsolat sehová, és miért nem tett hozzá eleget a másik. Ám ez hiba, amit most teszel. Még mindig a volt kapcsolatodat forgatod a fejedben, így másokat is elriasztasz. Tovább kell lépned.

Természetesen mindezt könnyű így kijelenteni, ám tettekre váltani nehezebb. Nem egyszerű visszatalálni egy örömteli és stabil állapothoz, amikor a számodra leginkább szeretett személlyel megszűnik a kapcsolatod. Hiszen a szíved egy darabját vitte magával. Tökéletesen érthető, hogy összetörsz, mivel elhagyott egy igazán fontos ember, és védtelennek érzed magad.

Egykor gyönyörű volt…

Mit sem számít ekkor, hogy ez az illető rosszat tett veled, netán hogy a kapcsolat maga már mérgező volt. Volt egy része ennek a szerelemnek ugyanis, ami gyönyörű volt, és most nem tudod, hogyan tovább. Amikor úgy döntesz, hogy véget vetsz ennek a kapcsolatnak, lényegében lemondasz a másikról – és mivel érző emberi lény vagy, érthető módon fáj. Gyöngének érzed magad. Ám az ember sokszor makacs és benne marad egy olyan kapcsolatban, amelyről pontosan tudja, hogy már egyáltalán nem nyújt semmi jót számára.

Tudod, de mégsem tudod…

Általában ma is régi közhelyeket mondogat az ember ilyenkor, miszerint „jobbat érdemlek” vagy „nem érdemes ilyen partnerbe több energiát fektetni”. Ám ilyenkor te ezeket a tanácsokat nem akarod hallani. Miért is van ez? Hiszen tudod, hogy valóban jobbat érdemelsz. Azzal is tisztában vagy, hogy nem úgy kezel a partnered, ahogyan kellene. Tudod azt, hogy nem kapod meg a számodra szükséges szeretetet. Ennek ellenére még mindig benne ragadsz a kapcsolatban.

Ragaszkodsz a reményhez

Ezzel pedig tagadod a valóságot, ugyanis valódi változásban reménykedsz. Azt mondogatod magadnak, hogy a türelem erény és nem dobhatsz el magadtól egy olyan embert, aki különleges. Azt hajtogatod, ha képes vagy most ezt a fájdalmat elviselni, utána minden ismét jó lesz.

Ám azzal nem vagy tisztában, hogy ha már itt tart a dolog, akkor a vég elkerülhetetlen. A kapcsolat valójában már véget ért, de te nem akarsz kilépni belőle. Noha nem tehetsz semmit ez ellen. Annál hosszabb ideig tart ez az állapot, és végül annál nagyobbat csalódsz, minél tovább maradsz benne egy már nem működő kapcsolatban. Sohasem szabad könyörögnöd valaki szerelméért, az illetőnek már rég tudnia kellett volna, hogy méltó vagy a szeretetére.

Mindegy, hogy évek, vagy hetek

Nem számít, mennyi ideig vagy valakivel kapcsolatban, ennek időtartama ilyen szempontból nem releváns. Minden attól függ, hogy mennyire volt meg köztetek az intimitás és milyen szinten alakult ki érzelmi kötelék a két fél között. Ez fokozódhat is, de akár gyengülhet is az idő múlásával. Különösen akkor fáj azonban, ha egy kapcsolat véget ér, ha érzelmileg is szoros kapcsolat volt köztetek.

Ám van itt egy dolog. Legalább annyira szomorú, mint az a tény, hogy vannak kapcsolatok, amelyek véget érnek. Azért lesz vége egyes kapcsolatoknak, mert ezek egyszerűen nem megfelelőek számodra, és nem tudsz kiteljesedni bennük. Egyszerűen nem maradhatsz együtt olyan emberrel, akivel nem érzed jól magad. Semmilyen erőfeszítés, szeretet és elkötelezettség nem lesz elég ahhoz, hogy két összeférhetetlen személy együtt maradhasson. Ha tehát tudod azt, hogy egy adott személlyel nem jó neked, akkor képesnek kell lenned elhagyni őt.

Mi lenne, ha?

Ha ugyanis nem zárnád le ezt a számodra már nem megfelelő kapcsolatot, sohasem találhatnál rá arra a személyre, aki valóban méltó a szerelmedre. Amikor olyan emberrel maradsz együtt, akivel már nem működnek a dolgok, akkor megfosztod magad a lehetőségtől, hogy az igazi szembe jöjjön veled. Ne tedd ezt. Ne elégedj meg mindezzel. Igenis, mozdulj ki és járj nyitott szemmel. Légy bátor és engedd el ezt a személyt. Amikor pedig olyan emberrel hoz össze a sors, aki valóban az igazi is egyben, nem fogod megkérdezni önmagadtól, hogy mit is keresel mellette. A dolgok egyszerűen csupán maguktól a helyükre kerülnek.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Szanat Kumára Felemelkedett Mester segít abban, hogy visszanyerjük az erőnket és folyamatosan töltekezhessünk. Ez a forrás Istentől való, sosem apad ki és korlátlan. Ugyanakkor a forrásból nyert erő által megtisztulunk és megszabadulunk a negatív erőtöktől és félelmeinktől. Kérd Szanat Kumára segítségét és elárulja neked, mit kell tenned ahhoz, hogy rácsatlakozhass az isteni forrásra!

Tovább »
Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép