Ikrek - Váratlan öröm

 

A lap jelentése: Olyan kedvező fordulatot jelez, amely tartós változást hozz az életünkben. Új ismeretségek, új energiák, új lehetőségek belépése az életünkbe. Kedvező helyzetben a kártya tartós pozitív változásokat jelez, melyekkel tudunk élni.

Ez neked is váratlan öröm, ugye? Igen, az évben nem csak egy, de akár több váratlan öröm is érhet, legyem az kicsi vagy nagy. Emellett azt is jelzi, hogy maga a személyiséged is csupa életvidámság, boldogság, és örömteli leszel. Nem csak az események hatására, hanem talán az önfejlesztésednek köszönhetően is, de sokkal pozitívabb és optimistább leszel. Tele leszel élettel és ötletekkel, és folyamatosan azon leszel, hogy megvalósítsd őket és magadat. Könnyebben nézel majd szembe a problémákkal, és jóval színesebbnek fogod megélni az életet. Csupán arra ügyelj, hogy ne légy felelőtlen vagy meggondolatlan.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL